Sari la conținut

IOANA... ORAL ADANC!!!!

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

enache mai schimba si tu duma gata las-o pe fata am vazut cat de barbat esti

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

E nu te deranjează, hai recunoaște ca vrei shaorma

Acum pe bune..noi nu avem voie sa mai mancam shaworma sau ce? :))

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Acum pe bune..noi nu avem voie sa mai mancam shaworma sau ce? :))

dar sa fie fara ceapa! :) ;)

• Oras:palermo
Postat

jeanneetoile& menache

ba vere ce ma mai amuzai cu postarile porumbieilor da azi .

io vaz acilea inceputul unui grand romance intre demoisella steluta ionela si distinsul monseur menache.

bietul, saracul caragiale , odihni-i-ar oasele in tihna ,ar fi facut o piesa de teatru  si i-ar fi distribuit  in rolurile principale pe bahmuteanca si pe cintaretul aenache din Galati.

actul 1 , intra trubadurul de la malul dunarii :

ietet-te-o si pa soarma asta de muiere .

din sala un ghiftuit de zaibar striga :

iete-l si pa tantalaul da enache

bahmuteanca de colea cu miinile pe buci, replica :

neica, bag sama ca ti-e cam drag da shalele mele , da daca vrei sa te bag in seama , shazi  blind colea pa un taburete si tine-ti rasuflatul pina cind mi-oi aduce io aminte da tine.

sala e in delir si il fluiera pa menache ,care dispare miseleste da pa scena

intre timp , stelutaionele , se infoaie ca o paunita , isi da capatina pa spate si anunta solemn ca  datorita lipsei de gologani da pa piata si a foamei care isi arata coltii , a gasit de cuvinta sa faca oarece reduceri la musterii curiosi .

menache, cu orechile bine ciulite , dupa cortina , trage concluzia ca nelutzei ii cam ghiortaie matzilii da foame si partunde vijelios pa scena , ingenunchiind si plin da speranta graind:

guritza, nesatula , doua saorme de ti-as lua , poate-n seama m-oi baga

pe fundal se aude bregovici cintind de jale, bubamara.

neluta , vizibil lezata da oferta nesimtita a junelui menache ii raspunde:

ba neica , intelesai ca esti narod da ca n-ai loc da tirtita mea mai da-te-n naiba , ca nu te trasai io la mine , vezi-ti colea de handralaiala matale . un zimbet timid ii incrunta buzele nelutei si obrajorii i sa imbujorara .

prinsa curaj ,juna nela, continua sa ii frece ridichia monsieurului menache , reprosindu-i ca e pisdosnic si fara bojoace, birfitor si intrigant, invitindu-l sa isi dovedeasca barbatia pa fata  si sa nu mai traga cu arcul sageti otravite .

menache , vizibil umilit , o tine sus si tare cu oferta sa irezistibila , sperind ca foamea este cheia succesului la femei , fara sa priceapa ca juna ionela bate saua sa pricepa iapa ...

pauza dupa primul act , bregovici cita pentru deliciul onorat publicului , mesecina .

sala e in extaz...sare printre fotolii, sar capacele de bere , doamnele titoase isi etaleaza podoabele , urmeaza actul 2 .

• Like 4
  • Minus 3
Postat

incepe actul 2 , cu participarea publicului , scandaizat de menache si care il huiduie copios ...

ba menache , zice o uscata , da da cind kilu meu s-a dat interzis la saorma ?

un ochios frumusel sa baga si el in sama cu uscaciunea si ii ii zisa sa inghita la saoarme cite-o vrea da sa nu fie cu ceapa .

altul chipes si tinerel pe nume sorinel, il ia pa menache in tabarca ,facindu-l de oua , ca cica el are dar menache ba, adica n-ar prea fi voinic cu mindrele asa cum e sorinel cel frumusal

• Like 2
  • Minus 3
Postat

bravo jenache, simtii io ca ai stofa da gigoloi in tine .

iti zice unchiul din palermo ca fetele le cuceresti mai usor dindu-te umil si fiind cucernic, decit daca le promiti potol mult si de calitate indoielnica

• Like 1
  • Minus 3
Postat

nu vrei sa ne facem tovarasi ,temporar, sa te cizelez? comisionul il dai doar daca simti rezultate .daca nu reusesc , nu mai dau limbi in pizda o saptamina .

• Oras:CONSTANTA
Postat

enache mai schimba si tu duma gata las-o pe fata am vazut cat de barbat esti

Ce sa schimbe daca altele nu are? Tu nu ai aflat ca in ziua de azi esti cel mai barbat intre femei daca jignesti o fata?

Postat

nu vrei sa ne facem tovarasi ,temporar, sa te cizelez? comisionul il dai doar daca simti rezultate .daca nu reusesc , nu mai dau limbi in pizda o saptamina .

sincer.. nu ai cu cine discuta... nu iti bate capul cu el.. ca tot ce stie face... :)))

Postat

nelutzo , mariusica  a gresit abordarea , mai acorda-i o sansa , io zic ca voi doi faceti un cuplu frumos impreuna si sper sa nu du gres, ia sa vedem daca am dreptate

Postat

nelutzo , ma subapreciezi , orice voinic care are  puta in pantalon ar  putea fi incintat de prezenta ta de jur imprejur, tu nu esti rea, ai de unde dar esti rea da gura , n-ai maneger sa te invete , daca erai a mea , si daca imi placea pescareala , faceai  cel putin 200 de euroi pa zi.

fara sa te certi pa nimfomane cu menache ,  despre ce vorbim?

Postat

nelutzo , ma subapreciezi , orice voinic care are  puta in pantalon ar  putea fi incintat de prezenta ta de jur imprejur, tu nu esti rea, ai de unde dar esti rea da gura , n-ai maneger sa te invete , daca erai a mea , si daca imi placea pescareala , faceai  cel putin 200 de euroi pa zi.

fara sa te certi pa nimfomane cu menache ,  despre ce vorbim?

crede-ma sunt ff educata si am o rabdare de fier... dar totusi nici sa ma las calcata in picioare nu? nu inteleg care e problema lui cu mine... dar ma rog...plus ca eu nu ma cert cu nimeni.. cine se cearta aici se cearta singur..

Postat

bai vere , vorba multa , saracia omului , pune mina pa tilifon si du-te pa ia cu tupeu , nu ii zice ca esti tu , umple-i traista si zi-ne cu fu , sa vezi dup-aia respect pa forum,

Postat

nelutzo,parol eu ma pricep la muieri si te mirosii ca nu esti de lepadat , la fel e si menache , el vrea da il intimidasi , hai , da-ti-o la pace , iubiti-va o data pe bani ca tot e reducere in oferta si daca iese bine ma puneti nas.

Postat

Da cu ce te-am jignit ioana? :)

sa ma fac inteleasa... nu ma suporti.. nu-ti place fata mea.. nu-ti place cum arat.. foarte bine... nu te-a obligat nimeni sa stai pe topicul meu.. nu te-a obligat nimeni sa-mi faci o vizita... ti-am cerut eu parerea cum arat? nu cred.. da frate nu a zis nimeni ca sunt slaba .. n-am insinuat niciodat asta.. si nu mi-e rusine de cum arat... daca ai o problema cu felul in care arat e fix problema ta.. nu am cerut nimanui sa ma placa sau sa vina sa-mi dea bani ca am eu ochii frumosi..hai sa depasim momentu de clasa a9a.. cand daca nu imi place fata cuiva incep si o fac gras/grasa.... urat/urata si etc... hai sa ne maturizam totusi

Postat

nelutzo,parol eu ma pricep la muieri si te mirosii ca nu esti de lepadat , la fel e si menache , el vrea da il intimidasi , hai , da-ti-o la pace , iubiti-va o data pe bani ca tot e reducere in oferta si daca iese bine ma puneti nas.

crede-ma sunt o fata foarte educata si cu bun simt pana sunt calcata pe coada... asta e.. nu sunt slaba ca aia e... nu toate suntem modele.. dar nu mi-e rusine cu felul in care arat.. dar el deja exagereaza sincer..

Postat

vezi baby ca am dreptate , menache si-a dat seama ca e narod si isi ceru si scuze,

ce futaiul naibii ar iesii acum daca ati fi amindoi pe faza . da sa nu stiti unul de altul care e .

Postat

vezi baby ca am dreptate , menache si-a dat seama ca e narod si isi ceru si scuze,

ce futaiul naibii ar iesii acum daca ati fi amindoi pe faza . da sa nu stiti unul de altul care e .

nu nu.. ca se inchide programu.. ma mai odihnesc si eu nu?:)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...