georgesil Reputație: 23 Postat Octombrie 26, 2016 Postat Octombrie 26, 2016 Link: http://www.anuntul.ro/anunturi?search%5Bquery%5D=0762837878 Anunturi: 1. romantica noua pe site si in zona te astept in locatia mea de lux de la rond piata alba iulia sa petrecem clipe de vis.esti un domn manierat contacteaza-ma si nu vei regreta, 2. masaj, noua pe site te astept in locatia mea de la rond piata Alba Iulia sa petrecem clipe de neuitat, poze reale, relaxare totala, placere maxima, Locatie: Alba Iulia langa Piraeus Actiune: Am facut greseala sa raman fiindca era nf de ceva timp, MARE GRESEALA!!!Nu a facut dus nici inainte si probabil ca nici dupa, de mirosuri nici nu prea am avut timp.Oralul: aproape inexistent, a luat-o un pic in gura doar s-o ude si hop top mi-a zis sa vin eu peste ea.Normalul: s-a dat cu mult lubrifiant si comenta la fiecare miscare, ba ca o doare, ba ca sa termin mai repede ca e o singura camera si ca are nevoie si colega. Note nu prea pot sa dau decat 1 pentru tot si ala fiindca e punctul din oficiu. Tarif: 70 de ron aruncati pe geam, mai bine ii dadeam unui cersetor. Concluzie: Poate sa inventam o noua categorie ca nu e nici macar fast fuck, e flash fuck. O curva penala si penibila. Evitati! 4
georgesil Reputație: 23 Postat Octombrie 26, 2016 Autor Postat Octombrie 26, 2016 Am uitat: poze reale dar o avantajeaza, ea e o creatura silfida si de coloare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum