randunica Reputație: 6353 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 6, 2016 ce-o face rozkendraCe o mai cauti )) 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2016 O "cauta" si nu stie cum sa dea de ea...
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 Am spicuit putin pe aici si ... Pe deoparte nu observ decat un "suflet chinuit" , iar de cealalta altele mult mai chinuite de viata , care se inhama la replici care mai de care mai colorate (pers. despre care aveam cu totul alta impresie) . In concluzie ...caractere si caractere 6 15
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Te văzui*...plimbatule😀Din toată hecatomba de aici, ti-ai gasit sa replici cu adversitate, doar mie, bai trompetistule.
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Am spicuit putin pe aici si ... Pe deoparte nu observ decat un "suflet chinuit" , iar de cealalta altele mult mai chinuite de viata , care se inhama la replici care mai de care mai colorate (pers. despre care aveam cu totul alta impresie) . In concluzie ...caractere si caractere Fa, atunci, tu, Socrate, un portret al caracterelor. 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2016 Fara ironie, chiar sunt curios.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 Fa, atunci, tu, Socrate, un portret al caracterelor.sa stii ca am vrut dar nu-mi bat capul azi initial am vrut sa incep cu cateva femei cu expunere serioasa pe aici , apoi m-am razgandit 7 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 De ce anume ? 5 15
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2016 De ce anume ? Portretele (caricaturi sau schite, mai degraba) participantilor... 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 Portretele (caricaturi sau schite, mai degraba) participantilor... din traficul de aici sau de afara ? La schite si caricaturi imi este putin mai greu si nu ptr. ca nu m-as pricepe cat de cat , dar imi ocupa prea mult timpCred ca ma rezum la portretul robot din "pix" , da nu acu' ....mai asteptam , mai invatam , mai tragem concluzii
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 6, 2016 Singurul "kinuit" e mijkin... )) 5 8
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Singurul "kinuit" e mijkin... ))Ti-am mai zis, bre.Unul care fuge precum un disperat de langa nevasta, pentru a lua o nespălata de pe Beach Road in Pattaya, pe 500-1000 THB, acela trebuie sa fie tare chinuit.Si prost. PS.De ce razi singur la glumele tale?Si scrie, bre, ca oamenii.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 Singurul "kinuit" e mijkin... ))acum , sincer , nu mi se pareeste un tip destul de inteligent , dar se apara si el cum poate provocat de anumite atacuri venite din fel de fel de directii Vezi Miskine te-am laudat Dar in general spun si recunosc adevarul 5 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 6, 2016 Din toată hecatomba de aici, ti-ai gasit sa replici cu adversitate, doar mie, bai trompetistule. Amin! 5 14
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 6, 2016 Ce vrei de la mine tati? Stiai ca daca dispar o sa bata vantul in scurt timp cumva? Eu cred ca daca erai cu adevarat interesat de cum ma simt ignorai indemnul meu de pe mail cu sa nu ma mai deranjezi niciodata urmand ca nici eu sa nu o mai fac si faceai ca mine adica insistai sa vezi ca ma simt bine si cand celalalt refuza... Asta inseamnna sa ai o intentie si grija sincera.O sa iti spun ce am facut.mi.am tricotat singura o rochita f scurta si cu gaurele deasupra taliei si e prima chestie si terminata nu doar inceputa dupa varsta de 10 ani desi am tot desfacut si refacut unele parti. Apoi am fost incantata cam juma de ora pana mi.am dat seama ca nu mai am lenjerie intima in nuante nud aka culoare pielii si ca nu as avea cu ce sa port.apoi am asvarlit.o cat colo.si daca tot am fost draguta sa iti dau raportul nu o sa iti mai rasp pe forum pana imi rasp la intrebarete folosesti de mine pt trafic da sau nu?ce-o face rozkendra
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 ma indoiesc ... poate chiar se gandeste la tine sau poate a verificat daca esti "pe receptie" in general cand intreaba asta despre cineva , chiar e curios sa afle , fie ele si barfe noi
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2016 Postat Noiembrie 6, 2016 Ce vrei de la mine tati? Stiai ca daca dispar o sa bata vantul in scurt timp cumva? Eu cred ca daca erai cu adevarat interesat de cum ma simt ignorai indemnul meu de pe mail cu sa nu ma mai deranjezi niciodata urmand ca nici eu sa nu o mai fac si faceai ca mine adica insistai sa vezi ca ma simt bine si cand celalalt refuza... Asta inseamnna sa ai o intentie si grija sincera.O sa iti spun ce am facut.mi.am tricotat singura o rochita f scurta si cu gaurele deasupra taliei si e prima chestie si terminata nu doar inceputa dupa varsta de 10 ani desi am tot desfacut si refacut unele parti. Apoi am fost incantata cam juma de ora pana mi.am dat seama ca nu mai am lenjerie intima in nuante nud aka culoare pielii si ca nu as avea cu ce sa port.apoi am asvarlit.o cat colo.si daca tot am fost draguta sa iti dau raportul nu o sa iti mai rasp pe forum pana imi rasp la intrebarete folosesti de mine pt trafic da sau nu? http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/giphy_zps00vmwk2m.gif
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 De ce ai editat-o . Era mai nasoala ? 4 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 6, 2016 Saracia de oly isi da seama ca tocmai si-a postat public contu de phbucket unde si.a sharuit desktopu de f multe ori?Stanley bet huh? Asa isi scoate fomistu parleala ) plus bonuri fiscale la net cafeul unde o arde trendy sa nu il prinda nevasta aia de 1:40 grasa multe peste 100 la propriu si care il bate des.Prost esti oly...pai iti dai seama ca ai cod de bare unde scoti castigu pe pariu la care te duci cu buletinu si daca cineva cunoaste un manager de casa pariuri sau macar o caserieta plictisita da de tine in 2,3 ore.Prostuts esti pt un catar batran....prostut rau...
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 6, 2016 Pardon bet cafe....pripa. Cand il bate nevasta.sa aia scunda,grasa si urata ca din discutii vechi stim toti ca.l si incinge pe langa transformarea intr-un tanc se duce la bet cafe arena,dar are orietari clasice cu stanley. Oly oly esti fraier rau ))
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Asa...Da-l in gât pe pechinez.Sa pui pliante, pe care sa scrie ca a fost soricelu' de serviciu al unei curve penale, in fata Alimentarei de unde isi ia amarâtu' franzela felii.
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Amin! FB_IMG_1478360509253.jpgAsta e ceva gen "tiganu', ®om nu se face".
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 6, 2016 Ba...tin minte, demult, aveam 2 ani si 3 luni si eram la gradinita si m-am bolunzit dupa educatoare.Recunosc.Am fost un copil.Un idealist.La gradinita. Dar am circumstante atenuante. Cum dracu' sa fii atât de prostalau si lache, om la casa ta, cu muiere(vai, acum ma gândesc, la ce urâta e tarfa aia 4u, ce dracu o fi avand asta acasa?) si copil, sa devii sluga unei tiganci de circ? Glumesc.
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 6, 2016 Mischi stai chill ca degeaba te consideri tu intetitor sau nust vreun domn verde care a stricat craciunu tuturor ca esti praf. Latri sg de ceva vreme...E adevarat ca as putea afla simplu detaliile omului personale chiar daca sterge acel cont ca am notat 2 coduri de bare de la stanley unde hiar cunosc chiar f bn pe cine tb la arena ma.sii nu. Dar as putea...Sa stii totusi ca orice fac eu am demnitate si in familii nu ma bag.Cum am demnitatea sa nu fructific neglijenta astuia care fiind batran nu isi da seama ca si:a expus toate atasamentele foto...cu detalii la care el nu a fost niciodata atent gen voia sa faca printscreen la desktop cu o replica anume a sharuit mai mult decat voia de cateva ori.Te las pe tine sa fii tarfa forumului in schimb cu mare drag 3
Postări Recomandate