ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 si zici ; ETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pula!! Aveam o poza in tel cu mataranga.I-am trimis-o uneia pe facebook 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Aveam o poza in tel cu mataranga.I-am trimis-o uneia pe facebookdaca ii trimit eu cu al meu doarme cu el sub perna ca si cum ar fi icoana
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 daca ii trimit eu cu al meu doarme cu el sub perna ca si cum ar fi icoana Hai pune poza cu soricelul tau si pun si eu cu sobolanul meu 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Hai pune poza cu soricelul tau si pun si eu cu sobolanul meustai cuminte ca daca pun poza cu soricelul se mai lasa una de meserie 11 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 stai cuminte ca daca pun poza cu soricelul se mai lasa una de meserie stai cuminte ca daca pun poza cu soricelul se mai lasa una de meserie De scarba? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 De scarba?da frate ,o sa zica ; uuuuuuuuu ce scarba imi este de ea bag-o repede in 'nuntru sa nu o mai vad :laugh2 9 3
iulia96 Reputație: 13 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 14, 2016 Se poate va rog fara astfel de comentarii? Daca aveti ceva de impartit, nu vreti voi sa o faceti in privat? Va multumesc de intelegere:) 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 da frate ,o sa zica ; uuuuuuuuu ce scarba imi este de ea bag-o repede in 'nuntru sa nu o mai vad :laugh2Stai ma ca-ti fac o surpriza in cateva minute,sa-ti mearga bine!Stii ca sunt cu capu'! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Stai ma ca-ti fac o surpriza in cateva minute,sa-ti mearga bine!Stii ca sunt cu capu'!stiu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 Se poate va rog fara astfel de comentarii? Daca aveti ceva de impartit, nu vreti voi sa o faceti in privat? Va multumesc de intelegere:)Te rog sa scrii la discutii generale daca ai ceva de zis,nu aici.Ms! 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Se poate va rog fara astfel de comentarii? Daca aveti ceva de impartit, nu vreti voi sa o faceti in privat? Va multumesc de intelegere:)iubire eu intotdeauna o fac in privat, niciodata in public
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 iubire eu intotdeauna o fac in privat, niciodata in public Vezi de ce nu trebuie sa mai futi dupa mine?Ia!Sa-ti mearga bine! 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 14, 2016 Doamne fereste! 2
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 stai cuminte ca daca pun poza cu soricelul se mai lasa una de meserie Acum ca a pus ghost poza cu sobolanul, ti-e rusine sa pui poza cu soricelu Te-ai laudat pana la proba contrarie . S-a speriat soricelul ? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Acum ca a pus ghost poza cu sobolanul, ti-e rusine sa pui poza cu soricelu Te-ai laudat pana la proba contrarie . S-a speriat soricelul ? gata m-a linistit ghost :laugh2
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 gata m-a linistit ghost :laugh2 S-a ascuns soricelul de frica? :laugh2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 S-a ascuns soricelul de frica? :laugh2 normal nu ? a intrat in gaurica :laugh2 :laugh2
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Buna baieti. Imi cer scuze insa aseara am fost la o petrecere ce s-a terminat in zori, drept urmare am dormit pana acum:)@codered - am 1.65 si 51kg iar colega are dimensiuni apropiate.@taki - show-ul este sexi in sensul ca nu ne facem cunni una alteia@restul - pretul reflecta serviciile pe care le ofer pentru piata din RO, daca vreti sa va convingeti veniti sa ma testati, daca nu, succes:)@iulia... pai tocmai, daca ai avut curiozitatea sa citesti postarea mea, eu spuneam ca trebuie sa cresti preturile, nu spuneam ca sunt prea mari. pentru ca fetele internationale de obicei sunt muuulttt mai scumpe... tu esti o scumpik oricum Screenshot_2016-11-14-20-40-10-1.png Vezi de ce nu trebuie sa mai futi dupa mine?Ia!Sa-ti mearga bine!nu inteleg... la ce te referi? aaa.... ca o sa ma chinui putin pana sa intre toata ca era obisnuita fata cu dimensiuni mai mici... sau de ce? stii de ce plangea magaru dupa ce radea nu?
iulia96 Reputație: 13 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2016 Disponibila 1
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 DisponibilaScuze pentro off topicul de ieri
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 Scuze pentro off topicul de ieri Nu-ți mai da pizda,te-ai lins pe bot!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Nu-ți mai da pizda,te-ai lins pe bot!nici nu mi-a dat pentru ca nu am fost la ea , nu o cunosc dar cand am sa-mi fac putin timp am sa merg sa o cunosc.Poate te duci tu primu si ma iau dupa cum spui tu ,daca tu zici ca merita merg pe mana ta,daca zici ca nu merita la fel merg pe mana ta
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 @iulia... pai tocmai, daca ai avut curiozitatea sa citesti postarea mea, eu spuneam ca trebuie sa cresti preturile, nu spuneam ca sunt prea mari. pentru ca fetele internationale de obicei sunt muuulttt mai scumpe... tu esti o scumpik oricum nu inteleg... la ce te referi? aaa.... ca o sa ma chinui putin pana sa intre toata ca era obisnuita fata cu dimensiuni mai mici... sau de ce? stii de ce plangea magaru dupa ce radea nu? De invidie ca o ai mai mare ca a lui? 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 nici nu mi-a dat pentru ca nu am fost la ea , nu o cunosc dar cand am sa-mi fac putin timp am sa merg sa o cunosc.Poate te duci tu primu si ma iau dupa cum spui tu ,daca tu zici ca merita merg pe mana ta,daca zici ca nu merita la fel merg pe mana ta Nu te lua dupa idiotul ala, el oricum nu viziteaza nimic si chiar daca-ar face-o, cine s-ar increde in parerea lui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum