ragno Reputație: -556 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 este Del Rey care a fost banat, un trol prost si sarac, un labagiu notoriu ..... nu prea cred ... ăla parcă mai și futea ..și mai făcea și recenzii . Ăsta pare plictisit și se bagă'n seamă peste tot . 1
patrunjelu Reputație: -431 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 ..... nu prea cred ... ăla parcă mai și futea ..și mai făcea și recenzii . Ăsta pare plictisit și se bagă'n seamă peste tot . el este 100% , a recunoscut chiar el pe topicul Deliei si are contul facut imediat dupa ce a fost banat pe Del Rey. 1 3
brett Reputație: 1750 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 el este 100% , a recunoscut chiar el pe topicul Deliei si are contul facut imediat dupa ce a fost banat pe Del Rey. ce se bucura ca ai scris despre el 1
patrunjelu Reputație: -431 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 ce se bucura ca ai scris despre el daca vrea, ii dau si muie sa se simta si mai bine, dar doar de la distanta 2 3
sandboxlooking Reputație: 4 Postat Iunie 18, 2017 Postat Iunie 18, 2017 Mai stie cineva cand se intoarce Ivona?Vad ca e plecata de vreo 2 saptamani.
laury Reputație: 24072 Postat August 21, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 21, 2017 E la fel de buna si se fute bine! 7
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 s-a mai intors in tara? ultima data am vorbit cand era inainte de plecare. nu am pastrat legatura, ca abia o cunoscusem, dar parea strict pentru bani si dupa bani... profi, nu am ce zice. dar a dat de inteles ca se intoarce, dupa ce face bani. mai stiti ceva de ea? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum