harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 ...i aici,noi nu ne schimbam serviciile pt 50 lei in plus. Cu alte cuvinte nu luați spagă. Oneste și cinstite, ca Iliescu. GFE e de neprețuit. nu-l poți cumpăra cu una cu două 3 6 Link spre comentariu
daulabuci Reputație: 399 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 Deci daca voi ati hotarat ca oralul trebuie sa fie de kko, asa ramane indiferent de suma nu? Dati-i viteza fetelor ca asa o sa si plecati. In viteza. 3 8 Link spre comentariu
huuugecock Reputație: 445 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 cum ar veni, nu se prostitueaza pt 50 in plus...asta da dovada de caracter si moralitate...nu te lasi cumparat cu bani marunti Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 mai rau ca babele la coltul strazii sunte-ti,tatelor....ce subiect de discutie 50 de lei ))).vino ca tii dau inapoi ca poate nu ai )).va pupam Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Ai inteles din discutie fix un pix.Nu te obosi sa judeci, o sa-ti faca rau. sunteți... si niciodata sunte-ți Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Ma batea si pe mine gandul sa-i fac o vizita,poze promitatoare. Dar cu o asemenea atitudine zic pas. Cum au venit vor si pleca. Probabil in sudul tarii merge si asa.Cum ar zice hai sictir,va pupam.Lame. 3 Link spre comentariu
surikan Reputație: 150 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:new york Oras:new york Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Nu e kim ((((((( Link spre comentariu
huuugecock Reputație: 445 Postat Noiembrie 5, 2016 Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 imi place tare mult incheierea fatucii...o da cu nesimtirea in text pentru ca apoi sa incheie cu un calduros "va pupam" Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 Am putea sa incheiem si noi cu acelasi calduros SPPE? 1 Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 da vom pleca,dar cand vrem noi ))),nu cand vreti voi.va dati cu parerea dar nici macar nu ati venit la noi!daca voi crede'ti ca nimfomane este un site wow va inselati...uite de asta nu facem noi bani ca va dati voi cu parerea ))) Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 daca mai cunoaste ti'ai schimba parerea referitor la atitudinea mea (noastra),da recunosc genu de femeie care zic lucrurilor pe nume si pe fata.dar am caracter,iti vei da seama doar daca ma cunosti doar asa. Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 5, 2016 sunt* Link spre comentariu
marius_or Reputație: 268 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Cu alte cuvinte nu luați spagă. Oneste și cinstite, ca Iliescu. GFE e de neprețuit. nu-l poți cumpăra cu una cu două gfe de multe ori nu-l gasesti acasa...da-poi aici 1 Link spre comentariu
marius_or Reputație: 268 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 da vom pleca,dar cand vrem noi ))),nu cand vreti voi.va dati cu parerea dar nici macar nu ati venit la noi!daca voi crede'ti ca nimfomane este un site wow va inselati...uite de asta nu facem noi bani ca va dati voi cu parerea )))nimfomane e un site ca sa le cunoaștem pe cele ca voi și să le evităm...în caz că nu te-ai prins. Există motive bine întemeiate de ce sunt la top fetele respective... 1 Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 de asta nu facem noi bani ca ne evitati voi ))).evitati'ne incontinuare,ca nu ne suparam chiar deloc ))) Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 de asta nu facem noi bani ca ne evitati voi ))).evitati'ne incontinuare,ca nu ne suparam chiar deloc ))) Zici că-ți ajunge să-i fraierești doar pe cei care nu citesc forumul? 6 6 Link spre comentariu
marius_or Reputație: 268 Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 nu a înțeles scopul acestu forum... Link spre comentariu
pokpok Reputație: 489 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 mai rau ca babele la coltul strazii sunte-ti,tatelor....ce subiect de discutie 50 de lei ))).vino ca tii dau inapoi ca poate nu ai )).va pupam da vom pleca,dar cand vrem noi ))),nu cand vreti voi.va dati cu parerea dar nici macar nu ati venit la noi!daca voi crede'ti ca nimfomane este un site wow va inselati...uite de asta nu facem noi bani ca va dati voi cu parerea ))) de asta nu facem noi bani ca ne evitati voi ))).evitati'ne incontinuare,ca nu ne suparam chiar deloc )))Vai fata mea ! nu sant deloc adeptul violenței ,da tu așa ai merita niște pumni in gurița ta aia slobodă ca să nu mai fii așa arogantă Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Si dupa fiecare serie de croseuri, o lectie mica de gramatica. 2 Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 te astept sa imi dai cateva in gurita Link spre comentariu
michenase Reputație: 625 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Imi cer scuze daca scriu doar acuma recenzia. "Ierarhia" tipelor este ca la rusoaice de pe sovata, pentru prietenii cunoscatori. Poze reale, care ajuta destul de mult. Locatie nota 10 dar servicii sub nivelul marii. In graba, in scarba, gfe 0. Oralul foarte bun in schimb. Dar pe cat ma priveste raman corigente. De incercat poate, de revenit nu preA. 6 Link spre comentariu
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 te astept sa imi dai cateva in gurita aroganta, si atitudinea ta (si nu numai a ta) spun tot.inca mai sustii ca aveti servicii bune si comportament civilizat? 1 Link spre comentariu
marius_or Reputație: 268 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 nu ar fi mai bine să se vorbească despre titulara topicului? până acuma doar o recenzie sau două sunt despre titulară. Las-o dreq pe Diana asta cu figurile ei cu tot... Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 eu nu am sustinut ca avem servici bune ),avem servici sa luam bani..va pupppp....la voi oricum nici'o femeie nu are servici bune.ce tate sunte'ti ))))) Link spre comentariu
diana tania Reputație: 38 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 ba esti nebun marius_or...vai steaua ta 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum