Sari la conținut

georgesil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de georgesil

  1. Am uitat: poze reale dar o avantajeaza, ea e o creatura silfida si de coloare.
  2. Link: http://www.anuntul.ro/anunturi?search%5Bquery%5D=0762837878 Anunturi: 1. romantica noua pe site si in zona te astept in locatia mea de lux de la rond piata alba iulia sa petrecem clipe de vis.esti un domn manierat contacteaza-ma si nu vei regreta, 2. masaj, noua pe site te astept in locatia mea de la rond piata Alba Iulia sa petrecem clipe de neuitat, poze reale, relaxare totala, placere maxima, Locatie: Alba Iulia langa Piraeus Actiune: Am facut greseala sa raman fiindca era nf de ceva timp, MARE GRESEALA!!! Nu a facut dus nici inainte si probabil ca nici dupa, de mirosuri nici nu prea am avut timp. Oralul: aproape inexistent, a luat-o un pic in gura doar s-o ude si hop top mi-a zis sa vin eu peste ea. Normalul: s-a dat cu mult lubrifiant si comenta la fiecare miscare, ba ca o doare, ba ca sa termin mai repede ca e o singura camera si ca are nevoie si colega. Note nu prea pot sa dau decat 1 pentru tot si ala fiindca e punctul din oficiu. Tarif: 70 de ron aruncati pe geam, mai bine ii dadeam unui cersetor. Concluzie: Poate sa inventam o noua categorie ca nu e nici macar fast fuck, e flash fuck. O curva penala si penibila. Evitati!
  3. Frate Papuasul scara este in blocul CEC din rondul Alba Iulia. Cu respect!
  4. Inca una... Anunt: CAPRIOARA astept, senzuala si sexi, te astept intr-un cadru intim si discret pt. a-ti oferi clipe fierbinti alaturi de mine, sex normal/ oral cu finalizare, 69 si alte fantezii nedescoperite, caut colega, Locatie: Piata Romana, cuib de 3/ap 2 camere Experienta: mediocra Pret: 60/fin(normal sau oral), 100/fin (oral+normal), 150/h Fetele: -una bruneta chiar draguta la fata, subtirica, sani medii ft frumosi -una blonda, mai uratica, sani mici spre medii, subtirica (pozele din anunt ii apartin) -una tot blonda, urata de-a binelea, neagra la fata, sani lasati si fund mare (**spam editat**itate de cea mai joasa speta) Actiunea: Am incercat prima fata, o finalizare, oral ft slab, protejat, fara atentie la detalii, normal fara comentarii si cu niste sunete interesante din partea ei, parea ca incepe sa-i placa, oricum stramta si senzatia interesanta; sa zicem ca fata are potential daca renunta la compania dubioasa si daca mai invata cate ceva. Note Locatie: 4/10 (aglomerat, fum, in timpul actiunii poti sa auzi cum se vb in camera alaturata deloc elegant) Oral: 3/10 Normal:7/10 Anal: nu face Gfe: 2,5 Concluzie: incanta ochiul, ar avea potential dar deocamdata eu n-as mai reveni. Respect!
  5. topic-ul e deschis de mine, priviti mai atent . Cu respect! Scuze! Stima! A.
  6. BLONDA skinny, pasionala si atenta la dorintele tale, te astept intr-un cadru intim pentru a petrece clipe de neuitat, normal in pozitii excitante, oral cu finalizare, gfe, fk, poze reale, Piata Alba Iulia, 04 Sep 14:49 0721.461.800 Bucuresti Pret: 100/fin, 150/h Experienta: mediocra Am expus mai devreme experienta cu colega domnisoarei pe care am refuzat-o; locatia piata Alba Iulia (cuib). Un plus mare pozele sunt reale dar totusi o avantajeaza mult pe domnisoara (are o mare cicatrice pe abdomen), in rest ansamblul arata destul de interesant, sani medii, fundul micut si draguta la fata. Actiunea a fost slaba calitativ, oral timid si fara atentie la zone adiacente, nu m-am riscat la FK, de asemenea oralul l-am cerut protejat; la normal nu a comentat la schimbari de pozitii dar cam fugea de obiectul muncii parca o injunghia, de asemenea cand am luat-o pe la spate ma izbit un damf de pasarica uzata de mi-a cam trecut cheful, abia am reusit sa termin. Note Locatie: 7/10 Fata: 6/10 Oral: 3/10 Normal:5/10 Gfe: 1 (punct din oficiu) Concluzie: eu nu revin si nici nu recomand
  7. Si sa mai deschidem o epistola... Anunt: APARITIE noua, skinny extrem de jucausa si pasionala. Astept un domn generos, educat si cu pofta de mine. Sex normal, oral incendiar, deepthroat, cunnilingus, french kiss. Poze reale din locatie. Piata Alba Iulia, 04 Sep 14:50 0737.540.747 Bucuresti Pret: 100/f, 150/h Experienta: neconcretizata (urmeaza motivul) Ok...ca de fiecare data sunat si programat, ajuns in 30 de min la piata Alba Iulia, fata ascunsa dupa usa (enervant). Anyway...intrat, vazut si nu placut; inclin sa cred ca pozele nu sunt ale domnisoarei dar nu pot sa bag mana in foc, mie mi s-a parut purie tare asa ca nu m-a tentat; totusi mi-a prezentat colegele si mi-a facut cu ochiul una dintre ele (recenzia pt colega urmeaza). Concluzie: poze suspecte Cu respect!
  8. Frate Sangre eu am gasit caprioara din poze 100%, la ora 14:00; Era si costumata cf pozelor. Cu respect!
  9. Cu respect! Dupa o lunga pauza prin strainataturi am revenit pe meleaguri mioritice si am decis sa mai incerc cate ceva autohton. Anyway n-am vrut sa risc prea multi bani asa ca am vrut sa incerc pe segmentul low cost. Anuntul: LAVINIA,!!!! blonda sexi si ninfomana te astept doar la mine unde ne vom satisface reciproc. Non stop Experienta: Una mediocra. Fata: inaltuta, subtirica, tinerica dar din pacate e de "neam". Tarif: 50/fin Servicii: Oral si normal Actiunea: programat la telefon, sosit la locul faptei in 30 de min, locatia destul de accesibila; intampinat de catre fata, poftit in camera, dezbracat (dus prealabil); oral fara artificii urmat de un normal fara stralucire; totusi e bine ca fata nu comenteaza la pozitii si nici nu fuge de obiectul muncii ca altele. Per total raportat la tarif si daca esti destul de incins e o experienta ok. Eu no voi reveni. Note Locatie:6/10 Aspect: 6/10 Oral:5/10 Normal:6/10 Concluzie: nu recomand Poze reale?? Zona unde are locatia? A.
  10. Cu respect! Am vizitat si eu astazi domnisoara; dragi colegi ati spus voi ca e frumusica tipa "but you didn't do her justice"; fata e chiar superba, bronzata frumos si are niste sani si un fund superb. Te intampina zambitoare, joviala si plina de viata, e ca o oaza de liniste in jungla de beton; Anyway...sa trecem la subiect : am dat telefon, mi s-au expus optiunile si am stabilit intalnirea in 15 min, locatia se stie deja; ajuns, vazut, placut si ramas; Mi-a fost oferita optiunea de a face un dus, n-am facut fiindca veneam de acasa asa ca eram pregatit si domnisoaa era deja dusata si mirosea frumos; cum totul era pregatit ne-am apucat de treaba... Saruturi pe corp, magaieri, cam tot ce trebuie ca sa te simti bine; oral ne bine executat nu foarte detaliat dar placut, fk intretinut, pozitii variate cu o priveliste superba. La sfarsit nu am fost grabit, ba chiar ne-am intretinut putin. Decartat 100 ron pt o finalizare. Note: Aspect fizic: 9 (superba) GFE: 8,5 (fk, joviala, ai cu cine schimba o vorba) Oral: 8 (placut, fara dt, fara detalieri) Normal: 8,5 (pozitii variate fara comentarii, priveliste superba mai ales pe la spate) Anal: 0 (aici mi-a cam furat-o fiindca mi-a spus ca sap asta nu poate, poate data viitoare) Sincer mie mi-a placut si-am sa revin. Cu respect stimabililor!
  11. Turcoaica cu ditamai crucea la gat?!? Tu ce crezi?...eu zic ca pozele sunt furate cu nerusinare. Cu respect!
  12. Dragi confrati incep prin a va multumii tuturor pt recomandare. Am fost si eu ieri la domnisoara....uau!!!!! O experienta ft placuta, ft comunicativa si politicoasa, s-a oferit sa ma serveasca cu ceva de baut, am stat putin la taclale si am trecut la "subiect". Eu n-am facut dus fiindca veneam de acasa si eram dusat deja, dar ea s-a scuzat si a mers sa faca dus; s-a intors in scurt timp si ne-am apucat de treaba. Fk, urmat de oral fara caciulita, cu pasiune, cu atentie la detalii, cu uitat in ochii tai sa vada reactia, ft frumos executat; a urmat un normal in mai multe pozitii, fara comentarii, ba chiar cu implicare si gemete placute din partea domnisoarei; la sfarsit nu am fost grabit deloc, ba chiar mi-a fost oferit din nou ceva de baut. Note: locatia-8,5 (camera de actiune curata, aranjata cu un orecare bun gust) GFE-9 (Maya face cam tot ce-i sta in putere sa te faca sa te simti bine, comunicativa, glumeata) Oral-8,5 (frumos executat, atentie la detalii) Normal-8,5 (implicare, schimbat pozitii, n-am sesizat mirosuri) Anal-nu face Other details upon request. Cu respect!
  13. Cu respect! Am fost eu in prospectiuni. Pozele sunt absolut false, e o tipa blonda intr-adevar dar nici macar nu se apropie de tipa din poze; locatia este undeva la Alba Iulia langa Ucecom; eu n-am ramas fiindca nu m-a atras si n-am vrut sa mai fac concesiuni la tipe cu poze false, poate asa se invata sa nu mai minta. O zi buna!
  14. Salutari!1. Bruneta, inaltime cam 1,65/1,70 , are ceva cracane dar nu impresionant, e subtirica dar nu slabanoaga, sani medii, la culoarea ochilor nu m-am uitat ; cu fata din poze nu aduce decat la constitutia corpului, la fata e draguta si are toti dintii la locul lor...2. As zice ca e genul corecta spre implicata dar probabil depinde de client.3. Pretul 50/finalizare deci categoria low cost/entry level nu poti sa ai mari pretentii la pretul asta dar ca si experiment merge.Cu respect!
  15. Va salut!Ultimul episod din seria "sa incercam si low cost".DOMNISOARA draguta, 21 ani, vino sa ma cunosti sunt noua pe site, dornica de noi aventuri erotice, pot sa-ti ofer sex oral cu fin., sex normal 69. Zona Mihai Bravu, 05 Mar 15:37 0737.543.699 Locatie: Intersectia de dupa Dristor, vis a vis de Prosper.Garsoniera cam neingrijita dar nu dezastru. Fata declara 21 de ani dar arata cam de 19, frumusica la fata si la corp, pozele sunt false 100% dar am ramas fiindca arata bine. Actiunea interesanta, oral protejat (la cererea mea), face si neproteja, cam fara artificii dar cu sarg, normal cu schimbari de pozitii si stramtuta, destul de ok.NoteAspect: 7-8Oral:7 (se poate si mai bine)Normal: 7 (docila, fara comentarii, fara mirosuri)Anal : n-am incercat, n-am intrebat sorryGFE: 8 (e primitoare, nu comenteaza, daca o intrebi de vb se deschide dar e cam tarancuta)Concluzie: merge de incercat si de antrenat, daca se mai cizeleaza are viitorCu respect!
  16. Va salut!Continuam seria experimentelor low cost!ALEXANDRA, bruneta, 22 de ani, te astept la mine pentru a petrece clipe frumoase impreuna, suna-ma nu vei regreta, 05 Mar 13:52 0767.112.989 Locatie: Zizin, pe langa Mall VitanA vb frumos la telefon...ajuns la locatie, fata imbracata intr-un neglijeu destul de dragut dar cam atat. Nu e nici frumoasa dar nici urata, inclin sa cred ca pozele din anunt nu sunt ale ei, dar nici ea nu arata rau; mie nu mi-a placut cine stie ce si am decis sa nu raman.Concluzie: O pustoaica comuna, un plus ca era singura in apartament, merge de incercat.Cu respect!
  17. Cu respect!Continuam seria experimentelor low cost! Inclin sa cred ca pozele sunt false. Anyway... locatie Splaiul Unirii/Otp Bank aproape de Zepter, vb frumos la telefon dar cand am ajuns la locatie am ramas dezamagit. 2 tipe, una zburatoare cu rr care sustinea ca sunt pozele ei, chiar mi-a aratat un tatuaj pe spate dar care doar semana cu ce este in poze, tupeista atunci cand am refuzat sa raman, citez "ce de rahat". Cea de-a doua tipa, un cal brunet cu fata de mops dar care la corp parea ok si era mai alba la culoare.Concluzia: eu nu am ramas cu toate ca ar merge o incercare hipica.Cu respect!
  18. Va salut! Am facut si eu oarece experimente low cost. Anyway... Tipa nu arata chiar rau dar nici extraordinar, cred ca m-ar fi rezolvat si pe moka, ma tot intreba de ce n-o pup...wtf?...are u nuts?!? Trecem peste. Oral protejat (cerut de mine), facea fata lejer si fara dar nu m-am riscat, corect executat cu vari atentii, normal ok, schimbat pozitii, ft docila si se vede ca-i place. Un lucru ce nu l-am mai intalnit pana acum, este ft stramta si s-a umectat natural. NoteAspect: 6,5Gfe: 6-7 (mie nu mi-a venit s-o iau la fk dar era volubila)Oral: 7 (corect executat)Normal: 8 (docila si stramta)Anal: n-am incercat dar faceConcluzie: merge o data sau de 2 oriCu respect!
  19. Salutari!Ok am gresit si eu si nu am cautat muierile astea pe forum. Anyway...confirm cele spuse la deschiderea thread-ului.Poze false! Sunt 2 aratari pe care nu le-as .... nici daca m-ar platii ele. Vazut, "nu placut", facut stanga imprejur.Cu respect!
  20. Frate intr-adevar ai avut noroc, bruneta venise de ieri asa ca nu era inca initiata in arta "fetelor", anyway...nici eu n-am fost dat afara dar m-am cerut singur ca ma usturau ochii . Si cainele da...era ft dragut dar neindicat pt un asemenea loc.Cu respect!
  21. N-am sa scriu pre mult aici fiindca e al 4-lea post azi si eul meu liric a luat o pauza.ANDREEA, studenta, 19 ani, igienica si frumoasa te ast. intr-un ambient placut pt. a petrece clipe superbe alaturi de mine, sex normal, anal, oral, 69, locatie lux, zona Piata Muncii vizavi de benzinarie, 17 Feb 17:03 0762.531.196 Pret 150L/oraAtitudine ft corecta fata de client, nu pleci ne-rezolvat de la fata asta. face de toate (oral, anal, normal) si variatuni pe aceleasi teme. Eu am fost la ea cand statea inca intr-un ap la Zepter asa ca nu va pot spune nimic despre noua locatie, cea veche era ok si nu era aglomerat. Toata actiunea s-a desfasurat corect din pct de vedere tehnico-tactic, pozitii fara comentarii, oral nepro cu finalizare, totul executat ok.Note:Oral: 8 (incercari de dt, mai putine zone adiacente)Normal: 8 (orice pozitie, corect executat)Gfe: 6 (corect si doar atat, nu fk, nu implicare emotionala)Aspect: 7 (sani mici, un pic cam prea slabuta, tinerica, fara celulita)Cu respect domnii mei !
  22. Fratilor fata asta chiar e o zeita. Eu am fost de mai multe ori la ea, am aflat si detalii personale despre ea si despre copil si despre prieten. Dar nu conteaza asta, fata isi face treaba cu sarguinta.Note:Oral: 9 (atentie la zone adiacente, incercari de dt, fara maini, fara dinti, ca la carte)Normal: 9 (toate pozitiile, fara comentarii, fara vaicareli, se implica)Gfe: 10 (fk, mangaieri, se implica fata)Aspect: 9 (miniona, blonda, sani mici spre medii, tari, frumosi, fund bombat fara celulita)Cu respect domnii mei!
  23. ANDREEA, frumoasa si naturala, ofer rafinament si discretie, pozele sunt f. recente si nemodificate, ofer sex total, oral anal cu fin. la aprecierea ta, anilingus cuniliungus, 69, dus impreuna, masaj erotic, 17 Feb 17:39 0761.916.382 Pret 50L/finPozele sunt reale dar o avantajeaza mult pe domnisoara; In realitate avem o domnisoara cu ten inchis la culoare din aia cu rr, cu inceput de burtica, uratica la fata si cu multe fite de primadona; eu n-am vrut sa raman fiindca m-a deranjat un pic culoarea, atitudinea ft intepata si faptul ca in anunt si la tel era una (50 tot tacamul) si la fata locului era alta (cu rr vopsita).Cu respect!
×
×
  • Creează nouă...