Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Plm, înţeleg, înjură, înţeapă, fã o caterincă, proastă, bună, cum o fi...dar să ajungi să postezi poze personale, deja mi se pare mult prea mult...e clar că omul e dereglat El doar a repostat pozeleAltcineva a fost "autorul" 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Mai aveai dubii? Un fin, ce pula mea!Te-au decolorat?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 27, 2016 El doar a repostat pozeleAltcineva a fost "autorul" Tot aia e 5 14
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 27, 2016 Te-au decolorat? E de la soare 2 2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Catania Oras:Catania Postat Noiembrie 27, 2016 Poate ma razbuni si pe mine , ca mi - a pus poza pe forum Dl. picon -_-''+ ca daca faceam recenzie care nu i convenea ma urmarea pe toate forumurile (ca i am dat 8 protejatei lui Rebeca(sau cum plm o cheama ) si colegei ei Alina ) Are noroc ca eu sunt fricos de fire si ca nu mi place violenta ca altfel daca era altul in locul meu de mult ii scotea un ochi Trancekyra, mai trăiești bre ? Pfff, întrebare retorică... Legendele nu mor niciodată 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum