ramona bruneta Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Buna,numele meu este Ramona sunt noua in acest domeniu. Am 18 ani. Am si o colega. Pentru a stabili o intalnire si pentru a afla mai multe despre servicii si preturi ma puteti apela la nr de telefon:0753951867
boask_2878 Reputație: 139 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Pune o lista cu servicii si prețul ...Daca Vrei sa ai clienti ... Poze cu colega la fel servicii si preț !
sinfreakz Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Salutare confratiVin de acolo ,postez de pe mobil. O casa pe Mihai Eminescu cu intrare direct din strada, langa VOXTV.Inauntru două fete care nu au nimic in comun cu pozele,una slabuta fara sani,cealaltă tot micuta dar cu sani maricei,bunicica. Am optat un nr 100 ron.Duş, prosop folosit am intrebat daca are unu curat a spus ca nu are, am trecut în cămăruţa cu cea din imagine cu sani mari .Aici au început problemele. Fata din imagine dar in realitate e mult mai mica. Nu am făcut scandal oricum venisem pt un fast fuck. Nu face decat normal protejat. De căcat,bani aruncaţi şi timp pierdut. Nici ailaltă nu părea mai brează. 1
sinfreakz Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Salutare confratiVin de acolo ,postez de pe mobil. O casa pe Mihai Eminescu cu intrare direct din strada, langa VOXTV.Inauntru două fete care nu au nimic in comun cu pozele,una slabuta fara sani,cealaltă tot micuta dar cu sani maricei,bunicica. Am optat un nr 100 ron.Duş, prosop folosit am intrebat daca are unu curat a spus ca nu are, am trecut în cămăruţa cu cea din imagine cu sani mari .Aici au început problemele. Fata din imagine dar in realitate e mult mai mica. Nu am făcut scandal oricum venisem pt un fast fuck. Nu face decat normal protejat. De căcat,bani aruncaţi şi timp pierdut. Nici ailaltă nu părea mai brează. https://www.google.ro/maps/@45.4362871,28.0377597,3a,75y,201.37h,65.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1shb8XSGN-GDXl-TaOEelBFQ!2e0!7i13312!8i6656 nu am mai putut edita
boask_2878 Reputație: 139 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Clară treaba trebuie trecută la de evitat
hirohito Reputație: 73 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Curaçao Oras:Curaçao Postat Noiembrie 10, 2016 Tot pe acolo avea si Bruneta69 locatia, poate chiar acolo.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum