Sari la conținut

Nebunia lui Mark 0748947964

Postări Recomandate

Postat

Fiecare om e construit intt-un fel si fiecare om are gusturile lui. Nu cred ca esti cu nimic interesant daca jignesti o persoană. O zi bună sa ai

• Like 4
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Acular ce inseamna vechii tai clienti ? Eu de exemplu am fost la tine de 3 ori. In care categorie intru :) 100 sau 150? Iti multumesc

PS - daca vin la tine si iti promit ca nu te musc, nu te trag de sfarcuri o sa am acces la sani?

Postat

Acular este Raluca scris invers. Imi poti spune Ralu. Ma refeream ca daca ai fost la mine de 5 ori cu 100 de lei normal ca vi in aceleasi conditii. Dar daca ai venit cand am hotarat sa schimb prețul si nu ai sau vrei sa negociem sau nu vrei sa stai mult sau nu stiu..orice alt motiv eu cred ca ne putem înțelege. Ok incercam si partea cu sânii daca nu e "abuz". It's a promisese.

• Like 5
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Tu ii intreci pe toti ..by a mile.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adeune esti in urma cu stirile.Fata este de mult pe forum. :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Permiteți-mi să o contrazic pe micuța prestatoare. Jobul pe care și l-a ales este un job de entertainer, așa că ea trebuie să aibă inițiativă să vorbească și să distreze clientul, maiales că acesta plătește. Evident că va avea că în orice job în care se lucrează direct cu clienții diferite situații delicate. Nu poate să se ascundă după aceste afirmații.

Oricum, cred că a vorbit cu nevastă-mea, acum nu știu cine de la cine a învățat contrele pe care le bagă...dar sigur e o legătură....

• Like 4
Vizitator craciun ferice
Postat

Raluca de ce nu gemi?

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Pe forum pari isteata, dezghetata si interesanta. Oare de ce atatea recenzii cu iz negativ? Chiar atat de mult te inhiba atitudinea ostila a barbatilor? Mergem la futut pe bani, si atunci nu ai cum sa te astepti la prea multe...in plus, cei care merg sa plateasca, au pretentii. Nu o sa nimeresti un gentleman decat in maxim 10% din cazuri, si daca din start nu ai o atitudine proclient, jumate din ei ii pierzi din start. In plus, gentlemanii sunt discreti, au familie si cariera, si nu prea o sa fie dispusi sa mearga la hotel, unde pot fi usor deconspirati. Think about it !

• Like 7
Postat

incerc sa inteleg si opinia domnisoarei, e normal ca vin oameni diferiti si multi dificili. Daca privesc dpdv al barbatilor ei platesc o suma de bani si asteapta niste servicii, daca tot suntem la bani din 3 clienti face 100 euro adica 3000 euro pe luna, asta doar din 3 clienti pe zi. Daca ia mai multi normal ca nu poate face servicii de calitate, normal ca se irita, este obosita si altele, deci adevarul este la misloc. Daca ea ar plati probabil barbatul ar fi super atent, finut chiar delicat si pe cerintele ei

• Like 1
Vizitator craciun ferice
Postat

nu esti destul de penibil?

a cata oara intrebi?

Te cheamă Raluca? Sau urmărești ceva discount? Hai cântă la alta masă
  • Oras:Oradea
Postat

Te cheamă Raluca? Sau urmărești ceva discount? Hai cântă la alta masă

penibil rau..

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator craciun ferice
Postat

Eu sau tu? Te rog cântă la altă masă

Postat

Faceti-va formatie

ar trebui sa iti dau si tie replica?

nu ma pot ridica la nivelul tau,

esti un om umblat prin Europa,alea alea,

muncesti in ture de noapte..

chiar imi pare rau ca sunt inferior tie.

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...