superx Reputație: 16 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2016 E la Obsession dar sub alt nume,....si care nume?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 elenaSi topicul asta l-ai spurcat cu vreo 5 usere,ai de capu tau... :wallbash stfingat
senzatie Reputație: 29 Postat Mai 24, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Mai 24, 2016 cik o fost fata care o lucrat acolo ) da are dreptate almadeluxe .... multe fete de acolo au cv boala ... sau scurgeri. pacat ca erau fete faine ! 1
marius310 Reputație: 16 Postat Mai 27, 2016 Oras:rai Oras:rai Postat Mai 27, 2016 cik o fost fata care o lucrat acolo ) da are dreptate almadeluxe .... multe fete de acolo au cv boala ... sau scurgeri. pacat ca erau fete faine !ai dovezi? 1
senzatie Reputație: 29 Postat Mai 27, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Mai 27, 2016 crezi ca is detectiv particular domnule marius310 ? sa zicem asa ca am cam avut treaba cu 2 3 .... de acolo
fantom Reputație: 32 Postat Mai 28, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 28, 2016 http://bella-dona.ro/uploads/big/DSCF3467.JPG Sal , Dela salonul acesta merita pe fata din dreapta slabuta micuta si pe aia din mijloc are niste sani imens .. un prieten de al meu tot merge la acest salon si o zis ca astea 2 merita bani platiti .. Si eu as vrea sa ma duc dar nu stiu ce sa fac daca a mai fost cineva la acesti fete va rog sa postati un recenzie .. Ms .
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Bai fantom esti praf!Ce recenzie mai vrei daca ti-a confirmat prietenul tau? 3 1
senzatie Reputație: 29 Postat Mai 29, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Mai 29, 2016 confirm si eu aia din mijloc are niste sani pffff :O :O doar pentru aia merita mers ) nu pentru masaj si pt labuta )
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iunie 1, 2016 Bai fantom esti praf!Ce recenzie mai vrei daca ti-a confirmat prietenul tau? ))) )) geniala replica, e prea logica ...plm....ce o fi mai de incredere, niste puleti pe net, sau hoverul tau?? ) ) genial 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Iunie 2, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Iunie 2, 2016 Mai stii ca prietenul lui nu vrea sa il futa, si ii spune ca e meserie la Beladona, numa' sa il faca sa mearga? Si asta, suspicios, cauta confirmari aici pe site. Cat de tare ?!!! 1
senzatie Reputație: 29 Postat Iulie 4, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Iulie 4, 2016 http://bella-dona.ro/uploads/big/DSCF3467.JPG Sal , Dela salonul acesta merita pe fata din dreapta slabuta micuta si pe aia din mijloc are niste sani imens .. un prieten de al meu tot merge la acest salon si o zis ca astea 2 merita bani platiti .. Si eu as vrea sa ma duc dar nu stiu ce sa fac daca a mai fost cineva la acesti fete va rog sa postati un recenzie .. Ms .iti confirm eu fatuca din dreapta daca ai cunoasteo personal inafara salonului pfff...... poate ai noroc o vezi prin ceva club o vrajesti unpic mergeti la o pensiune ....
delamunte Reputație: 17 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 In sfarsit, stie cineva sigur, unde presteaza Damarys?
senzatie Reputație: 29 Postat Iulie 15, 2016 Oras:BH Oras:BH Postat Iulie 15, 2016 in poza aia undes cele 3 tipe una dintre ele ii ''damarys?''?
youjy Reputație: 733 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 3, 2017 A fost careva la Miruna? 1
youjy Reputație: 733 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 23, 2018 Bună shogori!-iară am fost la gagici-sun și ma programez in tare 15min.-mă sui in taxi-zic "Malului ăă" la care taximetristu "4" știe el ce știe :)-așa, m.a primit o gagică semi-milf-stau in sala de așteptare cu ea și vin fetele (crecă 3 erau)-merg cu Miruna (recomandată de un shogor)-duș-pe spate un masaj bun -erotic cu sânii-și se.ntoarce youjy (nu mai puteam pe burtă bă așa era pula.n saltea ca cricu'n Dacie)-și s.arunca cu silicoanele pă pl-numa luceau ochii la mine-Ea:a-tingele hai-ca leu pe gazelă-labă faină (nici io nu mi.o dau așa :))-așa am terminatNote:-Locație-10, baie cu gel tot, saltea, muzică (cv gen ciudat), uleiu' miroase fain-gagica -10 la tot-comportament -10-preț bun (pt.ce am primit parcă 150 sau 200h)Youjy vă recomandă acest salon, ceau! 2 1
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Ti o făcut laba de 150 bravo
davio Reputație: 50 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 24, 2018 Beladonna ii inchis de peste jumatate de an! Bună shogori!-iară am fost la gagici-sun și ma programez in tare 15min.-mă sui in taxi-zic "Malului ăă" la care taximetristu "4" știe el ce știe :)-așa, m.a primit o gagică semi-milf-stau in sala de așteptare cu ea și vin fetele (crecă 3 erau)-merg cu Miruna (recomandată de un shogor)-duș-pe spate un masaj bun-erotic cu sânii-și se.ntoarce youjy (nu mai puteam pe burtă bă așa era pula.n saltea ca cricu'n Dacie)-și s.arunca cu silicoanele pă pl-numa luceau ochii la mine-Ea:a-tingele hai-ca leu pe gazelă-labă faină (nici io nu mi.o dau așa :))-așa am terminatNote:-Locație-10, baie cu gel tot, saltea, muzică (cv gen ciudat), uleiu' miroase fain-gagica -10 la tot-comportament -10-preț bun (pt.ce am primit parcă 150 sau 200h)Youjy vă recomandă acest salon, ceau!Salonul Beladona ii inchis de mai bine de jumatate de an.
despasito Reputație: -1316 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 E inchis plus ca sogolul cam exagereaxs
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum