Sari la conținut

Natalia 0785188173

Postări Recomandate

Postat

Eu vin da dimineatza, doar daca iese din sifonier si ami face pestele tau, omletaru56, o omleta buna cum stie el sa ii faca lu andreea bubu

Draga nu te obliga nimeni sa vi la mine! Stai acasă o zi placuta
  • Oras:bruxelle
Postat

de ce această fată a fost mutată în secțiune pentru a evita. ea nu-și plătește impozitele

Postat

de ce această fată a fost mutată în secțiune pentru a evita. ea nu-și plătește impozitele

Bună! Asta mi-aș dori să stiu si eu de ce sunt la 'De evitat :*
  • Oras:Văscăuți
Postat

Bună! Asta mi-aș dori să stiu si eu de ce sunt la 'De evitat :*

O fi din cauza asocierii tale cu libidinosul de liviu si cu proastele lui?

Mai minciunești tu pe ici pe colo, dar in schimb arăți bine si te si fuți bine.

Parerea mea, schimbă anturajul! ;)

• Minus 1
Postat

O fi din cauza asocierii tale cu libidinosul de liviu si cu proastele lui?

Mai minciunești tu pe ici pe colo, dar in schimb arăți bine si te si fuți bine.

Parerea mea, schimbă anturajul! ;)

Bună! Eu chiar sunt o persoana care spun lucrurilor pe nume,,,,în schimb eu nu am treaba cu lumea din jurul meu chiar dacă sunt colega (andreea) asta nu inseamna ca suntem la fel! :)
Postat

Solicit clienților dvs. obișnuiți și celor care sunt mulțumiți de serviciile dvs. să înceapă o petiție pentru ca dvs. să se întoarcă pentru dvs. (testat)

Postat

Solicit clienților dvs. obișnuiți și celor care sunt mulțumiți de serviciile dvs. să înceapă o petiție pentru ca dvs. să se întoarcă pentru dvs. (testat)

Nu cred ca este posibil, Dar oricum multumesc frumos
Postat

Nu vreau sa ma înțeleagă nimeni gresit ca sunt colega cu (Andreea) si ea ar face nu stiu ce, este colega mea de 2 ani si este o fata super ok din punctul meu de vedere, dar nu avem de unde stii cate recenzii false am.primit ca nu stiu toti membrii de pe forum, sa baneze persoanele care au făcut rau unor persoane care chiar nu merita! Va multumesc

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Daca Motanu a spus clar ca Omleta scria dupa contul tau ce plm e greu de inteles? Cum plm explici faptul ca OrgaZmel scria dupa conturile voastre?

• Like 1
Postat

Daca Motanu a spus clar ca Omleta scria dupa contul tau ce plm e greu de inteles? Cum plm explici faptul ca OrgaZmel scria dupa conturile voastre?

eu am o singura recenzie de la Cinestie, în rest nu am nicio altă recenzie de la el, alte recenzie eu de la el nu am , inseamna ca va trebui banate toate fetele care au recenzii de la el! Nu inteleg ce sa intamplat ca a intrat la mine ca nu a intrat?! Nu inteleg nimic
Postat

eu am o singura recenzie de la Cinestie, în rest nu am nicio altă recenzie de la el, alte recenzie eu de la el nu am , inseamna ca va trebui banate toate fetele care au recenzii de la el! Nu inteleg ce sa intamplat ca a intrat la mine ca nu a intrat?! Nu inteleg nimic

Eu ti-am scris ceva mai sus...Tu înțelegi ce vrei.

O sa-ti explic mai multe pe whattapp ăla personal al tău, ca nu stau sa scriu aici. ;)

• Minus 1
Postat

Buna dragilor de astăzi voi fi in București! Va pup

Servicii: sex normal (protejat)

sex oral (cim/corporală)

french kiss (in funcție de chimie)

69, uro

Cadoul 150/fin

300/h

Telefon: 0759770480

• Like 1
Postat

Buna dragilor de astăzi voi fi in București! Va pup

Servicii: sex normal (protejat)

sex oral (cim/corporală)

french kiss (in funcție de chimie)

69, uro

Cadoul 150/fin

300/h

Telefon: 0759770480

Pozele fac cat 1000 de cuvinte.

Postat

Pozele fac cat 1000 de cuvinte.

Buna, nu pot posta poze pentru ca nu este contul platit, o sa ies mai târziu și voi pune și poze! Pusi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...