Sari la conținut

Andreea noua in Galati 0731441272

andreiaxxx

Postări Recomandate

Postat

Cu parere de rau dar nu voi ajunge in constanta

Sper sa ajung eu in Galati,sunt convins ca se merita sa te vizitez...arati fenomenal

• Oras:Galați
Postat

Sper sa ajung eu in Galati,sunt convins ca se merita sa te vizitez...arati fenomenal

Multumesc frumos si te astept cu drag!

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Am vizitat-o pe Andreia de 2 ori și acum pot să scriu o recenzie. Am avut noroc de prima oara când am sunat-o, ea raspunzând din prima. Am facut o programare la care am întârziat cca. 15-20 min dar am avut noroc să o gasesc disponibilă și că mi-a raspuns la telefon. Ajungând la dânsa, mă întâmpina cu un halat alb, sexy, aranjată dar cu fum în camera; inițial am vrut să plec ptr ca deși sunt fumător nu suport fumul de țigară, mai ales în cameră dar am fost invitat de Andreia la o țigară și nu am refuzat (bine am facut). Mă servește cu un pahar de suc și începem să stam de vorba. Mi-am dat imediat seama că facem o mare greșeala dacă plecam, ea arătând mult mai bine ca în poze, foarte comunicativă și inteligentă. M-a facut să ma simt minunat prima oară, deci am revenit și vă recomand cu caldură să o vizitați macar o data, este printre puținele din Galați care merită toți banii.

Note: 

ATITUDINE: 10  nu am ce să-i reproșez, este deschisă la minte, glumeață, amabilă, te binedispune într-un cuvânt.     

ASPECT:9  un minus la sâni dar un mare plus ptr fundulețul ei obraznic iar tatuajele pe care le are o face foarte sexy.

ORAL: 7-8  Nu este punctul ei forte la oralul, dar se uită în ochii clientului și dă atenție la ouăle de paște.

NORMAL: 9 Nu comentează la pozitii atat timp cât nu o pui pe ea să 'muncească' . fiind înaltă stă perfect ca mama iedului.

ANAL: - 

GFE: 10+   super tipă

IGIENĂ: 9-10  curată, nu am suspectat nimic neînregulă. 

LOCAȚIE: 9  ușor de ajuns, langă tribunal, un minus ptr fumul din cameră dar înteleg ptr că nu are unde să fumeze neavând balcon separat.

CADOU: Prima oara - 150 lei / luat un nr. 

A doua oara: 200 lei / luat un nr.  

CONCLUZIE: Eu sigur o să mai revin la domnișoara pentru că m-am simțit în largul meu cu ea și îmi dă o stare de bine, arată  și mimează că face copii foarte bine.

O recomand cu cea mai mare încredere, neapărat trebuie vizitată măcar odata.  :date  Este în topul meu la ce are orașul la ora actuală.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sambata lucrezi,ai schimbat cumva programul?

Nu mai este in Galati, si-a luat zborul, din pacate....

Postat

Buna seara dragilor, maine voi fi in galati... numarul de telefon il voi scrie aici maine cand ajung in oras

Va pup si o seara buna va doresc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...