Sari la conținut

Maria noua in domeniu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ajutor bucătăraș, tu nici măcar n-ai curaj să-ți faci analizele, de frică că o să afli cât de puțin mai ai de trăit!

vai de tine bă, amărâtule! vai de cei care ajung din întâmplare pe unde ai fost și tu! vai de amărăștenii care mănâncă la șaormeria de cartier rău famat unde speli tu vasele și cureți cartofii!  :angry

in comert analizele se fac la trei luni prostule si nu ude vrei tu,exista un contract si daca nu le faci 3000 amenda

• Like 7
  • Minus 6
Postat

ajutor bucătăraș, tu nici măcar n-ai curaj să-ți faci analizele, de frică că o să afli cât de puțin mai ai de trăit!

vai de tine bă, amărâtule! vai de cei care ajung din întâmplare pe unde ai fost și tu! vai de amărăștenii care mănâncă la șaormeria de cartier rău famat unde speli tu vasele și cureți cartofii!  :angry

dar nu spal vase matur pe jos si in fata pravaliei si mananc resturi

• Like 7
  • Minus 6
Postat

mda... eu sunt sigur că mănânci numai gunoaie și căcat. la fel cum faci și pe acest forum!

da iubirea mea fetita draga du-te la farmacie si cumpara-ti medicamentele pentru obsesie :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

da iubirea mea fetita draga du-te la farmacie si cumpara-ti medicamentele pentru obsesie :laugh2

Mergi bă hodorogule la dezintoxicare și la tratament psihiatric! Obsesiile tale cu ”fetițe” și înclinații **spam editat** nu au ce căuta în lumea oarecum normală a futăcioșilor de nimfomane!

Postat

Mergi bă hodorogule la dezintoxicare și la tratament psihiatric! Obsesiile tale cu ”fetițe” și înclinații **spam editat** nu au ce căuta în lumea oarecum normală a futăcioșilor de nimfomane!

deocamdata eu nu postez nimic toata lumea vede ca eu raspund unei curve, care este obsedata de mine curvistina mea draga

• Like 7
  • Minus 6
Postat

datzonpulamea

pisicuts cat ma costa sa inchizi topingul asta ca am borat deja pe 3 tastaturi pana acu cu pozele alea

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu cred (cred, eu) ca Liviu nu e doar un simplu bucatar/ajutor de bucatar, nu arata a "prost ca noaptea", este mult mai inteligent decat lasa sa para la prima vedere sau decat da impresia si mai cred ca nu-l cheama Liviu. :) Parerea mea doar. As usual, s-ar putea si sa ma insel, dar eu asa il vad. Unul din motivele pentru care nu-l inghit altii. Or mai fi si altele, motivele, dar mai ne-esentiale. :)

Ca de obicei, doar parerea mea :) :hihat :blushing2 

• Like 2
Postat

Dacă are probleme de sănătate probabil le-a luat de la tine, infectule!

si eu de la tine le-am luat curva mica :atm

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Eu cred (cred, eu) ca Liviu nu e doar un simplu bucatar/ajutor de bucatar, nu arata a "prost ca noaptea", este mult mai inteligent decat lasa sa para la prima vedere sau decat da impresia si mai cred ca nu-l cheama Liviu. :) Parerea mea doar. As usual, s-ar putea si sa ma insel, dar eu asa il vad. Unul din motivele pentru care nu-l inghit altii. Or mai fi si altele, motivele, dar mai ne-esentiale. :)

Salut frate ,nu are importanta nicknameul chiar daca ar fi real oricum nu stie nimeni daca este sau nu ?Dar sunt un simplu bucatar sef atat .Unul dintre fotografii de top ma cunoaste pentru ca vine special sa manance la mine , el si invitatii lui carora le face poze,dar nu pot sa-ti spun mai mult ca daca as spune ai afla imediat cine sunt :hihat

• Like 8
  • Minus 5
Postat

Salut frate ,nu are importanta nicknameul chiar daca ar fi real oricum nu stie nimeni daca este sau nu ?Dar sunt un simplu bucatar sef atat .Unul dintre fotografii de top ma cunoaste pentru ca vine special sa manance la mine , el si invitatii lui carora le face poze,dar nu pot sa-ti spun mai mult ca daca as spune ai afla imediat cine sunt :hihat

știu destul de mulți de pe acest forum cine ești bă ramolitule!  :laugh2

Postat

știu destul de mulți de pe acest forum cine ești bă ramolitule!  :laugh2

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv

• Like 7
  • Minus 6
Postat

n-are importanta care e numele real, daca e bucatar sau nu, oricum ar fi culmea ca toti cei de aici sa isi dea pe fatza toate detaliile vietii lor si numele real

ca esti sau nu prost ca noaptea nu depinde de meserie... tine de adaptabilitate

ca bucatar sef unde e liviu nu se traieste rau deloc pentru Romania din ce stiu eu

PS: Liviule sunt unii care stiu deja cine esti ;) ceea ce nu inseamna ca vor brava pe tema asta sau ca vor fi indiscreti ;)

Postat

n-are importanta care e numele real, daca e bucatar sau nu, oricum ar fi culmea ca toti cei de aici sa isi dea pe fatza toate detaliile vietii lor si numele real

ca esti sau nu prost ca noaptea nu depinde de meserie... tine de adaptabilitate

ca bucatar sef unde e liviu nu se traieste rau deloc pentru Romania din ce stiu eu

PS: Liviule sunt unii care stiu deja cine esti ;) ceea ce nu inseamna ca vor brava pe tema asta sau ca vor fi indiscreti ;)

te inseli nu au de unde sa stie

• Like 7
  • Minus 5
Postat

te inseli nu au de unde sa stie

asa cum stiu eu asa e posibil ca si altii sa mai stie.... zic... nu stiu... nu ma intereseaza ce face fiecare cu viata lui

mie mi-ai ridicat niste semne de intrebare la un momentat, m-am interesat si am aflat despre ce e vorba cu tine

pur si simplu ca sa stiu cu cine stau de vorba, nu ma intereseaza din alte considerente, si probabil nu ne vom intersecta nicioata

bafta!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai fratilor am gasit intamplator anuntul aici, eu chiar am fost la tipa asta si credeti-ma k am plecat foarte multumit.

La fata e frumusica foc si se si pricepe.Face un oral umed de calitate cu fin orala.Igiena a fost impecabila.Pt cei care le plac fetele putin mai plinute e perfecta.

Asa ca lasa-ti rautatile

Postat

un threesome cu Maria si Monica Anghel si pot sa mor fericit :blushing2di de-o fi sa mor sa ma ingropati la malul marii :pope 

Postat

Lasand la o parte rautatile vreau sa scriu o recenzie completa despre aceasta fata.E a 3 a oara cand ma duc la ea

Locatia a fost la hotel Basarab pe langa Plevnei.Am sunat am stabilit si am ajuns azi la ora 15.Mi-a deschis usa o fata frumusica rau, bine dotata cu tot ce ii trebuie( pentru cei care le plac plinutele e de vis).Are 23 de ani si face asta de aproximativ un an.Dupa ce am stat putin la barfa m-am dus la baie,facut repede dus si revenit in camera unde ma asteptat dezbracata.Am inceput eu sa ii ling pizda si curul,erau atat de dulci si am vazut ca ii si place.Am stat cam 10 minute cu limba acolo dupa care a trecut ea la oral.Nu face deep dar e foarte placut,este genul mai soft, e umed, o scoate se bate cu ea peste fata, o linge, mi-a supt si coaiele si face si annilingus si se vede ca ii place deoarece baga limba destul de mult.Apoi am trecut la normal.ii place sa stea caprra foarte mult si geme usor si placut.Dupa vreo 5 minute de dat in ea simteam ca termin si am pus-o in genuchi si am finalizat oral.a inghitit pana la ultima picatura apoi ne-am sarutat cu asa pasiune de am crezut ca sunt cu iubita mea

Note:

Aspect:8 (asta datorita kg in plus dar eu asta si cautam)

Igiena: 10

Oral: 10

Normal: 9

100 lei

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...