Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Buna,

Esti disponibila si sambata?

Ms 😘

Te sărut și te aștept cu drag.💋💋💋O sa anunț orele disponibile.😚😚
  • Like 1
Postat

Pescuit sportiv pe balta Flory&co

Programat din timp deoarece balta este foarte solicitata.

Mi-am pregatit lansetele,nada bine dipuita in parfum si am plecat spre balta;La balta am fost primit cu o cafea,suc si numeroase sarutari de nu mai trebuia sa ma spal o saptamana pe fata😊.

Dupa ce am facu cunostinta, trecem la regulamentul baltii:-se pescuieste desbracat!!!!!!!;Ok,ma conformez si incerc sa-mi pregatesc sculele de pescuit si lanzez in locul nadit .

Dupa un timp(foarte scurt),senzorul unei lansete ma alerteaza ca avem un peste carlig,trag si incepe drilul-ce mai ,captura mare;In acest timp ce ma luptam cu pestele,Flori ma masa pe spate cu mainile cu sarutari cu sanii ei(mai mai sa scap lanseta din mana),nu stiam ce sa mai fac, trebuia sa fiu concetrat la peste dar si la Flori.

Dupa un timp Flori trece in fata mea si imi face un oral de zile mari asezonat cu gheata si menta,ce mai ,in gurita ei era un adevarat cockteil ce astepta un ultim ingredient.

Dragi pescari mi-am bagat p... in el de peste si am aruncat lanseta in balta concentrarea mutanduse spre Flori;Intr-un fina am dat drumul la ultimul ingredient ;Flori a ramas o perioada conectata pe lanseta mea ce eu eram pe spate cu fata precum Arnold in filmul Gemeni!!!!!😂😂😂

Bai fratilor ce balta este asta?

Imi revin cu greu,ma arunc in balta pt.recuperarea lansetei dar si sa ma revigorez.

Dupa perioada de igienizare,o intreb pe Flori daca a reusit cineva sa prinda peste pe balta asta in conditiile date,raspunsul fiind un zambet cu subinteles;In cazul asta aveam in minte un plan sa intorc serviciul:Deci lanzez si aranjez lanseta pe suport si astept marea captura!

Mai fratilor iar trage pestele,trag il intep si incepe lupta,dupa un timp Flori iar isi face prezenta in aceasi nota;E Foricico stai sa vezi ce iti fac!,Ii pun in brate lanseta si ii spun:-hai aratami tu cum se prinde peste pe balta ta!-In timp ce ia se lupta cu pestele,eu o sarutam pe tot corpul si simteam cum tremura de place;La un moment dat o va cum arunca si ea lanseta in balta si imi spune:-hai sa punem prezervativul ca nu mai rezist,zis si facut,si am trecut la un astfel de dril care a tinut destul de mult si finalizat in tandem!😎😎😎

Cocluzionez in cateva cuvinte:am fost luna trecuta,saptamana trecuta,ieri ,azi si ma duc si maine(ce dracu trebuie sa prind peste!)

Balta-10

Patroana baltii-superlativ

Pret-corespunzator

Peste-....Carrefour!😆

Dragi fut.....pescari va doresc fire zbuciumate si sa vo traga la fund...pluta😂!

Al dvs.Un pescar hoinar!

Mulțumesc 🎣ðŸŸðŸ’‹ðŸ’‹
  • Like 1
Postat

Va doresc un sfârșit de săptămână minunat.Disponibila mâine câteva ore.💋💋💋💋Va sărut și va aștept cu drag.💋💋💋💋

post-231024-0-74670500-1539938835_thumb.jpg

post-231024-0-63083000-1539938893_thumb.jpg

• Like 18
Postat

Bună dimineața dragilor 💋💋Va doresc doresc un weekend minunat.😗😗😗Va aștept cu drag de luni .💋💋💋

• Like 2
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Datorita recenziilor incurajatoare i-am facut si eu o vizita. Programare prin telefon.

Locatie: 7, sos Berceni, destul de departe de mine, intr-o vila, dar a meritat sa fac drumul.

Locuinta: 8, garsoniera cu tot ce trebuie, dotata corespunzator, in special cu multi fluturasi :), lumina difuza (era sa ma impiedic), lumanari, lasere, joc de lumini, masa de masaj, pat, baia curata cu cabina de dus, iarasi fluturi peste tot :)) in concluzie o ambianta placuta si decorata cu gust, dar se mai pot aduce imbunatatiri

Atitudine: 10+, este prietenoasa, amabila, sociabila, dezinvolta, joviala, deschisa, poti discuta orice cu ea, poate sa intretina o discutie interesanta, ospitaliera  (te serveste cu apa, suc, tot ce ai nevoie), orientata spre client, te intreaba cum te simti, daca face bine masajul, cum preferi etc.

GFE: 10+, este dragastoasa, pasionala, senzuala, se adapteaza dupa preferintele si stilul tau, poate fi tandra, dar si jucausa, cu atitudine erotica, m-a pupat pe gat, cu limba-n ureche, din cate am inteles face si FK (doar ca eu nu practic)

Masaj de relaxare: 9+, se descurca destul de bine, acorda atentie fiecarei parti a corpului, diverse tehnici de masaj, te intreaba unde doresti sa insiste, aplica uleiuri de masaj (mi-a dat cu ceva mentolat incat aveam o senzatie de revigorare)

Masaj erotic: 9, se freaca cu sanii de tine in diverse pozitii, este plina de senzualitate si erotism

Aspect: este genul BBW, foarte frumusica, are ochii verzi-albastri, buze senzuale, ingrijita, pielea fina, costumatie sexy, sanii mari

In concluzie merita vizitata, o recomand

Tarife: 200lei cu 150 lei (pentru clientii fideli)

• Like 10
  • Minus 12
Postat

Datorita recenziilor incurajatoare i-am facut si eu o vizita. Programare prin telefon.

Locatie: 7, sos Berceni, destul de departe de mine, intr-o vila, dar a meritat sa fac drumul.

Locuinta: 8, garsoniera cu tot ce trebuie, dotata corespunzator, in special cu multi fluturasi :), lumina difuza (era sa ma impiedic), lumanari, lasere, joc de lumini, masa de masaj, pat, baia curata cu cabina de dus, iarasi fluturi peste tot :)) in concluzie o ambianta placuta si decorata cu gust, dar se mai pot aduce imbunatatiri

Atitudine: 10+, este prietenoasa, amabila, sociabila, dezinvolta, joviala, deschisa, poti discuta orice cu ea, poate sa intretina o discutie interesanta, ospitaliera (te serveste cu apa, suc, tot ce ai nevoie), orientata spre client, te intreaba cum te simti, daca face bine masajul, cum preferi etc.

GFE: 10+, este dragastoasa, pasionala, senzuala, se adapteaza dupa preferintele si stilul tau, poate fi tandra, dar si jucausa, cu atitudine erotica, m-a pupat pe gat, cu limba-n ureche, din cate am inteles face si FK (doar ca eu nu practic)

Masaj de relaxare: 9+, se descurca destul de bine, acorda atentie fiecarei parti a corpului, diverse tehnici de masaj, te intreaba unde doresti sa insiste, aplica uleiuri de masaj (mi-a dat cu ceva mentolat incat aveam o senzatie de revigorare)

Masaj erotic: 9, se freaca cu sanii de tine in diverse pozitii, este plina de senzualitate si erotism

Aspect: este genul BBW, foarte frumusica, are ochii verzi-albastri, buze senzuale, ingrijita, pielea fina, costumatie sexy, sanii mari

In concluzie merita vizitata, o recomand

Tarife: 200lei cu 150 lei (pentru clientii fideli)

Mulțumesc!😚😚😚Te sărut și te aștept cu drag.😚😚😚😚😚Cadoul este același și pentru clienții fideli .😘😘😘😘
  • Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Care este tariful ? Niște poze ai pe undeva ?

. Ai doua poze mai sus iar tariful scrie tot mai sus in recenzie. 200h . Dar ne e lene sa ne uitam
  • Like 3
Vizitator gladiator topgun
Reputație: 0
Postat

O fata frumoasa, foarte lipicioasa si talentata. Mi.a oferit cea mai frumoasa ora din viata. Multumesc!

Postat

O fata frumoasa, foarte lipicioasa si talentata. Mi.a oferit cea mai frumoasa ora din viata. Multumesc!

Mulțumesc!💋💋Te sărut și te aștept cu drag.💋💋💋💋
  • Like 1
Postat

. Ai doua poze mai sus iar tariful scrie tot mai sus in recenzie. 200h . Dar ne e lene sa ne uitam

Niște poze mai clare decât cele de mai sus, daca nu ne e lene sa postam ? Un tarif pentru o finalizare / 30 minute avem ?
  • Like 2
Postat

Niște poze mai clare decât cele de mai sus, daca nu ne e lene sa postam ? Un tarif pentru o finalizare / 30 minute avem ?

Te pupacesc,nu lucrez la finalizare.😘😘😘

post-231024-0-95132100-1540221677_thumb.jpg

post-231024-0-21525800-1540221731_thumb.jpg

post-231024-0-34918700-1540221780_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:Outside București
Postat

Mă,ești prost? (Nu e o ofensă,este o replică haioasă din "Las fierbinți!).

Să-ți însă din cap această variantă care de fapt nici nu există!

Când te duci la ea pentru o oră,după ce trece acea oră,îți vine să-ți dai cu tesla în coaie că nu ai luat două ore!

Ba nu,că nu ai luat toată ziua!

Eu așa am pățit!

Și nu sunt singurul!

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Mă,ești prost? (Nu e o ofensă,este o replică haioasă din "Las fierbinți!).

Să-ți însă din cap această variantă care de fapt nici nu există!

Când te duci la ea pentru o oră,după ce trece acea oră,îți vine să-ți dai cu tesla în coaie că nu ai luat două ore!

Ba nu,că nu ai luat toată ziua!

Eu așa am pățit!

Și nu sunt singurul!

Pupacesc😘😘😘😘😘😘
  • Like 5
Postat

Bai fratilor greu o prinzi pe fata asta la telefon iar cand o prinzi e full ..

Șanse mici de a fi prinsă!

Atunci când lucra cu programări anticipate, te programai peste două săptămâni,aveai de așteptat,dar macar știai ca ajungi.

Dacă o mai prind o dată,o iau acasă!

Că și nevasta-mea merită ceva bun! :laugh2 :laugh2

• Like 4
Postat

Facem o app de scheduling shared online (private) cu Google Calendar so...rezolvam problema. :)

N-avem noi soluții?!?

Dap, programările sunt o problema, daca n-ai toată flexibilitatea din lume e greu s-o nimerești la marele fix. Au și programările in avans avantajele lor...

@Carmen, aici m-am blocat și eu, la sloturi disponibile :)

• Like 4

Postat

Șanse mici de a fi prinsă!

Atunci când lucra cu programări anticipate, te programai peste două săptămâni,aveai de așteptat,dar macar știai ca ajungi.

Dacă o mai prind o dată,o iau acasă!

Că și nevasta-mea merită ceva bun! :laugh2 :laugh2

😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋
  • Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...