Sari la conținut

IOANA... ORAL ADANC!!!!

Postări Recomandate

• Oras:palermo

jeanneetoile& menache

ba vere ce ma mai amuzai cu postarile porumbieilor da azi .

io vaz acilea inceputul unui grand romance intre demoisella steluta ionela si distinsul monseur menache.

bietul, saracul caragiale , odihni-i-ar oasele in tihna ,ar fi facut o piesa de teatru  si i-ar fi distribuit  in rolurile principale pe bahmuteanca si pe cintaretul aenache din Galati.

actul 1 , intra trubadurul de la malul dunarii :

ietet-te-o si pa soarma asta de muiere .

din sala un ghiftuit de zaibar striga :

iete-l si pa tantalaul da enache

bahmuteanca de colea cu miinile pe buci, replica :

neica, bag sama ca ti-e cam drag da shalele mele , da daca vrei sa te bag in seama , shazi  blind colea pa un taburete si tine-ti rasuflatul pina cind mi-oi aduce io aminte da tine.

sala e in delir si il fluiera pa menache ,care dispare miseleste da pa scena

intre timp , stelutaionele , se infoaie ca o paunita , isi da capatina pa spate si anunta solemn ca  datorita lipsei de gologani da pa piata si a foamei care isi arata coltii , a gasit de cuvinta sa faca oarece reduceri la musterii curiosi .

menache, cu orechile bine ciulite , dupa cortina , trage concluzia ca nelutzei ii cam ghiortaie matzilii da foame si partunde vijelios pa scena , ingenunchiind si plin da speranta graind:

guritza, nesatula , doua saorme de ti-as lua , poate-n seama m-oi baga

pe fundal se aude bregovici cintind de jale, bubamara.

neluta , vizibil lezata da oferta nesimtita a junelui menache ii raspunde:

ba neica , intelesai ca esti narod da ca n-ai loc da tirtita mea mai da-te-n naiba , ca nu te trasai io la mine , vezi-ti colea de handralaiala matale . un zimbet timid ii incrunta buzele nelutei si obrajorii i sa imbujorara .

prinsa curaj ,juna nela, continua sa ii frece ridichia monsieurului menache , reprosindu-i ca e pisdosnic si fara bojoace, birfitor si intrigant, invitindu-l sa isi dovedeasca barbatia pa fata  si sa nu mai traga cu arcul sageti otravite .

menache , vizibil umilit , o tine sus si tare cu oferta sa irezistibila , sperind ca foamea este cheia succesului la femei , fara sa priceapa ca juna ionela bate saua sa pricepa iapa ...

pauza dupa primul act , bregovici cita pentru deliciul onorat publicului , mesecina .

sala e in extaz...sare printre fotolii, sar capacele de bere , doamnele titoase isi etaleaza podoabele , urmeaza actul 2 .

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

incepe actul 2 , cu participarea publicului , scandaizat de menache si care il huiduie copios ...

ba menache , zice o uscata , da da cind kilu meu s-a dat interzis la saorma ?

un ochios frumusel sa baga si el in sama cu uscaciunea si ii ii zisa sa inghita la saoarme cite-o vrea da sa nu fie cu ceapa .

altul chipes si tinerel pe nume sorinel, il ia pa menache in tabarca ,facindu-l de oua , ca cica el are dar menache ba, adica n-ar prea fi voinic cu mindrele asa cum e sorinel cel frumusal

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

nelutzo , ma subapreciezi , orice voinic care are  puta in pantalon ar  putea fi incintat de prezenta ta de jur imprejur, tu nu esti rea, ai de unde dar esti rea da gura , n-ai maneger sa te invete , daca erai a mea , si daca imi placea pescareala , faceai  cel putin 200 de euroi pa zi.

fara sa te certi pa nimfomane cu menache ,  despre ce vorbim?

Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANTA

nelutzo , ma subapreciezi , orice voinic care are  puta in pantalon ar  putea fi incintat de prezenta ta de jur imprejur, tu nu esti rea, ai de unde dar esti rea da gura , n-ai maneger sa te invete , daca erai a mea , si daca imi placea pescareala , faceai  cel putin 200 de euroi pa zi.

fara sa te certi pa nimfomane cu menache ,  despre ce vorbim?

crede-ma sunt ff educata si am o rabdare de fier... dar totusi nici sa ma las calcata in picioare nu? nu inteleg care e problema lui cu mine... dar ma rog...plus ca eu nu ma cert cu nimeni.. cine se cearta aici se cearta singur..

Link spre comentariu

Da cu ce te-am jignit ioana? :)

sa ma fac inteleasa... nu ma suporti.. nu-ti place fata mea.. nu-ti place cum arat.. foarte bine... nu te-a obligat nimeni sa stai pe topicul meu.. nu te-a obligat nimeni sa-mi faci o vizita... ti-am cerut eu parerea cum arat? nu cred.. da frate nu a zis nimeni ca sunt slaba .. n-am insinuat niciodat asta.. si nu mi-e rusine de cum arat... daca ai o problema cu felul in care arat e fix problema ta.. nu am cerut nimanui sa ma placa sau sa vina sa-mi dea bani ca am eu ochii frumosi..hai sa depasim momentu de clasa a9a.. cand daca nu imi place fata cuiva incep si o fac gras/grasa.... urat/urata si etc... hai sa ne maturizam totusi

Link spre comentariu

nelutzo,parol eu ma pricep la muieri si te mirosii ca nu esti de lepadat , la fel e si menache , el vrea da il intimidasi , hai , da-ti-o la pace , iubiti-va o data pe bani ca tot e reducere in oferta si daca iese bine ma puneti nas.

crede-ma sunt o fata foarte educata si cu bun simt pana sunt calcata pe coada... asta e.. nu sunt slaba ca aia e... nu toate suntem modele.. dar nu mi-e rusine cu felul in care arat.. dar el deja exagereaza sincer..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...