Sari la conținut

Probleme server�

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

Pai normal, în loc să își găsească un hosting ca lumea, preferă sa spargă banii din abonamente pe băutură, femei și manele

nu ii place sa bea :)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12246788_434413430082034_1308508746371636970_n.jpg?oh=8615e92591a476bd2a04bc65e7ace411&oe=588F5565 :laugh2

• Like 5
  • Minus 31
Postat

nu ii place sa bea :)[/quote

Doar face consumatie!

pe bune, , abia pune boticu de pisoi pe o berica din ani in  pasti. numa desperado ii place se da mexican :D

e numa bun de imbatat si profitat sexual de el ca nu duce la consum :laugh2

Postat

bine

vezi ca mi-a trecut supararea pe tine si nu mai sunt ciufuta?. 

asta daca nu vorbesti urat ca un magarus :))

PS ti-ai facut abonament la bcu?  lol

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Doar probleme cu Server-ul SQL, probabil ca schimba server-ul de SQL sau chiar poate a schimbat hosting-ul ;) In fond, nu e treaba noastra, nu ar trebui sa comentam la adresa site-ului, zic eu, nimic nu e vesnic, cand/daca Pisicuts se trezeste peste noapte si decide ca e mai bine sa-l transforme intr-un forum despre flori sau gradinarit sau intr-un magazin cu articole pentru nou nascuti, asa va face, noi suntem doar tolerati aici, nu suntem proprietari :) ....

http://thomaslarock.com/wp-content/uploads/2014/12/db-mirror-meme.png

• Like 3
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Doar probleme cu Server-ul SQL, probabil ca schimba server-ul de SQL sau chiar poate a schimbat hosting-ul ;) In fond, nu e treaba noastra, nu ar trebui sa comentam la adresa site-ului, zic eu, nimic nu e vesnic, cand/daca Pisicuts se trezeste peste noapte si decide ca e mai bine sa-l transforme intr-un forum despre flori sau gradinarit sau intr-un magazin cu articole pentru nou nascuti, asa va face, noi suntem doar tolerati aici, nu suntem proprietari :) ....

http://thomaslarock.com/wp-content/uploads/2014/12/db-mirror-meme.png

Isi schimbă hostingul în fiecare lună? Are downtime total de peste 24 ore în fiecare lună. Deplorabil pentru un forum

Si serios? Suntem tolerați? Dacă nu erau abonamentele verzi și scandalurile zilnice pentru a da minusuri, nu își platea el hostingul din buzunarul lui

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Isi schimbă hostingul în fiecare lună? Are downtime total de peste 24 ore în fiecare lună. Deplorabil pentru un forum

Acum na, nu stiu eu ce face sau ce nu face, dar banuiesc ca nici data-base-ul site-ului nu are 1-2 mega, la cat de babana doar pe un octacore pusa ca sa nu dea rateuri, nu cred ca e usor nici pentru Pisic... Dar na, el stie mai bine ce si cum... :habarnam :habarnam

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai normal, în loc să își găsească un hosting ca lumea, preferă sa spargă banii din abonamente pe băutură, femei și manele

nu ii place sa bea :)

Este clar, doar la bautura au fost comentarii, la femei si manele merge sa sparga banii !!! :))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...