themask81 Reputație: -16 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 Da asa este. Intrebarea era daca accepta pt ca asa am citit in unele recenzii.
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 7, 2017 Da asa este. Intrebarea era daca accepta pt ca asa am citit in unele recenzii. Buna da .In termeni de aici se spune:cim:.
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Dar "swallows" accepți Flory ?
themask81 Reputație: -16 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 E bine de știut. Da,chiar,swallows accepți ?
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 7, 2017 intrebati pe romaneste daca inghiterusinosilor! 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 7, 2017 Dar "swallows" accepți Flory ? Nuu.
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 7, 2017 Am fost ieri la dulcea Carmen,reușind să fac programarea cu o săptămână în urmă.Nu o sa comentez foarte mult pentru ca ar fi foarte mult.Doamna Carmen ma primit foarte bine,cu îmbrățișari și pupături,după care mi-a prezentat locatia.Nu pot să zic decât că este senzațională și în arta masajului si în cea a sexului.M-am simțit foarte bine în prezența ei și o să revin cât de curând la ea.Multe pupături dulci! Multumesc !Te astept cu drag. 2
neymar44 Reputație: 265 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 nu inghite, cel putin asa mi-a zis mie cand am fost ultima oara
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 7, 2017 nu inghite, cel putin asa mi-a zis mie cand am fost ultima oara Corect...
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 7, 2017 Nuu.de ce nu, si nu da? 2
neymar44 Reputație: 265 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Corect...si nu esti dispusa sa incerci?
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 7, 2017 de ce nu, si nu da?de ce nu, si nu da? Prefer sa nu raspund.. asa poate nu mai esti curios.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Din punctul meu de vedere, Flory este tot ce își poate dori un bărbat de la o femeie: punctuală, serioasă, pasională, atentă, dornică să te simți bine, cu sâni fabuloși și fund la fel de amețitor. Nu știu cum reușește, dar are o energie fabuloasă, tămăduitoare. Am petrecut o oră extrem de relaxantă cu o femeie amuzantă și plină de șarm. Masajul foarte reușit; e prima femeie care îmi oferă așa ceva. Pur și simplu nu-i pot rezista; îmi place tot ce îmi propune și tot ce mi-ar mai propune. Se pricepe, are tot felul de creme și instrumente. Curățenia exemplară în locație. Te cucerește cu săruturi și multe multe mângâieri (GFE 10!). Alte detalii nu dau; oricum e plin topicul ei de recenzii. Cât despre preț, e nimic în raport cu ce oferă. Îi recomand doar să-și selecteze bine clienții, să ofere ceea ce oferă doar celor care apreciază tipul ei de femeie. Sincer e păcat să-și irosească energiile cu bărbați, care, în loc să se încarce cu starea ei de spirit, pleacă de la ea cu sentimentul neîmplinirii. 6
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 8, 2017 Din punctul meu de vedere, Flory este tot ce își poate dori un bărbat de la o femeie: punctuală, serioasă, pasională, atentă, dornică să te simți bine, cu sâni fabuloși și fund la fel de amețitor. Nu știu cum reușește, dar are o energie fabuloasă, tămăduitoare. Am petrecut o oră extrem de relaxantă cu o femeie amuzantă și plină de șarm. Masajul foarte reușit; e prima femeie care îmi oferă așa ceva. Pur și simplu nu-i pot rezista; îmi place tot ce îmi propune și tot ce mi-ar mai propune. Se pricepe, are tot felul de creme și instrumente. Curățenia exemplară în locație. Te cucerește cu săruturi și multe multe mângâieri (GFE 10!). Alte detalii nu dau; oricum e plin topicul ei de recenzii. Cât despre preț, e nimic în raport cu ce oferă. Îi recomand doar să-și selecteze bine clienții, să ofere ceea ce oferă doar celor care apreciază tipul ei de femeie. Sincer e păcat să-și irosească energiile cu bărbați, care, în loc să se încarce cu starea ei de spirit, pleacă de la ea cu sentimentul neîmplinirii. Multumesc te astept cu drag .
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 8, 2017 LA MULTI ANI! 3
kiel Reputație: 65 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 La multi bani, e mai corect!!!
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 8, 2017 La multi bani, e mai corect!!!
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Septembrie 8, 2017 La multi bani, e mai corect!!!
themask81 Reputație: -16 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Pai daca accepta finalizare orala parca nu as mai saruta-o. Voi ce ziceți ?
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 8, 2017 Pai daca accepta finalizare orala parca nu as mai saruta-o. Voi ce ziceți ?Mare scofala. Pupi si tu in pula niste curvari jmecheri. Eu zic ca merita. Am facut o. 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Pai daca accepta finalizare orala parca nu as mai saruta-o. Voi ce ziceți ?de fiecare data cand saruti o femeie... niciodata nu sti cate puli ai luat in gura. 6 10
themask81 Reputație: -16 Postat Septembrie 8, 2017 Postat Septembrie 8, 2017 Pai pula ca pula dar aici e vorba de urmași....
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 8, 2017 Pai pula ca pula dar aici e vorba de urmași....Inghiti. 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2017 Pai pula ca pula dar aici e vorba de urmași....hai lasa ... ca nu vine cu gura plina de copii cruzi la tine... ori ii inghite ori ii scuipa. 3 9
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Septembrie 8, 2017 Pai daca accepta finalizare orala parca nu as mai saruta-o. Voi ce ziceți ?Boss, spălata e ca noua! 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum