mesia777 Reputație: 514 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2016 "ofer masaj de relaxare si tonifiere la domiciliul meu din Sos. Pantelimon, cer si ofer seriozitate si discretie maxima, poze reale 100%, pentru mai multe detalii suna-ma," 0757357409 Pot sa incep cu "UPS!!!...am futut un baietel!!! " E tipa din poze, doar ca nu prea are tate. Ca o intorci cu fata, ca o intoci cu spatele...tot aceleasi alunite are pe corp E draguta la fata, cur mic si super slim....de asta am si ramas....ca mie imi plac astea "mai mici" . Totul e protejat, oralul il face zici ca e bagata in prinza iar la normal zici ca are norma de 2 minute pe futai. Ca locatie este la intrare pe sos Pantelimon, la parter, intr-o garsoniera intunecata si tot show-ul se intampla pe o canapea. Note:Aspect : 6 Locatie: 6Normal: 7Oral: 5GFE: 0 Am bifat-o, dar nu mai revin. Baroase tari!!! 4
muuz1k Reputație: 148 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Qatar Oras:Qatar Postat Noiembrie 2, 2016 O cunosc si eu...e o zdreanta penala care lucra pe strada acum ceva timp... o vedeam mereu cand plecam la munca. de evitat !!
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2016 Pot sa incep cu "UPS!!!...am futut un baietel!!! " E tipa din poze, doar ca nu prea are tate. Ca o intorci cu fata, ca o intoci cu spatele...tot aceleasi alunite are pe corp E draguta la fata, cur mic si super slim....de asta am si ramas....ca mie imi plac astea "mai mici" . Totul e protejat, oralul il face zici ca e bagata in prinza iar la normal zici ca are norma de 2 minute pe futai. Ca locatie este la intrare pe sos Pantelimon, la parter, intr-o garsoniera intunecata si tot show-ul se intampla pe o canapea. Note:Aspect : 6 Locatie: 6Normal: 7Oral: 5GFE: 0 Am bifat-o, dar nu mai revin. Baroase tari!!!Si nu ai platit nimic?
mesia777 Reputație: 514 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2016 80lei finalizarea
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2016 Macar a fost curata, daca restu a fost cum a fost ?Dar cum adica norma de 2 min pe futai? Dupa 2 minute s-a 'smuls' din treaba si s-a imbracat?
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Toti terminati veniti la femei si va put picioarele si mai faceti si figuri.astia care vreti sa stati pe 80de lei ore si scrieti ca vau dat femeile afara.mincinosi si nespalati ca altfel nu va pot numi
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Pe bune au dreptate fetele ca sunteti niste distrusi care nu stiti sa apreciati femeile si vreti sa faceti pe morti vostri cu ele eu o cunosc pe tipa e o fata super isi face servicile bine si toti prietenii si cunoscuti vorbesc bine de ea asa ca nu mai mancati cacat ca ori sunteti tarani ori tigani libidinosi
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Toti distrusi intrati aici si vorbiti de fete ce vau satisfacut poftele si ca niste inculti rapanosi vorbiti urat de ele ca e grasa ca e slaba dute si futeo pe nevastata daca nuti cconvine.unteti mai rau ca pizdele barfiti si iimbarligati.arba dupa voi si rasa voastra de jeguri de oameni
dinumihai Reputație: 196 Postat Noiembrie 3, 2016 Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Telefon: (0748) 580 206 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2016 mars la sapa panarama infecta... 1
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 Dinu Mihai esti o zdreanta de om infect si jegos
eryk205 Reputație: 144 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 3, 2016 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 4, 2016 Pe pantelimon la granitu sau la iancului? :-) :-) 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Toti distrusi intrati aici si vorbiti de fete ce vau satisfacut poftele si ca niste inculti rapanosi vorbiti urat de ele ca e grasa ca e slaba dute si futeo pe nevastata daca nuti cconvine.unteti mai rau ca pizdele barfiti si iimbarligati.arba dupa voi si rasa voastra de jeguri de oameniSi tu cine naiba esti de iti permiti sa vorbesti asa? De cand ne tragem noi de sireturi cu tine? 2 5
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 Cine sunteti voi sa vb asa de fete nu ne tragem de sireturi e vorba ca uni nu au ce face si scrie despre fete pe aaici.are nu le convine sa se duca pe centura sa futa nespalate dalea asa ca gura mica astia cu sireturile lungi de bulangi in pantaloni
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 5, 2016 Nu prea ti-a placut la scoala Suptul pulii a fost alegerea ta ,asuma-ti riscurile.......sau nu 2 1
100110 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 Lasa ca suge mama ta si surorile tale ca le plac e ceva ce le plac si tu esti un gay ascuns care iti place sa sugi copii ccruzi.emernicule ce gay naspa esti
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 Au lipsit de respect fata de prietena taa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum