Sari la conținut

Remakuri muzicale reusite

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

incep eu

vs nu atat de bun dar decent si a afost si pe coloana sonora a jocului mafia daca nu ma insel, eu chiiar nu joc video games :)

• Like 1
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Îmi place,imi place,ai gusturi :*

• Like 4
Vizitator deliaro
Postat

Logic,normal,desigur,daca nu eu atunci cine?:))

Postat

nu se numesc cover-uri? :) ma rog...

https://www.youtube.com/watch?v=xufuZ0dCmLA

cover se numeste ce ai pus tu. voiam si asa ceva si mai mult

daca chiar pastrai o farama de atentie la prima postare a topicului si ai fi ascultat remarkul ai fi vazut cda are alt gen muzical, alte versuri, alt orice si totul pastrand doar textul de refren sau hook cum se numeste in rock de la melodia initial. 

cum pana mea sa numesc cover ca titlu si sa am prima postare ceva in care peste 80% e reinventat?

mda explicatii de genul asta nu credeam ca le am taman cu tine  pe care tocmai ca te duce teasta si cenusiul dedesupt....

• Oras:the buleni
Postat

cover se numeste ce ai pus tu. voiam si asa ceva si mai mult

daca chiar pastrai o farama de atentie la prima postare a topicului si ai fi ascultat remarkul ai fi vazut cda are alt gen muzical, alte versuri, alt orice si totul pastrand doar textul de refren sau hook cum se numeste in rock de la melodia initial. 

cum pana mea sa numesc cover ca titlu si sa am prima postare ceva in care peste 80% e reinventat?

mda explicatii de genul asta nu credeam ca le am taman cu tine  pe care tocmai ca te duce teasta si cenusiul dedesupt....

tovarasa, eu am auzit de cover-uri si remix-uri in muzica, dar nu de remake-uri. would you relax? :) ce e asa rau in a pune intrebari?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

:) are dreptate . Remake se foloseste mai mult in cinematografie si are sensul de refacere  - exact ce explica mai sus  . Cover are sensul de reproducere - cam ca in pictura 

Dylan original  -   Guns N' Roses  este remake  

versus  https://youtu.be/2tmc8rJgxUI
  • Like 1
Postat

tovarasa, eu am auzit de cover-uri si remix-uri in muzica, dar nu de remake-uri. would you relax? :) ce e asa rau in a pune intrebari?

sunt bre relaxata:)) dar atat timp cat schimbi aproape totul nu are cum fi cover sau remix, maxim tribut daca esti respectuos  :)

mie imi place ce pui tu, simte-te ca acas. descalta-te, intinde-ti picioarele, pune-ti o ceasca de cafea etc

Postat

:) are dreptate . Remake se foloseste mai mult in cinematografie si are sensul de refacere  - exact ce explica mai sus  . Cover are sensul de reproducere - cam ca in pictura 

d-aia am si pus intrebarea. eu nu inteleg de ce lumea ia intrebarile ca pe un afront :)

eu stiam ca remix-urile sunt alea care iau linii melodice din alte piese si le refac/integreaza in piese noi, de obicei schimband stilul muzical. cover-uri sunt cele care pastreaza cuvintele si linia melodica, dar poate folosi si alte instrumente. de remake-uri auzisem doar in filme.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

d-aia am si pus intrebarea. eu nu inteleg de ce lumea ia intrebarile ca pe un afront :)

eu stiam ca remix-urile sunt alea care iau linii melodice din alte piese si le refac/integreaza in piese noi, de obicei schimband stilul muzical. cover-uri sunt cele care pastreaza cuvintele si linia melodica, dar poate folosi si alte instrumente. de remake-uri auzisem doar in filme.

eram aprinsa  de pe alt topic cu o patlagea traseista. eu refuz sa numesc / consider asa ceva femeie ca's si eu una :

si oarecum simt ca tocmai am jignit vinetele  ))

in principiu remixurile nu fac in general compozitie muzicala ci adapteaza, transforma, combina. ce am pus eu este preluare de tema si hook muzical cu proprie linie melodica si versuri facute de band :) in mare asta ar fi o oaresce diferenta :)

Vizitator
Postat

remix - este altceva 

de termenul de mashup  ai auzit ? Madeon 

• Like 1
Postat

poftim:

uite de scrie pe el: Type O Negative - Paranoid (Black Sabbath cover)

dimpotriva, o sa ma incalt, o sa-mi strang picioarele si o sa merg la sala. enjoy:

• Like 2
  • Minus 2
Postat

remix - este altceva 

de termenul de mashup  ai auzit ? Madeon 

imi pare rau, nu sunt in tema. intrebarea mea initiala era una sincera :)

am auzit de mashup, n-as putea sa-ti spun insa ce e, ca apartine in principal unui gen de muzica cu care eu nu sunt familiarizat.

fie. remake. :) nu conteaza. muzica sa fie :)

Postat

imi pare rau, nu sunt in tema. intrebarea mea initiala era una sincera :)

am auzit de mashup, n-as putea sa-ti spun insa ce e, ca apartine in principal unui gen de muzica cu care eu nu sunt familiarizat.

fie. remake. :) nu conteaza. muzica sa fie :)

mille scusi ca am fost nesuferita si taioasa cu tine nemotivat si gratuit. 

eram cred ciufuta :)) nu a fost dragut din partea mea, sper sa accepti scuzele chiar sunt sincere daca le ofer :)

mashup e in mare parte o suprapunere intre o bucata de instrumental si una de vocal difrite si armonizate din cate stiu,dar nu ma pricep. Sa iti zica mai bine domnita Anais

Postat

mille scusi ca am fost nesuferita si taioasa cu tine nemotivat si gratuit. 

eram cred ciufuta :)) nu a fost dragut din partea mea, sper sa accepti scuzele chiar sunt sincere daca le ofer :)

mashup e in mare parte o suprapunere intre o bucata de instrumental si una de vocal difrite si armonizate din cate stiu,dar nu ma pricep. Sa iti zica mai bine domnita Anais

stai flexata, nu m-am suparat :) fiecare are zile si zile. apreciez sincer faptul ca iti ceri scuze, ti le accept cu draga inima, dar nu e nevoie de ele.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...