Sari la conținut

maya - pantelimon 0757357409

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
"ofer masaj de relaxare si tonifiere la domiciliul meu din Sos. Pantelimon, cer si ofer seriozitate si discretie maxima, poze reale 100%, pentru mai multe detalii suna-ma," 0757357409

Pot sa incep cu "UPS!!!...am futut un baietel!!! :slap2 "

E tipa din poze, doar ca nu prea are tate. Ca o intorci cu fata, ca o intoci cu spatele...tot aceleasi alunite are pe corp :girly 

E draguta la fata, cur mic si super slim....de asta am si ramas....ca mie imi plac astea "mai mici" . 

Totul e protejat, oralul il face zici ca e bagata in prinza iar la normal zici ca are norma de 2 minute pe futai.

Ca locatie este la intrare pe sos Pantelimon, la parter, intr-o garsoniera intunecata si tot show-ul se intampla pe o canapea. 

Note:

Aspect : 6 

Normal: 7

Oral: 5

GFE: 0

Am bifat-o, dar nu mai revin.

Baroase tari!!!

post-9246-0-93417400-1478084236_thumb.jpeg

post-9246-0-09347400-1478084238_thumb.jpg

post-9246-0-18839600-1478084239_thumb.jpg

post-9246-0-56264100-1478084239_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Qatar
  • Oras:Qatar
Postat

O cunosc si eu...

e o zdreanta penala care lucra pe strada acum ceva timp... o vedeam mereu cand plecam la munca. 

de evitat !!

Postat

Pot sa incep cu "UPS!!!...am futut un baietel!!! :slap2 "

E tipa din poze, doar ca nu prea are tate. Ca o intorci cu fata, ca o intoci cu spatele...tot aceleasi alunite are pe corp :girly 

E draguta la fata, cur mic si super slim....de asta am si ramas....ca mie imi plac astea "mai mici" . 

Totul e protejat, oralul il face zici ca e bagata in prinza iar la normal zici ca are norma de 2 minute pe futai.

Ca locatie este la intrare pe sos Pantelimon, la parter, intr-o garsoniera intunecata si tot show-ul se intampla pe o canapea. 

Note:

Aspect : 6 

Normal: 7

Oral: 5

GFE: 0

Am bifat-o, dar nu mai revin.

Baroase tari!!!

Si nu ai platit nimic? :D

Postat

Macar a fost curata, daca restu a fost cum a fost ?

Dar cum adica norma de 2 min pe futai? Dupa 2 minute s-a 'smuls' din treaba si s-a imbracat?

Postat

Toti terminati veniti la femei si va put picioarele si mai faceti si figuri.astia care vreti sa stati pe 80de lei ore si scrieti ca vau dat femeile afara.mincinosi si nespalati ca altfel nu va pot numi

Postat

Pe bune au dreptate fetele ca sunteti niste distrusi care nu stiti sa apreciati femeile si vreti sa faceti pe morti vostri cu ele eu o cunosc pe tipa e o fata super isi face servicile bine si toti prietenii si cunoscuti vorbesc bine de ea asa ca nu mai mancati cacat ca ori sunteti tarani ori tigani libidinosi

Postat

Toti distrusi intrati aici si vorbiti de fete ce vau satisfacut poftele si ca niste inculti rapanosi vorbiti urat de ele ca e grasa ca e slaba dute si futeo pe nevastata daca nuti cconvine.unteti mai rau ca pizdele barfiti si iimbarligati.arba dupa voi si rasa voastra de jeguri de oameni

• Telefon: (0748) 580 206
  • Telefon: (0748) 580 206
Postat

mars la sapa panarama infecta...

• Like 1
Postat

Toti distrusi intrati aici si vorbiti de fete ce vau satisfacut poftele si ca niste inculti rapanosi vorbiti urat de ele ca e grasa ca e slaba dute si futeo pe nevastata daca nuti cconvine.unteti mai rau ca pizdele barfiti si iimbarligati.arba dupa voi si rasa voastra de jeguri de oameni

Si tu cine naiba esti de iti permiti sa vorbesti asa? De cand ne tragem noi de sireturi cu tine?

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Cine sunteti voi sa vb asa de fete nu ne tragem de sireturi e vorba ca uni nu au ce face si scrie despre fete pe aaici.are nu le convine sa se duca pe centura sa futa nespalate dalea asa ca gura mica astia cu sireturile lungi de bulangi in pantaloni

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu prea ti-a placut la scoala

Suptul pulii a fost alegerea ta ,asuma-ti riscurile.......sau nu  :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Lasa ca suge mama ta si surorile tale ca le plac e ceva ce le plac si tu esti un gay ascuns care iti place sa sugi copii ccruzi.emernicule ce gay naspa esti

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Au lipsit de respect fata de prietena taa?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...