capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ești un cacat dobitoc.Ma-ta! :laugh2 5 8 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ma-ta! :laugh2Ai baut cacao cu lapte de dimineata ? 6 14 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ai baut cacao cu laptea de dimineata ?L-a baut-o :laugh2 :laugh2 ma-ta inainte! 5 8 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ești stricat la burtă.Du-te și fă cacao :onloo 6 15 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ești stricat la burtă.Du-te și fă cacao :onloopai tocmai ce iti spuneam, am rezolvat-o cu ma-ta! Vrei si tu? :laugh2 5 8 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 am rezolvat-o cu ma-ta! Vrei si tu? :laugh2Ai rezolvat-o pe dracu.Te-a sters nevasta-ta la popou ? 6 16 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ai rezolvat-o pe dracu.Te-a sters nevasta-ta la popou ?A rezolvat-o ma-ta inainte! :laugh2 :laugh2 5 8 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Sunt un pic ocupat.Asteapta-ma sa iti dau o muie.Mai încolo. 6 15 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Arramis zice: ma simt cam prostMiky77 raspunde: Eu sunt prost dar nu ma simt! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Stai ba dracu' intr-un loc , nu te mai muta ca zbanghiul si zangali pe toate Topicele , ca sa pot sa-ti raspund , ca nu urmaresc la notificari De ce plm pui atatea smiley-uri cu ras la final ? Cred ca ai dat in mintea copiilor de la medicamente :no2 6 12 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Stai ba dracu' intr-un loc , nu te mai muta ca zbanghiul si zangali pe toate Topicele , ca sa pot sa-ti raspund , ca nu urmaresc la notificari De ce plm pui atatea smiley-uri cu ras la final ? Cred ca ai dat in mintea copiilor de la medicamente :no2Este amuzanta boala ta, poti sta pe un singur cont sandilaule! Este ca tot te simti in inferioritate rasule? :laugh2 Aaaa, am uitat, pe celalalt cont ai putina treaba!L-ai bagat la produs si pe Dartagnan? 5 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Este amuzanta boala ta, poti sta pe un singur cont sandilaule! Este ca tot te simti in inferioritate rasule? :laugh2 Aaaa, am uitat, pe celalalt cont ai putina treaba!L-ai bagat la produs si pe Dartagnan? Ba ai ramas somer ? Spune ca iti gasesc un loc de salahor la mine la firma , daca tot nu ai ce face.Macar iti consumi imbecilitatea la locul de munca si produci si un ban cinstit :) 5 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ba ai ramas somer ? Spune ca iti gasesc un loc de salahor la mine la firma , daca tot nu ai ce face.Macar iti consumi imbecilitatea la locul de munca si produci si un ban cinstit :)Esti prea prost pentru lumea asta bai analfabetule! Daca ne-am intalnii face to face, te-ai caca pe tine bai sandilaule jegos! Crezi ca daca ma banezi rezolvi ceva? Nu bai pula, am sa iti aduc aminte in fiecare zi cat de prost si bolnav esti! 5 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Esti prea prost pentru lumea asta bai analfabetule! Daca ne-am intalnii face to face, te-ai caca pe tine bai sandilaule jegos! Crezi ca daca ma banezi rezolvi ceva? Nu bai pula, am sa iti aduc aminte in fiecare zi cat de prost si bolnav esti!Esti sigur? Ultima oara cand ti-ai dat intalnire sunai la 112 ca esti pradat de hoti sau plm ce ai ingaimat , ca te ascundeai si te agitai tot ca o potaie fugind catre cotet Intoarce-te pe fostul cont in care te credeai Basescu si vezi cum ai reactionat cu altul care te-a luat la stanga , sifiliticule . Bine sigur nu te mai faci vreodata :) 5 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Esti sigur? Ultima oara cand ti-ai dat intalnire sunai la 112 ca esti pradat de hoti sau plm ce ai ingaimat , ca te ascundeai si te agitai tot ca o potaie fugind catre cotet Intoarce-te pe fostul cont in care te credeai Basescu si vezi cum ai reactionat cu altul care te-a luat la stanga , sifiliticule . Bine sigur nu te mai faci vreodata :)Mitomaneeeeee, ala nu era contul meu proasta pulii. Sa inteleg ca vrei sa ne intalnim? Eu sunt dispus, te tin curelele ... ca de coaie nu poate fi vorba!? :laugh2 5 7 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Mitomaneeeeee, ala nu era contul meu proasta pulii. Sa inteleg ca vrei sa ne intalnim? Eu sunt dispus, te tin curelele ... ca de coaie nu poate fi vorba!? :laugh2Vezi ca te bate cu mirosul , la cat de nespalat este. 5 5 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Lisandrule, cum e să o ai în cur ? 4 15 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Lisandrule, cum e să o ai în cur ?Urinel , iar esti tare in gura ?Nu iti mai ajunge pisatul baut din toaleta mobila si mai vrei si de la altii...................... off ce lacom esti :eek 5 5 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Vezi ca te bate cu mirosul , la cat de nespalat este.Sunt convins! :laugh2 :laugh2 6 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Mitomaneeeeee, ala nu era contul meu proasta pulii. Sa inteleg ca vrei sa ne intalnim? Eu sunt dispus, te tin curelele ... ca de coaie nu poate fi vorba!? :laugh2Desigur ....dar ti-ai adus aminte repejor :) Ce dracu' sa fac prostule la o intalnire cu tine ? Un libidinos sifilitic de 50 + ...ce sa....ce sa aleg , mie si mila uneori de tine in ce hal ai ajuns 4 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Desigur ....dar ti-ai adus aminte repejor :) Ce dracu' sa fac prostule la o intalnire cu tine ? Un libidinos sifilitic de 50 + ...ce sa....ce sa aleg , mie si mila uneori de tine in ce hal ai ajuns Pai atunci de ce iti este frica zdreanta? Mi-am adus aminte pentru ca mi-ai mai spus de acel user cum ca as fi eu stiuletare. De nu te bat pana scoti malai pe cur! 5 7 Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Pai atunci de ce iti este frica zdreanta?Ca pana la intalnire trebuie sa iasa in lume si va fi nevoit sa spele 5 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Pai atunci de ce iti este frica zdreanta? Traduci mila in frica ? :no2 5 11 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Traduci mila in frica ? :no2Hai ma neinfricatul pulii, de ce o dai cotita, futu-ti rasa ta de jegos ordinar! 5 6 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Hai ma neinfricatul pulii, de ce o dai cotita, futu-ti rasa ta de jegos ordinar!Tot pe aici ești, mă, muistule ? 3 16 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat Noiembrie 21, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 Ce a facut asta mai nene, s-a cacat pe el de frica!? 5 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate