cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2017 No, not for you)))) lasa-l frate 19 18
glavan Reputație: -176 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 buna! Nerva Traian Merci, am sa incerc sa te contactez azi.
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 30, 2017 Disponibilă! 3
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 30, 2017 :* 1
stick10 Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 telefonul 0741703124 este inchis !!!are alt numar ?
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 telefonul 0741703124 este inchis !!!are alt numar ?Bro, you need OCHELARI))))) Nr ei e in semnatura: 0745808862 1
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iunie 30, 2017 Bro, you need OCHELARI))))) Nr ei e in semnatura: 0745808862 mulțumesc pentru ca ai răspuns pup
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 1, 2017 Disponibilă!
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 1, 2017 Disponibilă pana mai târziu! Va pup
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 2, 2017 Disponibilă! Programări pana la 23:00
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 2, 2017 Buna dragilor de miercuri nu m-a găsiți 2 săptămâni la birou! Va pup
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 2, 2017 :*
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 2, 2017 Pana marți ma mai găsiți la birou....voi pleca la Oradea! Va pup
glavan Reputație: -176 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Trebuia sa vad si eu ce era de vazut.Dar vechea zicala care spune ca la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul merge de minune.Per total nota pe care o pot afisa eu este un 6,5. Pozele sunt reale doar ca varsta in opinia mea nu este cea afisata, cred ca sare usor de 30 ani ceea ce nu ar fi mult peste.Din pdv fizic nu am de comentat foarte mult imaginile fiind reale si destul de concludente. Arata bine as da o nota de 8.Comunicarea este si ea banala, destul de clara dar se poate si mai bine, 7 fiind nota acordata.Locatia, in regula, cam ciudatel blocul, faptul ca spune nerva Traian dar e "dupe colt" ... un 6, insa asta nu conteaza.Din pdv al serviciilor ... sa spun sa ma abtin, nu e asa de rau dar are cev atuuri care le-ar fi putut valorifica.Oralul e de 6, atenie la zone adiacente dar desi face muie nu suge pula ..., mai fetelor punetiva pe treaba cand e vorba de oral, finalizarea nu e orala. Ori o faci ori n-o mai faci!Normalul banal, probabil asezonat in functie de stare si chef, nu prea profesionist deci tot un 6 cu indulgenta. 3 4
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 2, 2017 Trebuia sa vad si eu ce era de vazut.Dar vechea zicala care spune ca la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul merge de minune.Per total nota pe care o pot afisa eu este un 6,5. Pozele sunt reale doar ca varsta in opinia mea nu este cea afisata, cred ca sare usor de 30 ani ceea ce nu ar fi mult peste.Din pdv fizic nu am de comentat foarte mult imaginile fiind reale si destul de concludente. Arata bine as da o nota de 8.Comunicarea este si ea banala, destul de clara dar se poate si mai bine, 7 fiind nota acordata.Locatia, in regula, cam ciudatel blocul, faptul ca spune nerva Traian dar e "dupe colt" ... un 6, insa asta nu conteaza.Din pdv al serviciilor ... sa spun sa ma abtin, nu e asa de rau dar are cev atuuri care le-ar fi putut valorifica.Oralul e de 6, atenie la zone adiacente dar desi face muie nu suge pula ..., mai fetelor punetiva pe treaba cand e vorba de oral, finalizarea nu e orala. Ori o faci ori n-o mai faci! Normalul banal, probabil asezonat in functie de stare si chef, nu prea profesionist deci tot un 6 cu indulgenta. buna! Nu fac finalizare orală ....am 24 de ani! Mulțumesc oricum
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2017 Am ajuns si eu acum vreo 2 saptamani la Natalia in noua locatie ,ii mai facusem o vizita mai demult in locatia de langa Ferrari din centrul vechi.Programarea ă fost prin sms apoi confirmata telefonic.Ajuns in zona,pe Nerva Traian /Max Bet unde am fost informat că trebuie să ajung am sunat si am primit detalii despre cum ajung la locatie. Locația mi se păru cunoscută cred ca mai fusesem acolo la o fata ....Am ajuns sus, iar la usa imi deschide domnisoara, ma recunoaste de la întâlnirea precedenta Am stat putin de vorba la un pahar de apa, am cunoscut-o și pe colega ei Oana apoi am cerut la baie pentru igienizareAm avut o ședință de o oră în care am avut parte se sex oral nepro la cererea mea și normal protejat schimbat câteva poziții primul număr terminat in cauciuc al doilea COBProsopu 250 o oră 2 fin fără graba Locatie: 9 ok pt un futai...Igiena: 10 nimic de comentatGFE: 9 - amabilă, vorbareata, atenta Normal: 9 - Ok,nici strâmtă nici larga lady on top,cow girl, reverse cowgirl..cam atatOral: 9 - bun multe limbute si cu ceva atentie la bilute Fata 8.5 E pusă pe lista alba...!Ardeti-o ca asa ii trebuie!! 4
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 3, 2017 Postat Iulie 3, 2017 Trebuia sa vad si eu ce era de vazut.Dar vechea zicala care spune ca la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul merge de minune.Per total nota pe care o pot afisa eu este un 6,5. Pozele sunt reale doar ca varsta in opinia mea nu este cea afisata, cred ca sare usor de 30 ani ceea ce nu ar fi mult peste.Din pdv fizic nu am de comentat foarte mult imaginile fiind reale si destul de concludente. Arata bine as da o nota de 8.Comunicarea este si ea banala, destul de clara dar se poate si mai bine, 7 fiind nota acordata.Locatia, in regula, cam ciudatel blocul, faptul ca spune nerva Traian dar e "dupe colt" ... un 6, insa asta nu conteaza.Din pdv al serviciilor ... sa spun sa ma abtin, nu e asa de rau dar are cev atuuri care le-ar fi putut valorifica.Oralul e de 6, atenie la zone adiacente dar desi face muie nu suge pula ..., mai fetelor punetiva pe treaba cand e vorba de oral, finalizarea nu e orala. Ori o faci ori n-o mai faci!Normalul banal, probabil asezonat in functie de stare si chef, nu prea profesionist deci tot un 6 cu indulgenta.Frate e trist rau ce spui. Dai 150-250 si sa ai astfel de servicii, chiar ca te intrebi: nu e prost cine cere, e prost cine da banii acestia. 2
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 3, 2017 Am ajuns si eu acum vreo 2 saptamani la Natalia in noua locatie ,ii mai facusem o vizita mai demult in locatia de langa Ferrari din centrul vechi.Programarea ă fost prin sms apoi confirmata telefonic.Ajuns in zona,pe Nerva Traian /Max Bet unde am fost informat că trebuie să ajung am sunat si am primit detalii despre cum ajung la locatie. Locația mi se păru cunoscută cred ca mai fusesem acolo la o fata ....Am ajuns sus, iar la usa imi deschide domnisoara, ma recunoaste de la întâlnirea precedenta Am stat putin de vorba la un pahar de apa, am cunoscut-o și pe colega ei Oana apoi am cerut la baie pentru igienizareAm avut o ședință de o oră în care am avut parte se sex oral nepro la cererea mea și normal protejat schimbat câteva poziții primul număr terminat in cauciuc al doilea COBProsopu 250 o oră 2 fin fără graba Locatie: 9 ok pt un futai...Igiena: 10 nimic de comentatGFE: 9 - amabilă, vorbareata, atenta Normal: 9 - Ok,nici strâmtă nici larga lady on top,cow girl, reverse cowgirl..cam atatOral: 9 - bun multe limbute si cu ceva atentie la bilute Fata 8.5E pusă pe lista alba...!Ardeti-o ca asa ii trebuie!! mulțumesc
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 3, 2017 Trebuia sa vad si eu ce era de vazut.Dar vechea zicala care spune ca la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul merge de minune.Per total nota pe care o pot afisa eu este un 6,5. Pozele sunt reale doar ca varsta in opinia mea nu este cea afisata, cred ca sare usor de 30 ani ceea ce nu ar fi mult peste.Din pdv fizic nu am de comentat foarte mult imaginile fiind reale si destul de concludente. Arata bine as da o nota de 8.Comunicarea este si ea banala, destul de clara dar se poate si mai bine, 7 fiind nota acordata.Locatia, in regula, cam ciudatel blocul, faptul ca spune nerva Traian dar e "dupe colt" ... un 6, insa asta nu conteaza.Din pdv al serviciilor ... sa spun sa ma abtin, nu e asa de rau dar are cev atuuri care le-ar fi putut valorifica.Oralul e de 6, atenie la zone adiacente dar desi face muie nu suge pula ..., mai fetelor punetiva pe treaba cand e vorba de oral, finalizarea nu e orala. Ori o faci ori n-o mai faci!Normalul banal, probabil asezonat in functie de stare si chef, nu prea profesionist deci tot un 6 cu indulgenta. am impresia ca ești peste...ai investiția aproape de locația mea...și i-am luat clienții. Citește cele 35 de recenzii și vezi ca spun altceva decât spui tu prin recenzia ta!
pleasureisthekey Reputație: 159 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 3, 2017 Buna outcall mai faci?
pleasureisthekey Reputație: 159 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 3, 2017 scuze de repost, eroare de browser
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 3, 2017 Astăzi este ultima zi când mai activez in București! Va pup Peștele (glavan) sa stea liniștit ....
natalie93 Reputație: 2320 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Iulie 3, 2017 Disponibilă
winny90 Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2017 Postat Iulie 3, 2017 Mai ramai draguta... mai vor si altii sa te cunoasca.
fritfuterman Reputație: 12 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 3, 2017 Si unde te muti Natalie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum