Sari la conținut

ul amelia = mada69

Postări Recomandate

Vizitator sp1nu
Reputație: 0
Postat

Do you have hemorrhoids ? :)

Nu nu...pe output sunt toate exact cum m-am nascut:))

Vizitator sp1nu
Postat

Do you have hemorrhoids ? :)

Sper ca ai observat ca am trecut peste insinuarea ta ca as fii un perfect asshole.Daca vrei sa te mai joci asa..o pot face si eu.Oricat ai fii tu e un barbat cu nume de pizda.ok?

Si mada69...i-ai dat punct ca cine stie ce cursa ar fii vrut madame sa imi intinda.e bine de stiut

• Oras:Constanta
Postat

Dak ti leji di probliemili rectali presupusie...ie posibil ka lumia sa criaza ka you're a perfect asshole ! ;)

Zi si mii ti rog Spinulie...di cie iesti tu atita di ânviersunat pi lumi an gieneral ???

Vizitator sp1nu
Postat

Dak ti leji di probliemili rectali presupusie...ie posibil ka lumia sa criaza ka you're a perfect asshole ! ;)

Zi si mii ti rog Spinulie...di cie iesti tu atita di ânviersunat pi lumi an gieneral ???

ti se pare 

Postat

Poi...my brother from another mother...pina acuma tioi luat cam di tata lumia !!! Cu cie tior gresit iei tati ??? :(

Vizitator sp1nu
Postat

Asa, asa. Fa-ti un blacklist :))

victoreeeeee..inainte sa vb .Te rog sa iti dai cu niste crema pt curulet

Vizitator sp1nu
Postat

Poi...my brother from another mother...pina acuma tioi luat cam di tata lumia !!! Cu cie tior gresit iei tati ??? :(

hai ca nu chiar de toata lumea.Au mai scapat din ei...dar daca unu vorbeste pe cur ..trebuie pus la punct.

Postat

Nu ma asculti !!!

All I'm asking is: WHY CAN'T WE ALL JUST GET ALONG AND LOVE EACH OTHER ??? :(

Later edit (ca ati moi tastat amindoi intrie timp): Nu ma ascultati...nisiunu din voi !!! :(((((((

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Gata amelio, ma iau dupe tini, ca esti trecuta prin viata. De acum il iubesc pe spanu si nu mai dau nicio replica.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu faşi bini...ântoarşi obrazu ! Spuniei asa: Spinulie...I Luv U !!!

P.s. dak ii raspunzi asa...iti promit io ka si iel iti raspundi la fiel...ka altfiel ii bag lindicu pi git ! ;)

• Like 2
Vizitator sp1nu
Postat

Gata amelio, ma iau dupe tini, ca esti trecuta prin viata. De acum il iubesc pe spanu si nu mai dau nicio replica.

Multumesc frumos,sentimentul este reciproc.Dar poate nu stiam cum sa ne manifestam sentimentele :kiss3​ 

Postat

Gata da ? Pace pace ! :)

Io ma duk sa dau o buca...sa dia dreaq cind mantorc sa vaz ka va balacariti din nou !!

• Like 2
Vizitator sp1nu
Postat

Gata da ? Pace pace ! :)

Io ma duk sa dau o buca...sa dia dreaq cind mantorc sa vaz ka va balacariti din nou !!

Spor la buci.Eu sunt in covalescenta,am sarbatorit pe mihaita noaptea trecuta :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si io ku Gabita...da cui pi cui sie scoate !!! ;)

mare panaram,adica mare doamna ie tanti amelia

:)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare