sangre Reputație: -988 Postat August 22, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat August 22, 2012 ADELA, poze reale, bruneta dulce, atragatoare si sexi, daca esti un domn generos si manierat, te astept alaturi de mine pentru a petrece clipe de neuitat. Te astept sa ne cunoastem cu placere. Te sarut dulce, 22 Aug 19:30 0730.826.942 Bucuresti Pret: 60L Acelasi cuib , colega cu Alice, Anca, Andreea, la Gallo Nero pe Decebal.60/fin , 120/h.
gheorghe70 Reputație: 185 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Personal eu cred ca tipa din poze este Andreea https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/3428-andreea-0724679669-vitan/page__hl__0724679669__st__20 din ac localtie de pe Decebal, fost Vitan. Deci ori aceasta Adela nu exista ori Andreea s-a rebrenduit.De punctat ca preturile difera.Astept bobarnace daca gresesc:)
sangre Reputație: -988 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat August 23, 2012 Da ba ca bine zici , uite-i arsura de pe mana in ultima poza , imi zicea ea ca n-are stres sa se futa si pe 60 de roni ca celelalte colege.
gheorghe70 Reputație: 185 Postat August 24, 2012 Postat August 24, 2012 Salut sangre,Inteleg ca ai vorbit cu ea...Sa inteleg ca Andreea a ajuns la un tarif de 60 de lei sau ca aceasta Adela nu exista?
sangre Reputație: -988 Postat August 24, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat August 24, 2012 Imi bat capu prea mult cu acel cuib si deja imi da palpitatii in tample , deci Alice zice ca are o sora care se cheama Adela in thread , apoi Ramona si are poze si cu Adela din thread , iar Andreea a ramas cu numarul ei vechi pe 100 ron si mai raspunde ori pe nr Ramonei sau Adelei si daca vrea ia comenzi la 6 foi. E complicat nu ? De juma de ora incerc sa formulez asta fara nervi dar nush cat de bine a iesit :laugh2 , daca gresesc le rog pe domnite sa ma corecteze ca eu renunt , nush cate mai sunt 3 sau 4 , cert e ca Anca e in Anglia , iar Adriana aia grasuna s-a dus pe pustii.Am fost acum o saptamana la Anca , vedeti threadul ei la testate, nu mai dau recenzie ca mai am una si nu e diferenta mare , doar ca acum mai fost cu un prieten.
gostinu Reputație: 15 Postat August 27, 2012 Postat August 27, 2012 Tocmai am plecat de la ea. In nici un caz nu e Andreea, poate a-ti avut voi norocul asta.Locatia Gala Nero; dus am facut inainte acasa deci nu ma pot pronunta in privinta baii.Fata este tarancusa, cam 1.60 slabuta, sanii urati si lasati. La partea cu vorbitul sta cam prost, nu ii place sa comunice. Am ales o finalizare oral + normal protejat 60 ron.A inceput cu pupaturi pe tot corpul, oral destul de bun, aproape deep cu atentie pa zonele adiacente. Normal banal pe la spate ca.,,scartaie patul''. Am fin. in prez.Locatie: 8 destul de okGfe: 3Oral: 8Normal: 5Nu pot sa spun ca a fost o experienta chiar nereusita insa nu recomand.Cu ocazia asta am vazuto pe Andreea si o sa revin sa o testez pe ea. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum