Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ps: @pulesteu eram dator cu un raspuns , dar am uitat pe ce Topic era si nu am retinut decat atat , ca sa nu mai stau acum sa caut. Nu cred ca fac mai mult off-topic decat matale sau altii , deci nu te ingrijora fata de mine ca-ti fac concurenta . E bine de multe ori sa ne uitam in propria ograda :)

Ai ratat ideea. Faza cu offtopicul era menita sa te faca sa intelegi ca e posibil sa fii in situatia in care spui ca ar trebui sa fie moderat forumul mult mai drastic, insa daca s-ar intsmpla asta, s-ar putea sa fii chiar tu printre cei banati pentru ca ontopic nu postezi si nici recenzii nu ai.

Cu alte cuvinte, ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa se intample. :)

Da, si eu fac offtopic, dar nu despre asta e vorba.

Sper ca acum am fost suficient de clar.

Pe mine nu ma deranjezi cu nimic, prezenta ta nu ma deranjeaza. Plus ca nu e forumul meu, prin urmare mi se rupe.

• Like 13
  • Minus 8
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce faci Pizda?Ma ta zice ca esti prost.O cred

e bine ca am una ...la tine nici macar nu a existat  pizdarule cu Sp  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

e bine ca am una ...la tine nici macar nu a existat pizdarule cu Sp :laugh2

O da ai una .Una chiar buna de futut .Chiar acum iti fac un fratior .Lucram cu ma ta la proiect.

Te doare ca am bani de sp?Miliardarule.Te fut in gura numa sa termin cu ma ta.Sper ca acest mesaj va fi citat de labarii forumului asa ca vreau sa arate bine.Ala care o sa l citeze e cel mai mare prost de pe nimfomane.com

• Like 15
  • Minus 17
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu iar te bagi in seama cu mine?

Nu. Tu cu mine...da' nu iti dai seama.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te avertizez sa termini sa te bagi in seama cu mine

Victimo!

Cutu, cutu...

Tot a zis amada măi...hai fa-ti o favoare, un moft, la valoarea ta!

Despre ce vorbim aici!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am dat muzica maxim!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se aude superb melodia asta la munte!

Postat

Ai ratat ideea. Faza cu offtopicul era menita sa te faca sa intelegi ca e posibil sa fii in situatia in care spui ca ar trebui sa fie moderat forumul mult mai drastic, insa daca s-ar intsmpla asta, s-ar putea sa fii chiar tu printre cei banati pentru ca ontopic nu postezi si nici recenzii nu ai.

Cu alte cuvinte, ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa se intample. :)

Da, si eu fac offtopic, dar nu despre asta e vorba.

Sper ca acum am fost suficient de clar.

Pe mine nu ma deranjezi cu nimic, prezenta ta nu ma deranjeaza. Plus ca nu e forumul meu, prin urmare mi se rupe.

Fratelos eu stiu sa ma adaptez situatiilor destul de bine , iar Recenziile daca nu te-ai prins (inca) sunt ptr. prosti . M-am ars odata si imi ajunge :)

Nu am sa fut niciodata ptr. x sau y cum nici nu ma intereseaza sa culeg informatii de la altcineva , necitind  Recenzii. DE multe ori le punctez ca sa-i fac pe oameni fericiti si sa se simta bine ca s-au mai ales cu un "trofeu" .Informatiile stiu destul de bine de unde mi le aleg/culeg  si pana acum pot spune ca doar de 2 ori eram aproape sa dau chix , dar nu a fost sa fie , ca am fost mai iute de talpa . 

Deci....clar mi se rupe  si de una si de cealata ...daca intelegi ce vreau sa zic ...nu ma retine nimic in loc , poate pe altii , da .

Ba chiar isi fac si Clone cand presimt un anumit  pericol  :laugh2

• Like 17
  • Minus 13
Postat

Serios? Si vrei sa te cred, tocmai eu... Nu am vorbit despre ce cunosc eu...pesemne. Prezenta mea pe topicurile din Bucuresti cand eu nu mai sunt in Bucuresti din luna decembrie a anului trecut. De ce sa te evit eu pe tine si tu pe mine!? Eu nu inteleg chestii dastea... Complicatii, etc...eu care am trăit o viata de usuratica! Hai sa definim termenul de usuratica, nu un om bă idiotilor... Un OM, adica EU!

Nu mi-e somn ca ma doare spondiloza, deci:

Draga mea, eu nu te judec pentru faptul ca esti usuratica, nu sunt perfecta, nu judec pe nimeni.

Nu ma mai pomeni, ca iar ti-a scapat ceva de Amada pe un topic...

Stiu ca las amprente pe unde trec, dar sa fim seriosi, eu realista, tu zburatoare...  :laugh2  :no2

Esti OM, doar ca ai nevoie de un suflet, de asta o iei razna pe aici, iar eu nu mai am suflet de dat.

Ai grila de tine, daca nu te potolesti pot sa-ti arat cat a mai ramas din sufletul meu... Nu vrei sa stii, te asigur.

Pupici!  :hug1

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mi-e somn ca ma doare spondiloza, deci:

Draga mea, eu nu te judec pentru faptul ca esti usuratica, nu sunt perfecta, nu judec pe nimeni.

Nu ma mai pomeni, ca iar ti-a scapat ceva de Amada pe un topic...

Stiu ca las amprente pe unde trec, dar sa fim seriosi, eu realista, tu zburatoare...  :laugh2  :no2

Esti OM, doar ca ai nevoie de un suflet, de asta o iei razna pe aici, iar eu nu mai am suflet de dat.

Ai grila de tine, daca nu te potolesti pot sa-ti arat cat a mai ramas din sufletul meu... Nu vrei sa stii, te asigur.

Pupici!  :hug1

Amada...

Faci un gest fata de mine...eu il intensific, asta imi e meseria, n-am ce-i face!

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Amada...

Faci un gest fata de mine...eu il intensific, asta imi e meseria, n-am ce-i face!

vistantric e llabila psihic si nefericita

vai de mortii ei

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

vistantric e llabila psihic si nefericita

vai de mortii ei

Că asa te duce pe tine mintea si asa vrei? Ce e de tine mai omule, ca incep sa te ghicesc daca te mai dai un pic pe alaturi...!?

Cunosti tu cine sunt morții mei? Nu te vad bine...ce o sa fie de pielea ta!

Postat

Fratelos eu stiu sa ma adaptez situatiilor destul de bine , iar Recenziile daca nu te-ai prins (inca) sunt ptr. prosti . M-am ars odata si imi ajunge :)

Nu am sa fut niciodata ptr. x sau y cum nici nu ma intereseaza sa culeg informatii de la altcineva , necitind Recenzii. DE multe ori le punctez ca sa-i fac pe oameni fericiti si sa se simta bine ca s-au mai ales cu un "trofeu" .Informatiile stiu destul de bine de unde mi le aleg/culeg si pana acum pot spune ca doar de 2 ori eram aproape sa dau chix , dar nu a fost sa fie , ca am fost mai iute de talpa .

Deci....clar mi se rupe si de una si de cealata ...daca intelegi ce vreau sa zic ...nu ma retine nimic in loc , poate pe altii , da .

Ba chiar isi fac si Clone cand presimt un anumit pericol :laugh2

Urate afirmatii.
  • Like 14
  • Minus 8
Postat

Vistantric e oldies but not goldies.

Freza de anii '80, culoarea parului de anii '80, chiar si haine de anii '80 - ex: chilotii tetra.

Poate a descoperit masina timpului si a folosit-o. Tot zice ea ca e desteapta si neinteleasa.

• Like 17
  • Minus 8
Postat

Mai are cateva clone,n-ui plange de mila. :laugh2

Vanatorul de prosti

Nu mai spune

Nu cred ca e miskin atat de inventiv. Ai uitat cumva ca e redundant si gras?

Va aparea in maxim 7 zile calendaristice cu o noua clona "miskin_xxxxxx".

Acolo va completa cu ceva jalnic si desuet. Miskin_pasarea pheonix. Miskin_the one & only. Miskin, Mos Craciun & prietenii sai. Fix asa cum ne-a obisnuit.

Are niste dume asa vechi incat il banuiesc ca a lucrat ca textier pentru Stela si Arsinel. Chiar si ei l-ar fi concediat pentru ca glumele lui proaste adormeau publicul.

• Like 14
  • Minus 8
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Mai are cateva clone,n-ui plange de mila. :laugh2

Vanatorul de prosti

Nu mai spune

Nenicule, mai lasa forumul asta si pune mana pe o carte de limba romana.

Chiar nu ti-e deloc jena sa fii asa batran si prost?

• Minus 2
  • Oras:Ambasada Somaliei
  • Oras:Ambasada Somaliei
Postat

Nenicule, mai lasa forumul asta si pune mana pe o carte de limba romana.

Chiar nu ti-e deloc jena sa fii asa batran si prost?

nenea io recunosc ca nam scoala multa .

matale da unde ai loat cartile alea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu cred ca e miskin atat de inventiv. Ai uitat cumva ca e redundant si gras?

Va aparea in maxim 7 zile calendaristice cu o noua clona "miskin_xxxxxx".

Acolo va completa cu ceva jalnic si desuet. Miskin_pasarea pheonix. Miskin_the one & only. Miskin, Mos Craciun & prietenii sai. Fix asa cum ne-a obisnuit.

Are niste dume asa vechi incat il banuiesc ca a lucrat ca textier pentru Stela si Arsinel. Chiar si ei l-ar fi concediat pentru ca glumele lui proaste adormeau publicul.

Nici eu nu cred ca Miskin e Vanatorul si Nu Mai Spune.Folosesc ambii "texte" de-ale lui,tocmai pentru a induce in eroare,cred eu.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Folosesc texte de genul ala pentru ca stiu ca deranjeaza. Nu sunt suficient de originali incat sa inventeze ei niste dume usturatoare.

• Like 12
  • Minus 8
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nici eu nu cred ca Miskin e Vanatorul si Nu Mai Spune.Folosesc ambii "texte" de-ale lui,tocmai pentru a induce in eroare,cred eu.

Mișkin e unic. E o plăcere să-mi bag pula-n gâții lui. Cu ăștilalți 3-4, e ca și cum aș face laba la pozele lu' Clari'. La aia dân bae, în special.

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vistantric e oldies but not goldies.

Freza de anii '80, culoarea parului de anii '80, chiar si haine de anii '80 - ex: chilotii tetra.

Poate a descoperit masina timpului si a folosit-o. Tot zice ea ca e desteapta si neinteleasa.

Tareeee de tot si originala !

Ai scanat-o bine , sa vezi ce spume o sa faca intre doua partide de sex , pardon placeri reciproce !

Bravo !

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...