Sari la conținut

Decalogul iertarii

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Pisicut cu roz... :)))

post-3169-0-69880000-1479480936_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 8
  • Oras:....
Postat

tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lasa golaneala si fa-te-ncoace ca vreau sa iti arat ceva

:boob

tre sa iti fac un video imbracata in  scolarita in timp ce molfai un pix gen

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pare interesant subiectul filmului... Putem sa-l vedem si noi? :)

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

• Like 5
  • Oras:Back home
Postat

Vazui un filmuletz cu o tipa blonda ... pus de nu stiu ce user ... sa inteleg ca este chiar Roz ?

Roz ... tu esti cea din filmuletz ?

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Câteva pagini mai în urmă nene ...

Nea Ghindare, crezi ca reluam topingu' pa toate paginile? 

• Like 3
Postat

Nea Ghindare, crezi ca reluam topingu' pa toate paginile?

Nu nene ... Da eram curios daca este ea ...

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Câteva pagini mai în urmă nene ...

Nu e ea. Domnisoara Roz' are buze "remarcabile", domnisoara din filmulet e cam "stearsa".

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Nu e ea. Domnisoara Roz' are buze "remarcabile", domnisoara din filmulet e cam "stearsa".

Cum nene stearsa ... io crez ca nu fu tilifonu de sa filma bun ! Parol ...   :laugh2  :laugh2  :laugh2

P.S. Cum statea ea cu anvelopa aia intre jejete si cum o invartea ... oare catzi fraieri or fi pus botu ???

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cum nene stearsa ... io crez ca nu fu tilifonu de sa filma bun ! Parol ... io lu aia mica din filmuletz i-as traje un cuc !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cucu' tau in multe scorburi s-ar baga!  :laugh2

• Like 2
Postat

Cucu' tau in multe scorburi s-ar baga!  :laugh2

Biensur nene ... ce, mai am vreo viatza in afara de asta ?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Biensur nene ... ce, mai am vreo viatza in afara de asta ?

Si chiar de-ai avea, de ce s-o irosesti p-asta!

• Like 3
Postat

Vazui un filmuletz cu o tipa blonda ... pus de nu stiu ce user ... sa inteleg ca este chiar Roz ?

Roz ... tu esti cea din filmuletz ?

nu is in niciun filmulet si nu fac filmulete si foto pt 'anonimi' dornici ca nu am nevoie de craci, pruna, fund sa fiu simpatizata avand si un creier si personalitate. in general nu sufar sa fiu pozata si nu obisnuiam sa fac video inainte.  lui i-am facut sa ma simta mai aproape majoritatea decente si unu,doua acolo mai indecente . dar stie bine nu are acordul meu nicicodata decat sa le tina pt el

Domnisoara Roz (vocile ma aproba sa vorbesc de mine la a 3 a persoana) are TOTUL remarcabil, facand ceva banuti prtintre altele si ca model fetish. Ceea ce inseamna ca pe oricunde si-ar da zoom din webcam e exemplara si ding ding  intra banutii. Nu este totusi modesta, avand ferma convingere ca modestia este vurtutatea celor care nu reusesc sa dezvolte alte calitati si nu se simte mandra de cum arata,fiind destul de indiferenta in general la chestii superficiale. Pt ca nu e meritul ei ca este atragatoare. E a lu Doamne Doamne, mama natura, al parintilor care s-au antrenat intensiv, al planetelor, a orice ,dar nu este ceva muncit si dobandit de ea. Si in general nu ii pasa de apect fizic la oameni decat data trebuie neaparat sa le dea peste bot provocata. Culoarea parului meu este castaniu inchis actual, care este nuanta mea naturala

post-206481-0-26375000-1480119934_thumb.png

Postat

Pisicut cu roz... :)))

epic... pisica ta se uita cam pradator la copila, in timp ce ea distrasa il cam calca pe coada  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ceo face Pisicuts ???

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...