Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Te vizitam... sa-ti trag o m**e, evident... daca nu erai promovata excesiv si necalitativ de acelasi fraier. 1 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Te vizitam... sa-ti trag o m**e, evident... daca nu erai promovata excesiv si necalitativ de acelasi fraier.cate clone ai 5/6 nu ai curaj sa intri de pe contul tau? tu esti decat '' justitiar'' nu si futacios 2 3 Link spre comentariu
natalie93 Reputație: 2320 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Disponibilă aștept programări pana la 23:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 cate clone ai 5/6 nu ai curaj sa intri de pe contul tau? tu esti decat '' justitiar'' nu si futaciosam un singur cont. ma confuzi. nu sunt peste, promoter sau manager. dar nu stiu de ce... toti acestia fug de mine. 1 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 am un singur cont. ma confuzi. nu sunt peste, promoter sau manager. dar nu stiu de ce... toti acestia fug de mine.pentru ca esti pus numai pe scandal 2 3 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 pentru ca esti pus numai pe scandal ce tare v-ati enervat ))) 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 ce tare v-ati enervat )))am sa ma opresc deocamdata dar ai grija cum te porti 2 3 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 mai ai de dat multe minusuri cinestie??? 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Nu mai poluati topicul fetei. 16 6 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 am sa ma opresc deocamdata dar ai grija cum te portima port cum vreau...cum pot... Nu imi voi cenzura vreodata ceea ce vreau sa spun...la adresa oricui .aici...mai cu seama la adresa ta! Pentru tine acest site si aceasta activitate sunt un mod existential (pana la un moment dat)....pentru mine nu! 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Nu mai poluati topicul fetei.citeste toate postarile si vezi ce imbecil (protector/peste)...ba il polueaza....ba incearca sa-l promoveze....nici el nu stie pe lume este saracul... 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 am sa ma opresc deocamdata dar ai grija cum te portisi la ce sa am grija cum ma port??? Esti retardat...prost....sau imbecil??? Am spus doar ca esti singurul client si ca nu exista recenzii in ultima perioada?? 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Esti frustrat pana in panzele albe...si mai rau...temator de orice cuvant iti este adresat..., este singura explicatie pentru comportamentul si reactiile tale.. Poti sa dai cate minusuri vrei, cei care vor citi ce-am scris eu...si ceea ce scrii tu....vor trage singuri concluziile! 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 tigari am , bautura am ....ma duc sa mai fac un tuci de popcorn si sa privesc 22 14 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Din acest moment nu mai intru in polemica cu tine...pentru ca ma injosesc prea tare. 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 tigari am , bautura am ....ma duc sa mai fac un tuci de popcorn si sa privesc Vizionare placuta..e frumos sa vezi oameni cu frica in san... 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Vizionare placuta..e frumos sa vezi oameni cu frica in san... m-a obisnuit deja cu nepasarea unora si nu stiu la ce gen de frica te referi in linii mari iti dau dreptate 16 14 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 m-a obisnuit deja cu nepasarea unora si nu stiu la ce gen de frica te referi in linii mari iti dau dreptate nu stii ca nu ai de unde sa stii, zice ca el este militian si eu peste in linii mari ,i-am raspuns ca ar trebui sa ma suga un pic 2 3 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 m-a obisnuit deja cu nepasarea unora si nu stiu la ce gen de frica te referi in linii mari iti dau dreptate frica lui cinestie de orice postare care il vizeaza....ca nu cumva sa fie si mai evidenta "protectia" lui fata de anumite fete.... 1 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 nu stii ca nu ai de unde sa stii, zice ca el este militian si eu peste in linii mari ,i-am raspuns ca ar trebui sa ma suga un piceu ti am spus ca nu toti sunt bucatari....de polonicul caruia sa ne fie frica la amenintarile lor... Concluzia ca eu sunt militian...iti apartine... Iar limbajul si jignirile....pentru mine nu sunt un prilej de a-ti raspunde la fel... 2 1 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 oricum nu am inteles ce te-a suparat atat de tare...ca am spus ca esti singurul client...si ca o promovezi... Dar stii tu ce stii... Daca eram in locul tau, fara a avea vreun motiv de a escalada discutia la cel mai josnic nivel...stateam relaxat... Dar tu ai avut motive temeinice....si le stiu si eu care sunt acelea... 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 nu stii ca nu ai de unde sa stii, zice ca el este militian si eu peste in linii mari ,i-am raspuns ca ar trebui sa ma suga un picfacand o comparatie de limbaj , nu ai dreptateeu ti am spus ca nu toti sunt bucatari....de polonicul caruia sa ne fie frica la amenintarile lor... Concluzia ca eu sunt militian...iti apartine... Iar limbajul si jignirile....pentru mine nu sunt un prilej de a-ti raspunde la fel...ati ajuns sa va certati pa pizda 20 14 Link spre comentariu
alessya23 Reputație: 5118 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 tigari am , bautura am ....ma duc sa mai fac un tuci de popcorn si sa privesc 4 1 Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 facand o comparatie de limbaj , nu ai dreptate ati ajuns sa va certati pa pizda Barem nu se cearta pt cur! 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Barem nu se cearta pt cur!daca te uiti atent sunt clone 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum