Sari la conținut

Rip Pisicuts

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Iar ii da Motanul pauza vreo doua saptamani :))

Edit: Pe Ariel o dai afara pe usa, iti intra pe geam.O dai afara pe geam si închizi geamul, iti intra pe cos. O dai afara pe cos si faci focul la soba, intra prin locul destinat pisicilor. Nu scapi de ea ca de raie.

• Oras:worldwide
Postat

Multumesc.

Rog pe toata lumea sa ignore topicul asta facut la nervi si cateva sticle de vin si in baza faptului ca mister a decis sa mma pedepseasca prin tacere absiluta,desi stia bine ca asa ceva ma face sa o iau razna. Pe langa o lipsa crasa de respect sa ma lasi sa vb singura,si vanad in vdr ca deja ne-am obisnuit reciproc sa ne discutam divergentele dupa ce ne-am impacat,deci sa refuze comunicarea stia si el ca ma bruscheaza si a facut-o intentionat.mai ales ca el mi-a gresit primul. Eu nu mai pot sa trec inca odata prin cearta,nervi infipti in piuneze si sa reiau acelasi cerc vicios. Asa ca plec. Mi-ar placea ca nimeni sa nu mai posteze aici si va urez ramas bun tuturor

Cel mai dificil este sa te lupti cu tine insati. Succes!

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

. Asa ca plec. Mi-ar placea ca nimeni sa nu mai posteze aici si va urez ramas bun tuturor

cum asa ? ne parasesti ? :thinking

Postat

Exact. Happy halloween tuturor :)

Multumesc , dar eu nu mai petrec d'astea de ceva vreme  :)

• Like 5
  • Minus 15
Vizitator sarlatanu
Postat

Multumesc.

Rog pe toata lumea sa ignore topicul asta facut la nervi si cateva sticle de vin si in baza faptului ca mister a decis sa mma pedepseasca prin tacere absiluta,desi stia bine ca asa ceva ma face sa o iau razna. Pe langa o lipsa crasa de respect sa ma lasi sa vb singura,si vanad in vdr ca deja ne-am obisnuit reciproc sa ne discutam divergentele dupa ce ne-am impacat,deci sa refuze comunicarea stia si el ca ma bruscheaza si a facut-o intentionat.mai ales ca el mi-a gresit primul. Eu nu mai pot sa trec inca odata prin cearta,nervi infipti in piuneze si sa reiau acelasi cerc vicios. Asa ca plec. Mi-ar placea ca nimeni sa nu mai posteze aici si va urez ramas bun tuturor

Parerea mea ca sp din nou.

Postat

Mai sterge.te la gura si vezi.ti de bondoaca de nevasta.ta. Om batran si te vara in oala altuia si il pupi pe asta in vf de pl continuu. Fyi el m.a cautat pe mine de vreo 2 ori inainte sa ma intorc,nu invers.raie esti tu ca te tii dupa fusta mea, desi nu avem nimic de impartit si am fost politioasa cu tine. Vezi.ti de ograda ta

Parerea mea ca sp din nou.

Postat

Fraiera sunt eu sa iau in seama toste rebuturile plictisite de viata care ma ataca gratuit si nemotivat,doar sa scape de goliciunea propriei existente triste. Ia hai mai bine sa nu mai intru eyu aici si sa vb si de bine si de rau ca niste telenoviste ponosite ca nu-i asa e f masculin sa vb de rasu ca barbat o femeie cu care nu ai avut nimic de impartit. Da uite ca ma retrag definitiv si irevocabil de scarba. Ca nbarbat sa staui sa jinesti o femeie care nu ti.a adresat o vorba si o vezi la pamant...mare ti.e gradina...simt o mare greata de la admin caruia tocmai i.am comunicat ce simt intr.un ultim pm paana la luzeri habarnisti si esuati. Sunt sigura ca viata va da oricum pe masura

Vizitator sarlatanu
Postat

.. Da uite ca ma retrag definitiv si irevocabil de scarba. ...

Asa ceva eo nu cred.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu ma asteptam la asa ceva Roze . :slap2  Chiar aveam pretentii de la tine :no2

Ai luat-o pe urma Lorenei :laugh2

• Like 6
  • Minus 16
  • Oras:Forum
  • Oras:Forum
Postat

Nu ma asteptam la asa ceva Roze . :slap2  Chiar aveam pretentii de la tine :no2

Ai luat-o pe urma Lorenei :laugh2

este de inteles nu are tatze :boob

• Oras:....
Postat

Alex draga,dar nu mi se pare deloc amuzant. Asta pt ca pb bunastarea mea in stadiu in care e imi trunchiaza simtul umorului. Sau poate pt ca eu chiar iau pastile de cateva zile. Antialergice. Pe langa faptul ca orice tip de pastila imiu provoaca greturi si greu fentez sa mestec cu mancare ca sa nu o dau afara imediat eu cu antihistaminele cam de anu trecut avem un impact urat.corpul meu le resimte ciudat si pe langa o nervozitate la cote de nici eu nu ma suport,efect secundar de altfel, simt ca vars si ametesc continuu.dar totul e bine merci de grija ce mi.o porti...

Postat

Draga miky eu nu am copiat.o pe lorena avand in vedere ca am facut acelasi gest de cred peste 5 ori inaintea ei cand ea a facut spam eram deja certata cu bobo de o zi 2 si am asteptat rabdatoare virtuoasa cea mai mica intentie a lui de a face pace.nu ma judeca tu pe mine ca nu-ti permit si nu ai dreptul si fiind nout poate dai search pe dg la mesaj important pt rozkendra sa vezi cate rahaturi mi.a facut acest om.si crize de nervi si toate cele...din fericire cand ne.am reapropiat am reusit sa discutam neintelegerile faara a degera la chestii urate in prima unui bagaj f heavy din trecut,din pacate de data asta nu am reusit...life

• Like 1
Postat

Draga bobo in mod evident si clar te las in pace avand in vdr ca nu am pm si nu am cea mai vaga intentie de a posta pana in dobandesc,nu am acces la pc ca m.am evacuat pana imi revin la un cuplu care ma lasa in plata mea si se asigura ca nu tb sa imi misc fundu nici pt un ceai si ma lasa sa le golesc sticlele pana la 4 dimi ca ieri si sa ma auto exorcizez. Desigur ca un om normal combinad antialrgice cu alcool ar fi dormit vreo 2 zile eu m.am trezit la 10.gratios din partea mea.daca ieri te.am inecat in o sticla de rom astazi te inec in una de tequila. Tb sa le refac astora proviziile cand termin cu dracii proprii.

In fine imi pare rau ca te.am suparat imi pare rau pt inca o criza de isterie(ar fi tb sa stii demult ca daca ma ignori devin crizata),ca ti-am insultat familia,originile si pt spam. Stii ca daca spun sunt sincera :)

acum scuza.ma dar ma intorc la intentiile mele de a.mi bea mintile si a vegeta pana sapt viitoare cand tb sa fiu mai pusa la pct ca niciodata si nu.mi permit mofturisi indiferent daca avem noi 2 ce vb sau nu cand am terminat cu sticlele te voi anunta ca.s bine si nu am reusit sa ma sinucid. Ahahahhaha

boy i am gonna have so much fun mwah u pussycat

Postat

Stau si ma intreb oare ce efect ar avea un prozac acum in toata combinatia mea.zau ca mi se pare un gand vesel :laugh2

i'll fucking do it :D

Postat

Moara bibi deja m.am imbatat la loc :))).

Cand si-o face si prozacu efectu iar fac show :laugh2

multumesc oficial industriei farmaceutice

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Roz...Parerea mea...Ti prea mult la un cont virtual...

Stau si ma intreb...Cum ajunge o persoana sa iubeasca un cont virtual?

Ti s-a sters contul,pe nu stiu ce motive si nici nu ma intereseaza...Dar lumea nu s-a sfarsit.

Traieste-ti viata ca una ai.Daca ai inceput cu medicamente pentru un amarat de cont roz................Roaga-te la Dumnezeu sa nu-ti dea vre-o palma sa vezi ce inseamna durerea adevarata.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...