Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Te pupăcesc.Maine mai ai ceva liber?

Pupacesc si eu.De mâine revin ,cu drag te aștept cu programare din timp.Va doresc o săptămână minunată dragilor.😘😘😘😘😘
  • Like 3
Postat

Bună dimineața dragilor,nu sunt disponibilă până pe 26 martie.Va aștept cu drag bineînțeles cu programare făcută din timp.😘😘😘😘😘

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Pentru produsele respective iti recomand OLX. Aici e site de futut  =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2 bine punctat!!

Postat

Va doresc un weekend minunat tuturor!Luni o sa mă postez noul meu număr de telefon.Ca astept cu drag.😙😙😙😙😙😙

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Acum cateva zile am reusit sa ajung si eu la carmen ce pot sa zic a fost o super experiență carmen te face in asa fel sa iti creeze dependența si sa nu renunți la ea absolut deloc si sa te întorci ori de câte ori ai ocazia!

Am sunat am stabilit prin telefon toate cele ce sunt de stabilit locație servicii etc.Odata ajuns la ea am crezut ca am ajuns in rai o locație de nota 10 care este putin întunecată si cu acele luminițe de party care iti dau un sentiment afrodisiac si iti da o stare de bine,mai multe ce sa zic ca decat ca recomand tuturor pentru serviciile i ei de nota 10!

Oral 10

Masaj 9,5

Normal 10

Gfe 10

Contribuția mea pentru ea a fost de 250 ron ora care a inclus 2 numere si in pauza dintr e ele un masaj aproape perfect!!

• Like 4
Postat

Acum cateva zile am reusit sa ajung si eu la carmen ce pot sa zic a fost o super experiență carmen te face in asa fel sa iti creeze dependența si sa nu renunți la ea absolut deloc si sa te întorci ori de câte ori ai ocazia!

Am sunat am stabilit prin telefon toate cele ce sunt de stabilit locație servicii etc.Odata ajuns la ea am crezut ca am ajuns in rai o locație de nota 10 care este putin întunecată si cu acele luminițe de party care iti dau un sentiment afrodisiac si iti da o stare de bine,mai multe ce sa zic ca decat ca recomand tuturor pentru serviciile i ei de nota 10!

Oral 10

Masaj 9,5

Normal 10

Gfe 10

Contribuția mea pentru ea a fost de 250 ron ora care a inclus 2 numere si in pauza dintr e ele un masaj aproape perfect!!

Mulțumesc😘😘😘😘
  • Oras:Ai vrea sa stii
Postat

buna ai revenit la servici ,tot aceleasi preturi ai le mai poti spune odata. multumesc

Asta vroiam sa intreb și eu

Colegu in recenzie spune ca a platit 250 ora.

Posibil sa fie acum 250 ora.

Poate ne lamureste Carmen

• Like 1
Postat

buna ai revenit la servici ,tot aceleasi preturi ai le mai poti spune odata. multumesc

Cu drag te aștept ,am liber de joi.Pretul este 200 h p oferta mea cu 30 minute masaj rămâne valabilă și luna aceasta.Pupacesc😙😙😙😙
  • Like 1
Postat

Cu drag te aștept ,am liber de joi.Pretul este 200 h p oferta mea cu 30 minute masaj rămâne valabilă și luna aceasta.Pupacesc😙😙😙😙

Asa da

Revin si eu joi pentru masaj ca ma doare toate alea

Si tu esti as 😘😘😘

Pupacesc

• Like 1
Postat

Nu am inteles lucrezi sambata sau duminica.multumesc frumos

O să postez daca lucrez sâmbăta.Te astept cu drag.😙😙😙
  • Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am petrecut ieri 90 de minute senzaționale cu o iubită. Am avut parte de un masaj senzațional, de sărutări tandre dar și cu poftă și de un sex senzațional. Mulțumesc Carmen pentru toate clipele petrecute!!!

• Like 5
Postat

Am petrecut ieri 90 de minute senzaționale cu o iubită. Am avut parte de un masaj senzațional, de sărutări tandre dar și cu poftă și de un sex senzațional. Mulțumesc Carmen pentru toate clipele petrecute!!!

:*
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...