vladantoni Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 3, 2012 E prea plictisitoare autostrada A2. Se intampla ceva in parcari sau in localitatile din jur?
Afriq Reputație: 1265 Postat Septembrie 3, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2012 Da, pe tronsonul intre cernavoda si medgidia se lucreaza... In parcari noaptea latra cainii...
silviu77 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2012 Postat Septembrie 4, 2012 La Petrom Lehliu era ceva activitate,dupa lasarea serii...
vladantoni Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 4, 2012 eu am vazut doua fete langa Drajna, imediat dupa trecerea peste calea ferata dar nu stiu cum arata
omul.idee Reputație: 52 Postat Septembrie 9, 2012 Telefon: omul.idee Oras:Constanta Telefon: omul.idee Oras:Constanta Postat Septembrie 9, 2012 Luna trecuta, venind spre Cta la miezul noptii, pe la Drajna e o parcare mai mare, parca in spate la un Litro... Umblau printre camioane si masini parcate acolo mai multe tarfulite.
guest12 Reputație: -432 Postat Septembrie 9, 2012 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Septembrie 9, 2012 Confirm cele spuse de VLADANTONI,mai mult decat atat,in timp ce eram la bariera...asteptam sa treaca trenul,o prestatoare,daca imi dati voie s-o alint asa,s-a urcat in masina din fata mea...dupa ceva negocieri. Invidiosii faceau strigaturi prin statiile de emisie-receptie......deci...la deajna "exista viatza "
dromaderu Reputație: 411 Postat Septembrie 9, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2012 pe sensul spre mare dupa al doilea pod peste Dunare, pe banda de urgenta am vazut 2 fatuci (vineri 12.00),una mai "negingasa" ca alta si tot al fel de curate! plus una bucata masina oprita pe avarii...daca se incumeta cineva .... e total nebun!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum