Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mulțumesc Flori pt că exiști și ne faci viață fericită!!!

• Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Mulțumesc Flori pt că exiști și ne faci viață fericită!!!

Si eu va multumesc tuturor.

post-231024-0-87417400-1504375785_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da, Flory e o dulceata de capsuni  ;) , dar atentie la dulceata, daca e de cirese amare se supara  :P  . 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Va multumesc frumos .Vineri si luni 11 Septembrie libera.Cu drag mai am loc pentru programare pentru joi 7 Septembrie ,va sarut si va astept cu drag.

post-231024-0-13987000-1504454363_thumb.jpg

Postat

Niciodata nu sti ce dauneaza.

Flory, daca tot avem o dilema ;) ...care ar fi secretul reconectarii la portul tau USB :P ? In afara de masajul special ? :masaje    

Postat

O sa afli daca scri si iti faci programare.Poti lasa mesaj in pm:watssap.O seara minunata .

post-231024-0-95686500-1504458587_thumb.jpg

• Like 2
Postat

vreau eu sa-mi fac 10 programari dar imi e teama ca nu ma primeste

Tu ai fost la mine,te primesc cu drag dar cu programare .Te sarut.
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Tu ai fost la mine,te primesc cu drag dar cu programare .Te sarut.

stiu dar  un vecin a facut programarea inainte si am ramas pe dinafara, FMM de viata :))

Postat

O sa afli daca scri si iti faci programare.Poti lasa mesaj in pm:watssap.O seara minunata .

Gata ;)  , am reusit o programare  :slap2 . Peste o saptamana :) . Destul de greu  :P  . 

• Like 6
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e la top încă?

Nu a fost vizitată de juriu :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Strong vezi să nu patesti  ca mine daca ai ceva important de facut fa-ti treaba si pe urma te duci la ea ca eu doua saptamani m-am chinuit sa imi fac programare ma programat pe data de 28 dimineața la ora 9 zic în gândul meu perfect la 9 sunt la ea la 11 ajung in piepera  si dau si sala mare greseala am făcut ca mi-a amestecat visele de nu am mai fost in stare de nimic eram cu gândul mai mult la ea decat la intrebari bn ca nu imi pare rau că am picat sala ca la cum m-am simtit alaturi de ea a fost vis

• Like 1
  • Oras:Podgorie
  • Oras:Podgorie
Postat

Strong vezi să nu patesti  ca mine daca ai ceva important de facut fa-ti treaba si pe urma te duci la ea ca eu doua saptamani m-am chinuit sa imi fac programare ma programat pe data de 28 dimineața la ora 9 zic în gândul meu perfect la 9 sunt la ea la 11 ajung in piepera  si dau si sala mare greseala am făcut ca mi-a amestecat visele de nu am mai fost in stare de nimic eram cu gândul mai mult la ea decat la intrebari bn ca nu imi pare rau că am picat sala ca la cum m-am simtit alaturi de ea a fost vis

Îți dai seama dacă aveai de dat traseul

Postat

Dragul meu mai bine faceam chestionare sau faceam o simulare pe leptop,decat sa facem nebunii si sa ratezi sala.Eu am luat din prima cu 26 deci aveam sa te invat bine.Dar daca nu iti pare rau iti urez bafta la urmatoarul examen.Te sarut dulce.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...