Sari la conținut

MAYA - 19 ANI - MILITARI RESIDENCE - 0726 650 197 sau 0756.247.917

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti Mall PLAZZA!!!
  • Oras:Bucuresti Mall PLAZZA!!!
Postat

BUNA SUNT MAYA ,INCEPAND DE ASTAZI MA GASITI IN DRUMUL TABEREI>MALL PLAZZA>!!!!                     Nr tel.0729044525     VA PUPIC SI VA ASTEPT!!!!!!!

• Oras:Los Angeles
Postat

BUNA SUNT MAYA ,INCEPAND DE ASTAZI MA GASITI IN DRUMUL TABEREI>MALL PLAZZA>!!!! Nr tel.0729044525 VA PUPIC SI VA ASTEPT!!!!!!!

Iar ai schimbat hogeacul? 😄
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

BUNA SUNT MAYA ,INCEPAND DE ASTAZI MA GASITI IN DRUMUL TABEREI>MALL PLAZZA>!!!! Nr tel.0729044525 VA PUPIC SI VA ASTEPT!!!!!!!

Era comisionul prea mare acolo pe câmp ? :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce ipocrizie! Cand s-a mai pus intrebarea, ai inceput cu scuze de aparare, ca nu ai cum sa-ti dai seama din poze. Si ne invitai sa venim sa o cunoastem si sa luam teapa pe banii nostri.

Acum de ce nu ne mai recomanzi acelasi lucru?

• Like 3
Postat

Ce ipocrizie! Cand s-a mai pus intrebarea, ai inceput cu scuze de aparare, ca nu ai cum sa-ti dai seama din poze. Si ne invitai sa venim sa o cunoastem si sa luam teapa pe banii nostri.

Am spus pe 29 Octombrie ca nu imi pot da seama din poze. In pozele din thread vechi tipa are cel putin 10 kg in plus. Parul mult mai scurt si brunet. Va invitam sa o cunoasteti pt a lasa recenzii. Cat timp a lucrat cu mine Maya a fost ok, sa comportat frumos, vorbea frumos cu noi, la fel si cu clientii, dar finalul a fost tragic. Nu intru in detalii pt ca nu ar fi ok si profesional. Dar pe 09.12 ea a venit cu aceste hainute in locatie pt a face din nou fotografii. Aseara am vazut din nou pozele cele vechi si mi-am dat seama ca de fapt ea este, recunoscand hainele.

Postat

Rog oficial un moderator sa inchida acest topic, sa stearga fotografiile care au fost realizate in locatia mea, si sa ii lase domnisoarei thread-ul cel vechi activ

Roxana, eu cand am spus adevarul, nu credeai! Abia acum ti-ai dat seama?

😳

Postat

Adevarat graiesti! ðŸ‘
Postat

Ai fost in noua locatie la Plaza? Era guvidele in bucatarie?

Prima orara am vizitat-o cand era la Lujerului si cand mam dus la ea mi-a zis ca trebuie sa termin in maxim 15-20 min ca vine "iubi' sa o ia si am zis pas.Acum este vis a vis de Plazza si cand am ajuns la usa se auzeau voci de barbat in casa si cand a deschis usa ups aceeasi fata de la Lujerului si brusc fara voci de barbat in casa si usa de la bucatarie inchisa.Vroiam sa o vizitez cand era la Roxana dar nu apucam ca era prea departe si cand am vazut ca s-a mutat mai aproape am zis hai sa vad ce e de ea dar nu imi dadusem sema ca e tipa cu "iubi" :slap2  de la Lujerului

• Like 1
Postat

Prima orara am vizitat-o cand era la Lujerului si cand mam dus la ea mi-a zis ca trebuie sa termin in maxim 15-20 min ca vine "iubi' sa o ia si am zis pas.Acum este vis a vis de Plazza si cand am ajuns la usa se auzeau voci de barbat in casa si cand a deschis usa ups aceeasi fata de la Lujerului si brusc fara voci de barbat in casa si usa de la bucatarie inchisa.Vroiam sa o vizitez cand era la Roxana dar nu apucam ca era prea departe si cand am vazut ca s-a mutat mai aproape am zis hai sa vad ce e de ea dar nu imi dadusem sema ca e tipa cu "iubi" :slap2 de la Lujerului

Naspa!
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

am zis eu ca nu prinde Anul Nou  "clubul"  asta din Militari  :laugh2 :laugh2 :laugh2

prea multa balacareala : cu secretara , cu guvid in bucatarie ......etc

• Like 20
  • Minus 14
Postat

am zis eu ca nu prinde Anul Nou  "clubul"  asta din Militari  :laugh2 :laugh2 :laugh2

prea multa balacareala : cu secretara , cu guvid in bucatarie ......etc

Daca taceai filozof ramaneai si daca citeai ce am scris eu ......Am zis ca este "iubi"in bucatarie in locatia din Plazza,nu pot sa ma pronunt in locatia din Militari Residence deoarece nu am fost in acea locatie

Postat

Daca taceai filozof ramaneai si daca citeai ce am scris eu ......Am zis ca este "iubi"in bucatarie in locatia din Plazza,nu pot sa ma pronunt in locatia din Militari Residence deoarece nu am fost in acea locatie

taci frate ca e treaba mai veche aici  ...asa ca lasa filozofeala , ca nu te-am criticat pe tine :)

• Like 18
  • Minus 14
Postat

taci frate ca e treaba mai veche aici  ...asa ca lasa filozofeala , ca nu te-am criticat pe tine :)

Nu imi place sa fie rastalmacite vorbele.In Residence din cate am inteles e Roxana care pune anunturi la fete si se ocupa de promovare si luzreaza inclusiv ea,Asta stiu sigur ca 2 prieteni de ai mei au fost in locatie in Residence si chiar au zis ca e liniste si curatenie pe acolo,adica nu se intalnesc clientii intre ei si nici nu e gen fast fuck.Eu unul nu am fost in Residence ca mi se pare prea departe dar iti spun ce am auzit

Postat

As vrea ca pe viitor, Roxana sa verifice mai bine fetele inainte sa le primeasca in locatie si sa fie promovate drept "bune"!

Este spre binele tau Roxana sa ai fete de calitate in jurul tau.

Spor la futaiuri!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...