Sari la conținut

0728195237 doamna matura nicolaie grigorescu

Postări Recomandate

Postat

Buna baieti!

PRIMA POZA ESTE A MEA, pagina 1, restul NU. Nu stiu cine si de ce le-a pus aici dar nu apar pe niciunul dintre anunturile mele, ca sa lamurim problema "furtului" de poze.

Va astept ca si pana acum in zona Salajan cu oral si normal protejat. Pentru mai multe detalii cel mai bine ar fi sa sunati.

Multumesc celor care au postat recenzii in urma vizitelor.

O zi buna si senina sa aveti.

Bianca

Vizitator milfhounter
Reputație: 0
Postat

Draga Bianca ,

Vreau sa iti spun ca deși la telefon pari serioasă , cand ajunge omul aproape de locația ta te cam strici, si de ce spun asta, am stabilit cu tine întâlnire , te-am sunat cand am ajuns in locație( traversând Bucureștiul) eu iti ceream detalii despre locatie mai exact, un punct de reper ceva, tu băteai câmpii si foarte frumos mi-ai închis telefonul in nas , pe aceasta cale as vrea sa te întreb daca esti din București?

Cand vorbești cu un client măcar dai niște detalii forte( magazine, banca, farmacii etc) nu doar strada( camil Resu) si atât fără număr .

• Telefon: sergius.gabi
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: sergius.gabi
  • Oras:Bucuresti
Postat

E pe dracu din Bucuresti. A venit de unde si-a rupt foamea gatu' !

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Majoritatea pozeloe sunt ale Sandrei,care a activat langa politlinica Titan.Daca sa intors din vacanta o sa o vizitez.

• Oras:Los Angeles
Postat

Daca e aia care a fost prin Dr Taberei, aceeasi atitudine de kkt, iti inchide tel sau nu mai raspunde cand ajungi. Sa o trecem la De Evitat!

Postat

Probat dama anul trecut, eu zic că merită

O recenzie detaliata ne oferi?
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Asta e aia care avea anunt in Dr Taberei si care statea cu niste batrani in casa. Avea topic deschis de atunci...

Postat

Descriere

Doamna blonda 35 de ani cu forme frumoase, curata si discreta, te invit la un masaj relaxant asa cum iti place. Primesc si cupluri curate si serioase. Ofer si cer igiena, discretie si seriozitate. Zona Dristor/Grigorescu, loc parcare. Telefon 0728.195.23

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Descriere

Doamna blonda 35 de ani cu forme frumoase, curata si discreta, te invit la un masaj relaxant asa cum iti place. Primesc si cupluri curate si serioase. Ofer si cer igiena, discretie si seriozitate. Zona Dristor/Grigorescu, loc parcare. Telefon 0728.195.237

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...