saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 16, 2016 incep eu vs nu atat de bun dar decent si a afost si pe coloana sonora a jocului mafia daca nu ma insel, eu chiiar nu joc video games 1
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZDwotNLyz10 versus 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 16, 2016 cu astia 2 mi-e greu pana si mie sa aleg ) versus https://www.youtube.com/watch?v=GBqUDsaFQVA
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Îmi place,imi place,ai gusturi 4
robert_ Reputație: 41 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Îmi place,imi place,ai gusturi Iti place, tu nebunatico
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Postat Noiembrie 16, 2016 Logic,normal,desigur,daca nu eu atunci cine?)
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mtM_cc4SPJI VERSUS
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 2
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 17, 2016
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016
thelitllebig Reputație: 88 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 nu se numesc cover-uri? ma rog... https://www.youtube.com/watch?v=xufuZ0dCmLA
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 17, 2016 nu se numesc cover-uri? ma rog... https://www.youtube.com/watch?v=xufuZ0dCmLAcover se numeste ce ai pus tu. voiam si asa ceva si mai multdaca chiar pastrai o farama de atentie la prima postare a topicului si ai fi ascultat remarkul ai fi vazut cda are alt gen muzical, alte versuri, alt orice si totul pastrand doar textul de refren sau hook cum se numeste in rock de la melodia initial. cum pana mea sa numesc cover ca titlu si sa am prima postare ceva in care peste 80% e reinventat?mda explicatii de genul asta nu credeam ca le am taman cu tine pe care tocmai ca te duce teasta si cenusiul dedesupt....
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 cover se numeste ce ai pus tu. voiam si asa ceva si mai multdaca chiar pastrai o farama de atentie la prima postare a topicului si ai fi ascultat remarkul ai fi vazut cda are alt gen muzical, alte versuri, alt orice si totul pastrand doar textul de refren sau hook cum se numeste in rock de la melodia initial. cum pana mea sa numesc cover ca titlu si sa am prima postare ceva in care peste 80% e reinventat?mda explicatii de genul asta nu credeam ca le am taman cu tine pe care tocmai ca te duce teasta si cenusiul dedesupt.... tovarasa, eu am auzit de cover-uri si remix-uri in muzica, dar nu de remake-uri. would you relax? ce e asa rau in a pune intrebari? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2016 Postat Noiembrie 17, 2016 are dreptate . Remake se foloseste mai mult in cinematografie si are sensul de refacere - exact ce explica mai sus . Cover are sensul de reproducere - cam ca in pictura Dylan original - Guns N' Roses este remake versus https://youtu.be/2tmc8rJgxUI 1
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 17, 2016 tovarasa, eu am auzit de cover-uri si remix-uri in muzica, dar nu de remake-uri. would you relax? ce e asa rau in a pune intrebari? sunt bre relaxata:)) dar atat timp cat schimbi aproape totul nu are cum fi cover sau remix, maxim tribut daca esti respectuos mie imi place ce pui tu, simte-te ca acas. descalta-te, intinde-ti picioarele, pune-ti o ceasca de cafea etc
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 are dreptate . Remake se foloseste mai mult in cinematografie si are sensul de refacere - exact ce explica mai sus . Cover are sensul de reproducere - cam ca in pictura d-aia am si pus intrebarea. eu nu inteleg de ce lumea ia intrebarile ca pe un afront eu stiam ca remix-urile sunt alea care iau linii melodice din alte piese si le refac/integreaza in piese noi, de obicei schimband stilul muzical. cover-uri sunt cele care pastreaza cuvintele si linia melodica, dar poate folosi si alte instrumente. de remake-uri auzisem doar in filme. 2 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 17, 2016 d-aia am si pus intrebarea. eu nu inteleg de ce lumea ia intrebarile ca pe un afront eu stiam ca remix-urile sunt alea care iau linii melodice din alte piese si le refac/integreaza in piese noi, de obicei schimband stilul muzical. cover-uri sunt cele care pastreaza cuvintele si linia melodica, dar poate folosi si alte instrumente. de remake-uri auzisem doar in filme.eram aprinsa de pe alt topic cu o patlagea traseista. eu refuz sa numesc / consider asa ceva femeie ca's si eu una :si oarecum simt ca tocmai am jignit vinetele ))in principiu remixurile nu fac in general compozitie muzicala ci adapteaza, transforma, combina. ce am pus eu este preluare de tema si hook muzical cu proprie linie melodica si versuri facute de band in mare asta ar fi o oaresce diferenta
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2016 Postat Noiembrie 17, 2016 remix - este altceva de termenul de mashup ai auzit ? Madeon 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 poftim: uite de scrie pe el: Type O Negative - Paranoid (Black Sabbath cover) dimpotriva, o sa ma incalt, o sa-mi strang picioarele si o sa merg la sala. enjoy: 2 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 remix - este altceva de termenul de mashup ai auzit ? Madeon imi pare rau, nu sunt in tema. intrebarea mea initiala era una sincera am auzit de mashup, n-as putea sa-ti spun insa ce e, ca apartine in principal unui gen de muzica cu care eu nu sunt familiarizat. fie. remake. nu conteaza. muzica sa fie
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 17, 2016 imi pare rau, nu sunt in tema. intrebarea mea initiala era una sincera am auzit de mashup, n-as putea sa-ti spun insa ce e, ca apartine in principal unui gen de muzica cu care eu nu sunt familiarizat. fie. remake. nu conteaza. muzica sa fie mille scusi ca am fost nesuferita si taioasa cu tine nemotivat si gratuit. eram cred ciufuta ) nu a fost dragut din partea mea, sper sa accepti scuzele chiar sunt sincere daca le ofer mashup e in mare parte o suprapunere intre o bucata de instrumental si una de vocal difrite si armonizate din cate stiu,dar nu ma pricep. Sa iti zica mai bine domnita Anais
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 17, 2016 mille scusi ca am fost nesuferita si taioasa cu tine nemotivat si gratuit. eram cred ciufuta ) nu a fost dragut din partea mea, sper sa accepti scuzele chiar sunt sincere daca le ofer mashup e in mare parte o suprapunere intre o bucata de instrumental si una de vocal difrite si armonizate din cate stiu,dar nu ma pricep. Sa iti zica mai bine domnita Anais stai flexata, nu m-am suparat fiecare are zile si zile. apreciez sincer faptul ca iti ceri scuze, ti le accept cu draga inima, dar nu e nevoie de ele.
Postări Recomandate