Sari la conținut

MAYA - 19 ANI - MILITARI RESIDENCE - 0726 650 197 sau 0756.247.917

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Nu o lua asa tare, este și ea la început ;)

daca era la inceput nu scria anuntul asa ... sa fim seriosi :)

sunt tentat sa cred ca pesticul are contul asta si nu ea

• Oras:Bucuresti
Postat

n-ai uitat nimic?

nu! nu suntem chitrosi si avem centi pe cartela dar ne este lene sa sunam toate tutele care nu sunt in stare sa dea un anunt complet!

30 minute - 100 lei

60 minute - 200 lei

Oral neprotejat cu finalizare orala - 50 ron in plus

Postat

30 minute - 100 lei

60 minute - 200 lei

+finalizare orala contra-cost =?

Postat

daa am vazut si eu :)

cine are sa le dea ... eu nu ma dau in vant dupa fetele astea cu mai multe ++

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

O

30 minute - 100 lei

60 minute - 200 lei

Oral neprotejat cu finalizare orala - 50 ron in plus

A uitat, e la început, un pic de înțelegere și la voi! Eu unul o vizitez maine sa vedem ce poate.
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

E la moda cim.ul + 50. Si andra mega mall practica asta. Chiar si cob e taxat in plus.

Da, din păcate din ce in ce mai multe merg pe "extra" :( mă simt ca la McDonalds :slap2, sa am grijă unde îmi dai drumu' că la final din 200 ora se face 400, în stilul ăsta în curând o să pună şi ejaculatul în prezervativ extra 50.

Imi plac mult mai mult fetele care spun "300 ora de exemplu , cof, anal, cim etc" şi indiferent că faci in ora aia prețul e acelaşi, un preț standard chiar dacă mai mare.

Asta e părerea mea :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Roxana...colega Maya este noua in domeniu? Prospatura?

Postat

Da, din păcate din ce in ce mai multe merg pe "extra" :( mă simt ca la McDonalds :slap2, sa am grijă unde îmi dai drumu' că la final din 200 ora se face 400, în stilul ăsta în curând o să pună şi ejaculatul în prezervativ extra 50.

Imi plac mult mai mult fetele care spun "300 ora de exemplu , cof, anal, cim etc" şi indiferent că faci in ora aia prețul e acelaşi, un preț standard chiar dacă mai mare.

mda dar cine pm se duce pana la iesirea din Bucuresti la 250/h? tu te ai duce?

a mai fost una pe la Gorjului cu 150/250 care s-a mutat mai in centru si s-a dat pe 100/200... de ce crezi? din cauza prea multor clienti :))

Postat

Nu am putut astazi sa o ratez pe aparitia noua din la mine din vecini,ca deh asa sunt eu :maninlove  :maninlove  :maninlove

Sunat la nr de tel si in 30 min ajuns la usa apartamentului deoarece e vecina si apartamentul il stiu din cazua ca este colega cu Alina,Roxana si Andra

Si acum in ordinea numerelor de pe tricou sa acord note(Stiu ca unii dintre voi o sa incepeti cu carcoteli ca cica a-si fi "Fish",cica ar fi prea departe dar sincer nu ma intereseaza parerea voastra,mai sunt useri pe forumul asta care iau in cosiderare recenziile nu toti bagatorii de seamacare pierd timpul pe aici si din 1000de posturi nu au macar o recenzie) Apropo cine vrea aproape de el luati-va o amanta si mutati-o cu voi in bloc  :baby2  :baby2  :baby2

Apartament:10 cine a fost stie apartamentul,baie curata,multe geluri,prosoape curate

Oral: 7 i-as fi dat un 9 dar din cauza ca cere extra pt finalziare orala si nu face finalziare faciala nu pot,atenta la zone adiacente,tentative de deep

Normal;9 se implica,submisiva,receptiva la schimbari de pozitii,nu comenteaza

GFE:8 nu face FK dar pe total nici prea prea nici foarte foarte

Cadou:200 Ron/ora 2 finalizari Am stat door to door c-am 50 minute .Am inteles ca este 100 Finalizarea ca restul colocatarelor din acel apartament

O medie generala de 8,5

Per total o prezenta ok ,de recomandat si revenit.Rog moderatorii sa o treaca la testate

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

+finalizare orala contra-cost =?

Fiind acelasi cel care promoveaza fetele, e normal sa impuna aceleasi tarife. Poti vedea si la restul fetelor din locatie. 

Eu cred ca la fata locului te taxeaza suplimentar de fapt de la oral neprotejat ( Vezi Andra din aceeasi locatie ). Posibil pt CIM sa fie inca o taxare. Ar fi o inovatie sa-ti faca CIM prin prezervativ!! 

Postat

Singurul cost extra este pt oral neprotejat, cu finalizare orala. Amandoua sunt incluse in cei 50 lei

Roxana...colega Maya este noua in domeniu? Prospatura?

Buna doctore! Da, noua si ea

Fiind acelasi cel care promoveaza fetele, e normal sa impuna aceleasi tarife. Poti vedea si la restul fetelor din locatie. 

Eu cred ca la fata locului te taxeaza suplimentar de fapt de la oral neprotejat ( Vezi Andra din aceeasi locatie ). Posibil pt CIM sa fie inca o taxare. Ar fi o inovatie sa-ti faca CIM prin prezervativ!! 

Noi nu avem aceleasi tarife.

Roxana are 100 lei o finalizare si 150 lei o ora. Nu ofera sex oral neprotejat. In functie de dimensiune, poate oferi sex anal, dar nu stiu conditiile pt care il ofera.

Andra are 100 lei o finalizare si 200 lei o ora. Ofera sex oral neprotejat, fara finalizare orala, cu extra cost 50 lei.

Alina are 100 lei o finalizare si 200 lei o ora. NU ofera sex oral neprotejat

Maya are 100 lei o finalizare sau 200 lei o ora. Ofera sex oral neprotejat si finalizare orala, cu extra cost 50 lei.

Postat

Noi nu avem aceleasi tarife.

Roxana are 100 lei o finalizare si 150 lei o ora. Nu ofera sex oral neprotejat. In functie de dimensiune, poate oferi sex anal, dar nu stiu conditiile pt care il ofera.

Andra are 100 lei o finalizare si 200 lei o ora. Ofera sex oral neprotejat, fara finalizare orala, cu extra cost 50 lei.

Alina are 100 lei o finalizare si 200 lei o ora. NU ofera sex oral neprotejat

Maya are 100 lei o finalizare sau 200 lei o ora. Ofera sex oral neprotejat si finalizare orala, cu extra cost 50 lei.

Tu esti a 5-a persoana. Asa cum reiese din ce in ce mai bine din postari si din activitate.

Daca ai fi fost una dintre cele 4 fete, in momentul prezentarii tarifelor in loc de nume ai fi scris "EU am...."

Ghinion, te-ai enervat si n-ai fost atent cand ai postat! 

• Like 1
Postat

Ok ... merci. Imi e si frica sa intru la voi in apartament. Ca daca imi place stau o saptamana. Cat e tariful pentru Alina pentr un weekend la Brasov (teambuilding)?

• Like 1
Postat

Tu esti a 5-a persoana. Asa cum reiese din ce in ce mai bine din postari si din activitate.

Daca ai fi fost una dintre cele 4 fete, in momentul prezentarii tarifelor in loc de nume ai fi scris "EU am...."

Ghinion, te-ai enervat si n-ai fost atent cand ai postat! 

Daca scriam iar "eu" se gasea unu ca tine, ca Cubacigar sau altii carcotasii care sa spuna iar ca nu intelege care eu, de ce nu avem conturi separate etc.

Sunt Roxana Pe acest cont cel mai mult raspund eu si Adina.

Postat

Daca scriam iar "eu" se gasea unu ca tine, ca Cubacigar sau altii carcotasii care sa spuna iar ca nu intelege care eu, de ce nu avem conturi separate etc.

Sunt Roxana Pe acest cont cel mai mult raspund eu si Adina.

Calmeaza-te. Ai inceput sa le incurci si numele. Asa e cand incepi sa ai mai multe fete, le mai incurci numele. Ori ..mai urmeaza o fata si acum e in proba de lucru?

Postat

De ce nu faceti si voi ca ca call center... cand intrati pe contul acesta:

- Buna! sunt Roxana/Alina/Andra/Maya sau Vasile (zis si Crapu')

• Like 1

Postat

Calmeaza-te. Ai inceput sa le incurci si numele. Asa e cand incepi sa ai mai multe fete, le mai incurci numele. Ori ..mai urmeaza o fata si acum e in proba de lucru?

Te asigur sunt decat 4 fete in locatie si Roxana vorbeste in numele lor.Crede-ma ca de cate ori am fost in locatia aia nu am avut probleme sau sa fie vreunul dubios prin casa plus ca fetele au mare grija ca clientii sa nu se intalneasca
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...