Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Apărătorii Patriei
  • Oras:Apărătorii Patriei

Salutare tuturor !!! 

De data aceasta o sa scriu pe scurt :

Am vizitat  pe domnisoara Carmen ,  mi am facut programare cu  cu 3 zile inainte  seriozitate maxima din ambele parti . Locatia este in zona Berceni langa un restaurant, inca de cand am ajuns am gasit o domnisoara draguta zambareata si foarte vesela   fk foarte intretinut, imbratisari mangaieri etc. Locatia curata lumina putina dar cu efecte :))) am fost servit cu apa la elegerea mea  am mai vorbit dupa care am dorit la dus chiar  facusem inainte dar asa este mult mai ok pentru ambele parti,   am primit prosop curat si papuci . Intors de la dus actiunea a debutat cu un fk  , masaj creme ulei chiar nu mai stiu ce erau dar conteaza  ca erau  m am intors si am inceput sa i ling si sug tatele mari in timp ce o mangaiam la pizda. a coborat incet cu sarutari si a inceput sa suga pula cu foc atenta la  zonele adiacente.    Am continuat asa  minute in sir chiar ii place sa  o suga sa o linga la maxim dupa care am dorit sa o si fut dar nu inainte de a o linge  putin in pizda , o pizda curata epilata  . am montat prezervativul si am inceput sa o fut in timp ce statea pe spate si se juca cu vibratorul rosu la pizda , si am terminat in prezervativ. A urmat un dus din ambele parti dupa care iar masaj , am mai stat de vorba in timp ce ma masa  am facut un dus  sa inlatur cremele si rujul ce il lasase m am imbracat ne am sarutat si am plecat.

Note  : Carmen 9.5  o femeie cu forme  cei care cautati slim   nu cred ca  o sa fiti pe aceeasi lungime de unda(  dau 9.5 deoarece  nu a fost dezbracata complet dar este alegerea ei) daca ii oferiti respect chiar o sa plecati fericiti

Locatia  : 10 curatenie, lumina slaba dar cu efect,muzica, geluri de dus in baie  etc

oral:10 chiar isi da interesul o suge adanc profund o scuipa se bate cu ea peste fata...     data viitoare  ma abtin si o las sa suga pana ii umplu gurita sa vad cum ii curge pe tatele alea mari

Normal:10   geme se excita   accepta orice pozitie  

Cadou:200 lei o ora 

semnat Beautiful !!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...