Sari la conținut

0727611799 irina 35 ani

Postări Recomandate

Postat

0727611799

Irina, 35 ani, cu forme placute, ten alb, sunt singura. Ofer masaj de relaxare cu ulei sau crema, intr-o locaie discreta si curata. Pentru mai multe detalii, sunati-ma. Locatia Decebal, Prg. 11.00-20.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost la doamna, locatie teiul doamnei/utcb. 40+ poze false. Tarif 150fin 200ora. Nu cred ca are rost sa intru in detalii. Eu unul nu mai revin. Am stat pt. o finalizare.

• Like 3
  • Oras:Militari
  • Oras:Militari
Postat

Am fost la doamna, locatie teiul doamnei/utcb. 40+ poze false. Tarif 150fin 200ora. Nu cred ca are rost sa intru in detalii. Eu unul nu mai revin. Am stat pt. o finalizare.

mai are o colega bruneta

• Oras:Bucuresti
Postat

Este Irina veche in branșa, este sora Cristinei martura din Rond Albă Iulia, sunt gemene, pozele sunt false, este un bbw, are locația pe Teiul Doamnei, mizerie si imputiciune de nedescris, am luat-o la fuga cand am intrat acolo si am vazut ce e....

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Locatie teiul doamnei sani nr 4 sex oral normal orice fantezii doamna zice ca o pune-m in practica 100l fin 200 l ora

Postat

nici nu stiu de ce nu dispar topicele care sunt fake ... 

• Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Azi am fost la doamna,locatia este in spatele blocului cu magazinele din statia Cristea Mateescu.M-a indrumat ea in spatele blocului pentru ca nu-i mergea interfonul si mi-a explicat ca o sa vad o usa albastra pe care v-a trebui sa intru si sa urc la etajul 5.Stabilisem la telefon ca am sa stau o finalizare,am intrebat-o daca face finalizare orala,ce servicii mai are etc.Ajuns sus m-a primit o blonda draguta la fata pentru varsta ei pe care o apreciez cam la 45 de ani,corpul aproape bbv.i-am inmanat banii si imi zice ca si la telefon 200 ora,ii aduc aminte ca am venit pentru o finalizare si in caz ca-mi plac serviciile ei stau o ora si-i dau diferenta.Eram dusat proaspat asa ca am declinat invitatia ei la dus.Ne-am dezbracat amandoi si de aici incepe circul.S-a bagat intre picioarele mele si a inceput sa-mi suga coitele,sa ia pula in gura sa-i dea limbute pe capatana ,sa o suga dar ajutandu-se de mana asa ca i-am dat mana la o parte ca sa o suga fara sa-mi faca laba.S-a ofensat si mi-a spus ca ea face oral dar sa nu i-o bag pana in gat,i-am raspuns ca daca nu dau din cur cum dracu i-o bag pana in amigdalite?M-am enervat si i-am cerut sa monteze prezervativul si sa treaca pe spate sa ma termin la un sex normal.Dupa ce i-am bagat-o si am vrut sa ma intind peste ea mi-a zis ca sa nu ma intind peste ea ca o strivesc.Cum dracu sa te strivesc la umeri craci soro i-am zis?M-am dat jos de pe ea si din pat ,mi-am scos prezervativul si am poftit-o la marginea patului sa-mi faca oral cu finalizare orala cum stabilisem la telefon.A supt-o vreo trei minute si a fugit la noptierea de langa pat ca sa scuipe intr-un servetel.Am intrebat-o de ce scuipa ca nu mi-am dat drumu inca.Mi-a zis ca asa scuipa ea cand se ineaca,asa ca am poftit-o iar la supt.Dupa vreo 10 minute mi-am dat drumu jumatate in gura ei dupa care a scos-o repede din gura si am terminat pe tatele ei.I-am spus ca nu ne-am inteles sa fac finalizare corporala,ne-am inteles sa-mi faca cim,la care ea imi zice ca pentru finalizare orala trebuia sa-i mai dau 50 de lei,i-am spus ca la telefon nu mi-a spus de 50 de lei finalizarea oral ,mi-a spus ca face la 100 finalizarea 200 ora

Ca si note clar 3 cu indulgenta

Daca o recomand? Da, o recomand dar la DE EVITAT.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...