man@work Reputație: -2088 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 9, 2017 Nu, nu am fost nu ne cunoaștem .... dar sa vorbim civilizat nu costa nimic. CORECT?da'n preuna Cum facem sa ne aventuram daca se poate multumesc pup dulce rau de tot p'amadOO 1
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 O am și acumEu nu zic de Raluca roșcata înaltă.Eu zic de fata asta: https://nimfomane.com/forum/topic/77876-0744238333-iza-bruneta-fara-fite/?p=2447935Sau si ea sta cu voi?
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Eu nu zic de Raluca roșcata înaltă.Eu zic de fata asta:Sau si ea sta cu voi? A fost anuntu meu asta cu poze false ca sa nu im mai fure pozele și Nr d tel sa im facă anunț pe Iași , Suceava , Pitești și Timișoara
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 A fost anuntu meu asta cu poze false ca sa nu im mai fure pozele și Nr d tel sa im facă anunț pe Iași , Suceava , Pitești și Timișoara)) Busted ))Pai in același timp aveai si anunțul cu pozele tale...Ma rog, nu contează. Te întrebam din același motiv pentru care sugeram colaborarea cu Iulia.
iulia386 Reputație: 2064 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:arad Oras:arad Postat Aprilie 9, 2017 😂😂😂😂😂😂😂😂🤦ðŸ½â€â™€ï¸
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 ♀Nu ma refer la show lesbi (deși nu se știe niciodată ), zic doar sa intrați amândouă cu un client.Ce se întâmpla in timpul acțiunii rămâne sa citim aici (sau nu) )
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Nu ma refer la show lesbi (deși nu se știe niciodată ), zic doar sa intrați amândouă cu un client.Ce se întâmpla in timpul acțiunii rămâne sa citim aici (sau nu) )Știu.... aveam 2 anunțuri pe atunci 😉
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Nu, nu am fost nu ne cunoaștem .... dar sa vorbim civilizat nu costa nimic. CORECT? Nu-ti mai bate capul cu toate jegurile umane care fura pozele altora, lasa-i in plata Domnului. Acum sa revenim la ceea ce ne intereseaza, adica la serviciile tale. Oferi si french kiss, dac-am igiena orala impecabila ?! Eu ti-am vorbit civilizat, dar tu in continuare m-ai ignorat, evitand raspunsul la intrebare !!!
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Eu ti-am vorbit civilizat, dar tu in continuare m-ai ignorat, evitand raspunsul la intrebare !!! D aia exista Nr d tel și anunț.... im cer mii de scuze dar mai multe detali îți dau la telefon .😉
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 D aia exista Nr d tel și anunț.... im cer mii de scuze dar mai multe detali îți dau la telefon .Sa-nteleg ca pentru tine e tare greu sa raspunzi aici pe forum. E vreun secret sau ce PLM. Am vazut anuntul tau de pe publi 24 dar nu scrie nimic in legatura cu ceea ce te-am intrebat. Daca tu crezi ca-i mai usor sa te sune clientii de nu stiu cate ori pe zi pt. a-ti cere detalii, atunci procedeaza asa-n continuare. Sper ca nu te-ai suparat pe mine. O seara buna !!!
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 Sa-nteleg ca pentru tine e tare greu sa raspunzi aici pe forum. E vreun secret sau ce PLM. Am vazut anuntul tau de pe publi 24 dar nu scrie nimic in legatura cu ceea ce te-am intrebat. Daca tu crezi ca-i mai usor sa te sune clientii de nu stiu cate ori pe zi pt. a-ti cere detalii, atunci procedeaza asa-n continuare. Sper ca nu te-ai suparat pe mine. O seara buna !!!mie mi se pare o intreaga balacareala aici si nici nu am rabdare sa caut nici nu mi-am dat seama daca alexandra3 si iulia386 sunt una si aceasi , serviciile nu le vad afisate......etc 7 14
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 mie mi se pare o intreaga balacareala aici si nici nu am rabdare sa caut nici nu mi-am dat seama daca alexandra3 si iulia386 sunt una si aceasi , serviciile nu le vad afisate......etc Nu sunt una si aceeasi persoana. Au topice separat pe sectiunea Ploiesti.
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 9, 2017 mie mi se pare o intreaga balacareala aici si nici nu am rabdare sa caut nici nu mi-am dat seama daca alexandra3 si iulia386 sunt una si aceasi , serviciile nu le vad afisate......etc asa ma gandeam si eu ca e aceeasi fata, dar mi-ai luat-o inainte scriind 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 9, 2017 mie mi se pare o intreaga balacareala aici si nici nu am rabdare sa caut nici nu mi-am dat seama daca alexandra3 si iulia386 sunt una si aceasi , serviciile nu le vad afisate......etc asa ma gandeam si eu ca e aceeasi fata, dar mi-ai luat-o inainte scriind
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 Nu sunt una si aceeasi persoana. Au topice separat pe sectiunea Ploiesti. pai am vazut celalalt topic dar acolo alexandra3 recunoaste cand este intrebata vsv de acest topic ca "da mai are" ce naiba sa intelegi ? ca nu au chef de treaba ?
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 100 fin oral și normal 200 ora Analul se plătește extra Acum e Ok? APP ... nu m-am supărat ca n-am Dc...
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 asa ma gandeam si eu ca e aceeasi fata, dar mi-ai luat-o inainte scriind acum am vazut ca difera tatuajele de pe picior
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 9, 2017 100 fin oral și normal200 oraAnalul se plătește extra Acum e Ok?APP ... nu m-am supărat ca n-am Dc...unde ai locatia ? la zona ma refer
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Eu am tatuaje peste tot.... iar Iulia cred ca are 2 tatuaje cred .... 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Si fin orala se plateste extra sau e inclusa-n pret ?!
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 pai am vazut celalalt topic dar acolo alexandra3 recunoaste cand este intrebata vsv de acest topic ca "da mai are" ce naiba sa intelegi ? ca nu au chef de treaba ? Ar fi bn sa-si pastreze numai topicul asta, ca sa nu mai existe alte confuzii.
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Si fin orala se plateste extra sau e inclusa-n pret ?! este inclusă in preț
alexandra3 Reputație: 16 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Ar fi bn sa-si pastreze numai topicul asta, ca sa nu mai existe alte confuzii. Promit sa îl păstrez doar pe asta 😉😘
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Promit sa îl păstrez doar pe asta Bravo, asa si trebuie. Te pup. O seara buna !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum