carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 18, 2019 Pescarito pt ora 17 :00 mai este valabil ,se poate s-au sa ocupat!Nu mai este valabil.:*:* 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 La cat mi-a supt pula s-a cretinizat de tot mosneagu cu mine vorbeai desteptule? 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 18, 2019 Partajează Postat Iunie 18, 2019 Asa ma gandeam si eu... 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 19, 2019 :*:* 3 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 19, 2019 Astăzi am avut prima ședință de lifting facial.Lifting cu ultrasunete pentru curățare și întreținere facială,anti riduri.Aparatul reduce ridurile,ionii pozitivi curăță pielea in profunzime iar cei negativi stimulează absorbția substanțelor hrănitoare.Funcții de curățare,anti-rid,hrănire,revitalizare, tonifiere a pielii faciale.Tehnologia cu ultrasunete stimulează producția de colagen naturală a tenului prin activarea circulației sangvine și drenajul limfatic; îndepărtează punctele negre și impuritățile și curăță eficient tenul gras.După 2 ședințe pielea devine mai curată și mai luminoasă.Prin funcția de exfoliere se îndepărtează stratul format din celulele moarte, lăsând o piele fina și catifelată,care produce celule noi tinere.Va pupăcesc și va aștept cu drag.:*:*:* 4 1 Link spre comentariu
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Astăzi am avut prima ședință de lifting facial.Lifting cu ultrasunete pentru curățare și întreținere facială,anti riduri.Aparatul reduce ridurile,ionii pozitivi curăță pielea in profunzime iar cei negativi stimulează absorbția substanțelor hrănitoare.Funcții de curățare,anti-rid,hrănire,revitalizare, tonifiere a pielii faciale.Tehnologia cu ultrasunete stimulează producția de colagen naturală a tenului prin activarea circulației sangvine și drenajul limfatic; îndepărtează punctele negre și impuritățile și curăță eficient tenul gras.După 2 ședințe pielea devine mai curată și mai luminoasă.Prin funcția de exfoliere se îndepărtează stratul format din celulele moarte, lăsând o piele fina și catifelată,care produce celule noi tinere.Va pupăcesc și va aștept cu drag. :* :* :* sambag poola , am crezut ca am intrat pe Discovery =)) 1 Link spre comentariu
longevity Reputație: 130 Postat Iunie 19, 2019 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Iunie 19, 2019 Felicitări Carmen!O programare împreună cu Lia când se poate?😘😘😘😘 Link spre comentariu
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 19, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Partajează Postat Iunie 19, 2019 Astăzi am avut prima ședință de lifting facial.Lifting cu ultrasunete pentru curățare și întreținere facială,anti riduri.Aparatul reduce ridurile,ionii pozitivi curăță pielea in profunzime iar cei negativi stimulează absorbția substanțelor hrănitoare.Funcții de curățare,anti-rid,hrănire,revitalizare, tonifiere a pielii faciale.Tehnologia cu ultrasunete stimulează producția de colagen naturală a tenului prin activarea circulației sangvine și drenajul limfatic; îndepărtează punctele negre și impuritățile și curăță eficient tenul gras.După 2 ședințe pielea devine mai curată și mai luminoasă.Prin funcția de exfoliere se îndepărtează stratul format din celulele moarte, lăsând o piele fina și catifelată,care produce celule noi tinere.Va pupăcesc și va aștept cu drag.:*:*:* =)) =)) =)) O sa te ia Oana Cuzino in echipa ei ! Tine-o tot asa si nu-ti mai trebuie futai =)) =)) =)) 1 Link spre comentariu
hellboy13 Reputație: 39 Postat Iunie 19, 2019 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Partajează Postat Iunie 19, 2019 După cum vad Carmen o da in cosmeticale cred că sa cam saturat de pule recte noi și e păcat .Eu am fost la ea dar nu i am lăsat recenzie pentru că nu aveam nimic de spus în plus față de cele spuse.Fata asta te face să uiți de toate e minunata.Note locație 8 cam ciudatica împărțită cu niste vecini dar destul de discretă.Carmen 8.5nu este la prima tinerețe(puștoaică) dar e buna de măciucă Oral 10 excelează nu te lasă neterminatNormal 9.5 se implica geme se umezește Gfe10++Calitate preț peste medie își merită fiecare bănuț. 2 Link spre comentariu
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 După cum vad Carmen o da in cosmeticale cred că sa cam saturat de pule recte noi și e păcat .Eu am fost la ea dar nu i am lăsat recenzie pentru că nu aveam nimic de spus în plus față de cele spuse.Fata asta te face să uiți de toate e minunata.Note locație 8 cam ciudatica împărțită cu niste vecini dar destul de discretă.Carmen 8.5nu este la prima tinerețe(puștoaică) dar e buna de măciucăOral 10 excelează nu te lasă neterminatNormal 9.5 se implica geme se umezeșteGfe10++Calitate preț peste medie își merită fiecare bănuț. zi bwey daca ti-a dat inainte cu ioni, si de care, pozitivi sau negativi ?zicea cineva ca de la aia pozitivi ti se usuca si cade 1 Link spre comentariu
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 19, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Partajează Postat Iunie 19, 2019 zi bwey daca ti-a dat inainte cu ioni, si de care, pozitivi sau negativi ?zicea cineva ca de la aia pozitivi ti se usuca si cade Tu ce o sugi aiurea pe aici mancatear păcura ? 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 19, 2019 Tu ce o sugi aiurea pe aici mancatear păcura ?xoxo mai faci laba la gandaci ?!? 1 Link spre comentariu
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 19, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Partajează Postat Iunie 19, 2019 xoxo mai faci laba la gandaci ?!?Îhî te-am facut de cacao cu muci vierme patologic =)) 1 Link spre comentariu
hellboy13 Reputație: 39 Postat Iunie 20, 2019 Oras:cazanul cu smoala Oras:cazanul cu smoala Partajează Postat Iunie 20, 2019 Laba in exces prostește troll trist. 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 20, 2019 După cum vad Carmen o da in cosmeticale cred că sa cam saturat de pule recte noi și e păcat .Eu am fost la ea dar nu i am lăsat recenzie pentru că nu aveam nimic de spus în plus față de cele spuse.Fata asta te face să uiți de toate e minunata.Note locație 8 cam ciudatica împărțită cu niste vecini dar destul de discretă.Carmen 8.5nu este la prima tinerețe(puștoaică) dar e buna de măciucă Oral 10 excelează nu te lasă neterminatNormal 9.5 se implica geme se umezește Gfe10++Calitate preț peste medie își merită fiecare bănuț.Mulțumesc!:*Te sărut și te aștept cu drag! :* 3 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 21, 2019 :* 7 1 Link spre comentariu
gabigabone Reputație: 44 Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Mulțumesc pentru masaj ești de nota 10 ân arta masajului😗😗😗 1 Link spre comentariu
nea fane babanu Reputație: 25 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Decebal Oras:Decebal Partajează Postat Iunie 21, 2019 Mulțumesc pentru masaj ești de nota 10 ân arta masajului😗😗😗Te ai abtinut sa tragi un nr? 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 24, 2019 :*:*Va doresc o săptămână minunată!Va astept la un masaj bun,micropigmentare/drenaj limfatic/masaj capilar(facial),masaj relaxare(terapeut),masaj cu bete de bambus/lifting facial.:* 6 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 25, 2019 Dragele mele !Anuntul este doar pentru fete.Gomaj din cafea,ulei de cocos si miere pentru o piele catifelată .Gomajul pentru fața si corp este foarte important pentru sănătatea tenului .Este recomandat ca o dată săptămână, in funcție de pielea fiecăruia, sa aplicăm acest scrub pe întregul corp(se efectuează masaj de relaxare).Acest procedeu va lasa pielea catifelată și fină. Va astept cu drag. :*:* 5 Link spre comentariu
longevity Reputație: 130 Postat Iunie 25, 2019 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Iunie 25, 2019 Salutare,salutare!"Norocul începătorului"După multe încercări,am reușit să ajung la frumoasa CarmenProgramare: telefonic și pe whatsApp,totul a fost ok.Locație: Berceni,Apărătorii Patriei.Carmen mă aștepta în ușă,am fost absorbit înăuntru,înlănțuit cu un mare DFK,pur și simplu nu știam ce se întâmplă,dar îmi plăcea maxim.Ne dezmeticim după îmbrățișezi și sărutări și văd o făptură plăcută,cu niște ochi superbi,cu sâni,mari și frumoși,înaltă și foc de plăcută.Mi-a prezentat locația,o garsonieră,mobilată cu gust,foarte cochetăAm fost servit cu o apă plată,la alegerea mea,cu căpșuni,cu cireșe,am fumat câte o țigare,timp în care ne mai furăm câte un pupic și câte un sărut(recunosc că și eu sânt foarte pupăcios.Este o fată foarte frumoasă și isteațăAm fost invitat la duș,unde am găsit o sumedenie de geluri de duș,apă de gură de mai multe feluri,mi-a dat prosop mare și curat,papuci de unică folosință.Când am ieșit de la duș,am rămas surprins plăcut....Carmen,pusese pe pat,cearceaf de unică folosință.Am fost la multe fete,dar nu am întâlnit așa ceva.ÃŽnebunit de formele ei de sânii ei de ochii ei frumoși,nu mai aveam răbdare,am trecut în pat,unde a început "răsfățul"M-am lăsat pe mâna ei......A început cu un masaj erotic....o simțeam cum se lipește de mine,îi simțeam sânii cum mă mângâiau,mă pupa,ne sărutăm,î-mi băgă limba în ureche....ceva de vis.După ce m-am întors cu fața în sus,mi-a făcut cu sânii masaj erotic și încet,încet a ajuns la junior.Oralul,făcut cu simț de răspundere,DT de mai multe ori,cu atenție la oo,mângâiat și sărutat,limbi din nou pe oo,FK și din nou DT mă năuceau....până nu am mai rezistat și am explodat...o plăcere senzațională.După duș,am mai fumat câte o țigare și a început din nou "răsfățul maxim"Din nou oral și după resuscitarea juniorului,am trecut la NP. Am schimbat mai multe poziții și a fost foarte ok.Am simțit-o că și ea s-a simțit bine.MASAJUL: a fost foarte bine executat,chiar se pricepe,Cel mai bun masaj,de care am beneficiat.După părerea mea,chiar își merită locul în "TOP"Notă generală 9,5Concluzie-Este de revenit,eu chiar mi-am făcut abonamentTe sărut frumoaso!😘😘😘 10 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 26, 2019 Salutare,salutare!"Norocul începătorului"După multe încercări,am reușit să ajung la frumoasa CarmenProgramare: telefonic și pe whatsApp,totul a fost ok.Locație: Berceni,Apărătorii Patriei.Carmen mă aștepta în ușă,am fost absorbit înăuntru,înlănțuit cu un mare DFK,pur și simplu nu știam ce se întâmplă,dar îmi plăcea maxim.Ne dezmeticim după îmbrățișezi și sărutări și văd o făptură plăcută,cu niște ochi superbi,cu sâni,mari și frumoși,înaltă și foc de plăcută.Mi-a prezentat locația,o garsonieră,mobilată cu gust,foarte cochetăAm fost servit cu o apă plată,la alegerea mea,cu căpșuni,cu cireșe,am fumat câte o țigare,timp în care ne mai furăm câte un pupic și câte un sărut(recunosc că și eu sânt foarte pupăcios.Este o fată foarte frumoasă și isteațăAm fost invitat la duș,unde am găsit o sumedenie de geluri de duș,apă de gură de mai multe feluri,mi-a dat prosop mare și curat,papuci de unică folosință.Când am ieșit de la duș,am rămas surprins plăcut....Carmen,pusese pe pat,cearceaf de unică folosință.Am fost la multe fete,dar nu am întâlnit așa ceva.Înebunit de formele ei de sânii ei de ochii ei frumoși,nu mai aveam răbdare,am trecut în pat,unde a început "răsfățul"M-am lăsat pe mâna ei......A început cu un masaj erotic....o simțeam cum se lipește de mine,îi simțeam sânii cum mă mângâiau,mă pupa,ne sărutăm,î-mi băgă limba în ureche....ceva de vis.După ce m-am întors cu fața în sus,mi-a făcut cu sânii masaj erotic și încet,încet a ajuns la junior.Oralul,făcut cu simț de răspundere,DT de mai multe ori,cu atenție la oo,mângâiat și sărutat,limbi din nou pe oo,FK și din nou DT mă năuceau....până nu am mai rezistat și am explodat...o plăcere senzațională.După duș,am mai fumat câte o țigare și a început din nou "răsfățul maxim"Din nou oral și după resuscitarea juniorului,am trecut la NP. Am schimbat mai multe poziții și a fost foarte ok.Am simțit-o că și ea s-a simțit bine.MASAJUL: a fost foarte bine executat,chiar se pricepe,Cel mai bun masaj,de care am beneficiat.După părerea mea,chiar își merită locul în "TOP"Notă generală 9,5Concluzie-Este de revenit,eu chiar mi-am făcut abonamentTe sărut frumoaso!Mulțumesc!Te sărut.:* 2 Link spre comentariu
ekotek Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Buna mai este valabila oferta cu masaj bonus? 1 Link spre comentariu
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Partajează Postat Iunie 26, 2019 Buna mai este valabila oferta cu masaj bonus?Buna,nu.200 /1h 300/90 minPentru epilare definitiva programarile se fac din timp. Va astept cu drag. :*:* 2 Link spre comentariu
popescu2019 Reputație: 86 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Bună Carmen!Când ești disponibila ?😘😘😘😘😘 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum