Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Ba  @promovatorule  , iar duci lipsa calegei de birou plecata in vacanta cu altul sau inca tanjesti dupa aceasta pe ascuns , timp in care nu ti-ar strica  sa dai o limba in cur unor ramoliti pe aici ,  de tenta homosexuala sau sa sugi o soseta nespalata de izmenar   ?

Galusca ,  nu te mai agita asa  , inca esti la  nivel de popandau umil , lipsit de orice talent , de aici si propriile-ti nemultumiri pe care le-am remarcat mai demult .

Mai bine ai baga pe topicul acela un jos/sus PSD , striga-ti necazul   si eu promit ca acolo iti voi intelege pe deplin  actiunile . Soarta a fost dura cu tine  si va fi si mai dura , dupa cum se vede ca te duce capul  ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ba  @promovatorule  , iar duci lipsa calegei de birou plecata in vacanta cu altul sau inca tanjesti dupa aceasta pe ascuns , timp in care nu ti-ar strica  sa dai o limba in cur unor ramoliti pe aici ,  de tenta homosexuala sau sa sugi o soseta nespalata de izmenar   ?

Galusca ,  nu te mai agita asa  , inca esti la  nivel de popandau umil , lipsit de orice talent , de aici si propriile-ti nemultumiri pe care le-am remarcat mai demult .

Mai bine ai baga pe topicul acela un jos/sus PSD , striga-ti necazul   si eu promit ca acolo iti voi intelege pe deplin  actiunile . Soarta a fost dura cu tine  si va fi si mai dura , dupa cum se vede ca te duce capul  ;)

Ca de obicei aberezi cu presupuneri despre ce ma ocup si cu cine umblu , cum esti pe dinafara si in legatura cu varsta celor cu care ai contre.

Eu am iesit in strada pentru ca se incearca instaurarea unei dicaturi ( indiferent care ar fi fost partidul  ) nu pentru necaz tarane, dar altfel se vede viata din hambar si altfel de la capitala.

Te las in plata domnului , ca se vede ca traiesti in lumea ta ( presupui prea multe fara sa stii sau sa ai dovezi despre ce afirmi).

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Miky Maxi Taxi, spune Sfântului Părinte care ți-e suferința

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Ai ramas iarasi fara stiuleti poponare bocciu cu spume pe t8ne!  

Link spre comentariu

Ca de obicei aberezi cu presupuneri despre ce ma ocup si cu cine umblu , cum esti pe dinafara si in legatura cu varsta celor cu care ai contre.

Eu am iesit in strada pentru ca se incearca instaurarea unei dicaturi ( indiferent care ar fi fost partidul  ) nu pentru necaz tarane, dar altfel se vede viata din hambar si altfel de la capitala.

Te las in plata domnului , ca se vede ca traiesti in lumea ta ( presupui prea multe fara sa stii sau sa ai dovezi despre ce afirmi).

Nu pune botul si te enerva asa , bostane.  Eu doar glumesc pe seama ta , uneori si cu o tenta serioasa , intuind de altfel cum te zbati ca un prostanac .

Unde te-am intrebat eu cu ce te ocupi ( nu  "despre ce ma ocup") si cu cine umblii ? Chiar conteaza atat de mult ? Eu zic ca chiar te-am  ridicat in slavi si te-am postat la un birou , cu o crestere aleasa , unde nu-si gaseste locul , ca Job , orice fraier ... cu toate ca nu o exclud nici p'asta ca varianta

Uite "eu daca mi-am baut cerneala , trag si acum la saiba sau sunt sofer pe Maxi-Taxi ", dar no problem . Ce , asta nu e munca cinstita ?  Decat sa adulmec rahatul altora si sa ma ocup cu promovari pe aici , tot e ceva  onest si asumat din partea mea , no ?  

Acum la modul 100% serios . Pe mine ma doare in cot de toti , asta e diferenta .

Ce este , ce a fost si ce va veni este exact reflexia populatiei majoritare fara creier care populeaza aceasta tara  , ca si tine de altfel , omniprezenta si aici  (de ce nu ?) . Doar la Capitala traiesc majoritatea bostanilor  cu o gandire mediocra  , ca si a ta  , tot de aici , aceiasi bostani , trag si sforile tuturor nenorocirilor sau ca masa principala si mediocra de votanti/manevra   care isi exprima prin vot , aceeasi ideologie stramba  , crezand/sperand ca au votat drept. ....si totul doar  aici estem , no , sa zicem etalonul principal  ...si totul , luand  pe de-a-ntregul  , sunt  mai prosti  decat provincialii  sau cei care locuiesc la sate  Manca-te-ar ....de Capitalist ...cu tot cu bostanu' din dotare ,  ca tare dasdept  mai esti . No amu sunt curios cum ai aterizat la Capitala ? Iti mai cunosti trecutul , rudele , arborele genealogic ...sau ai intrerupt orice legatura cu acestia , ca de , esti Capitalist , bostane ?!  :)

Apropo , lumea mea nu va fi niciodata si a ta , asta e clar . De ce ? Ca nu am lins niciodata sosetele nimanui , nu am asteptat la favoruri din partea altora , nu am pupat moaste (mai ales de Sfinti si popi inchipuiti - hazlie e si faza in cazul acesta , cum mai apare cate un popandau spunand : " Parinte !!!....Parinte !!!  ...Sfintia ta ....intoarce-ti curul sa ti-l barbieresc  cu limba .... manca-ti-as gogosica ta de ciocoflender ..." ) sperand ca da norocul noaptea  peste mine si nu depind (aproape) de absolut nimeni si de nimic . Intelegi ? N-ai cum ... tocmai din prisma faptului ca nu te regasesti si nu traiesti in lumea mea , astfel incat sa realizezi diferenta .  

NOTA: Nu acelasi lucru il poate spune si saracia asta de mai sus , Nebunu' 69 , un amarastean parsiv si clonat , aflat in depresie de ani buni de zile , si permanent la mana altora .Papuasul asta  are intiparita doar o fraza in capul lui sec , de trist si atarnator, pe langa faptul ca sufera de mania persecutiei , de cand l-am lovit cu stiuletele in capatana , de aici si vesnica lui fantezie diurna sau nocturna , cautandu-ma in permanenta pe aici , ca i-a placut.  Sau poate ma insel si  i se trage de la joaca @Amadei cu straponul , doar ea a reusit sa-i descentreze  pe unii dintre acesti babalai 50+ si sa le creeze  stari de agitatie si disconfort continuu. Ce mai , si-a lasat amprenta facand minuni pe fundul lor , niste babalai innascuti . Doar asteapta sa vezi cum face si cum ti-l dau in spasme , chiar daca nu il bag in seama , omitand voit sa ma joc cu Sandy Bell . =))

• Like 1
Link spre comentariu

Da. Uitasem . Inca ceva. Mai faceti dracu dus si acasa nu veniti sa va balaciti la mine de fiecare data sa stau eu sa pierd timpul si spal atatea prosoape si sa imi mearga masina de spalat in cap sa ma irite .

Prosop voi da doar contra -cost de acum. Celor de pe publi le ofer gratis.

Si nici dee baut nu va mai dau. Sau poate va pun ceva in pahar sa rad putin de voi. Sa va scot figurile din capul ala sec.

M-am saturat de toate figurile voastre. Lucrez prea linistita cu publi24. Ei nu au pretentii.si lasa si tips.

Si asa va dati drumu in 3 minute. Mai mult efort depun sa aranjez casa decat sa fac munca asta.

Nu mai sunt eu fraiera sa pierd timp si bani aiurea pe toate mofturile.

Normal. In loc sa stau la Spa si sa fac sala pierd timpul sa spal 20 de prosoape.

Si sa fac cumparaturi. Care mai vine la mn sa vina strict pt sex sau discutii.

Eu nu mai misc un deget pt nimneni. Ca nici altele nu depyn atata efort pt voi si v-au dat prosoape folosite :))))

Intotdeauna prostituatele isi dau arama pe fata,e doar o chestiune de timp,nimeni nu poate juca teatru la nesfarsit.

• Like 2
Link spre comentariu

Toate prostituatele de calitate care baga prea mult in seama toti jegosii de pe forum ajung sa renunte la amabilitate.

Am vazut asta si la Adina,Anonna,Siana,Vistantric.Lorena.........Esti pe drumul cel bun,pe noi ne doare la part ca in toamna vine marfa proaspata,fetite fara basini in cap si arfe de Diva.

• Like 2
Link spre comentariu

Toate prostituatele de calitate care baga prea mult in seama toti jegosii de pe forum ajung sa renunte la amabilitate.

Pisoarca e mai prostituat decat "prostituatele"  . De ce il bagi  in seama si-i raspunzi provocarilor lui zilnice ? E un oligofren , trait prin Gara de Nord , vai steaua lui

Inca nu iti este clar , ca o prostituata i-a venit de hac si de atunci a dat in nebuneala pe aici si le face pe toate , la gramada :  otrepe , zdrente si...ce dracu' mai indruga el ca un matrafoxat , de dimineata pana seara  , de cand a ramas impotent

Dobre (daca ai auzit de el) e copil de mingi pe langa saracia asta   =))

• Like 1
Link spre comentariu

Pisoarca e mai prostituat decat "prostituatele"  . De ce il bagi  in seama si-i raspunzi provocarilor lui zilnice ? E un oligofren , trait prin Gara de Nord , vai steaua lui

Inca nu iti este clar , ca o prostituata i-a venit de hac si de atunci a dat in nebuneala pe aici si le face pe toate , la gramada :  otrepe , zdrente si...ce dracu' mai indruga el ca un matrafoxat , de dimineata pana seara  , de cand a ramas impotent

Dobre (daca ai auzit de el) e copil de mingi pe langa saracia asta   =))

:laugh2 Taranul basit si afumat a ajuns sa se agate cu disperare de prostituate.Daca toti curvarii isi bat joc de tine,macar prostituatele sa te bage in seama,

Ai-de PLM! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

Razi prostea , ,dar nu e rasul tau . De ce ? Din cauza  saraciei si frustrarilor care te tot macina permanent .

Care curvari ? Acei pamblicari  si bostani , rupti de laba , care tot comenteaza  in fel si chip ?

Link spre comentariu

Razi prostea , ,dar nu e rasul tau . De ce ? Din cauza  saraciei si frustrarilor care te tot macina permanent .

Care curvari ? Acei pamblicari  si bostani , rupti de laba , care tot comenteaza  in fel si chip ?

Cand Ines ti-a vazut poza,a zis ca-mi bat joc de ea,ca i-am trimis poza unui boschetar.

Chiar daca o urechez parinteste,Ines n-o sa ridice niciodata privirea in fata Duhovnicului ei.Pentru ea,tu esti un vierme intestinal,eu sunt Zeus,lumina ochilor ei. :laugh2

Taran basit si afumat,

Link spre comentariu

E clar , parbrizolul face minuni uneori  ...ba chiar iti da senzatia ca esti  Rege in visele tale umede si pisarcioase

Mars ma nevorbitule de aici  , ca nu esti decat o gluma proasta a naturii .

Ce femeie si-ar dori prin preajma asemenea oligofren ? Pe mine nu m-a refuzat vreo femeie  si nici nu se va intampla vreodata .

Link spre comentariu

E clar , parbrizolul face minuni uneori  ...ba chiar iti da senzatia ca esti  Rege in visele tale umede si pisarcioase

Mars ma nevorbitule de aici  , ca nu esti decat o gluma proasta a naturii .

Ce femeie si-ar dori prin preajma asemenea oligofren ? Pe mine nu m-a refuzat vreo femeie  si nici nu se va intampla vreodata .

Stim cu totii ca nu te-a refuzat nicio femeie,doar 2 neveste ti-au dat cu Flitt.

Apropo,de ce esti singur cu Manulela la varsta ta?

• Like 2
Link spre comentariu

Ti-as recomanda pe unu' , mai ales din  ce am citit astazi , face Flick Flack  si cade direct cu botul in savarina ... e bichon frise de fel .

Pe langa asta e si consecvent , mananca din palma din ce am observat in decursul timpului pe aici  ....dar nu ma indoiesc ca ai auzit de el. :)

Miky77, as putea sa te intreb de ce il recomanzi cu atata ardoare? vrei sa scapi de el ? nu te mai satisface? :D

Daca nu e capabila sa satisfaca o gaoaza, cum crezi ca ma poate satisface pe mine? ;)

Cand un taran basit si afumat incearca sa se dea destept,si-o ia direct in gaoaza. :laugh2

Ti-a tras-o Anonna direct in anus,in mare stil.

Cand esti taran prost,stai acasa si haleste-ti porumbul fiert.E greu pe site-ul asta plin de rechini.

• Like 3
Link spre comentariu

Am vazut asta si la Adina,Anonna,Siana,Vistantric.Lorena.........Esti pe drumul cel bun,pe noi ne doare la part ca in toamna vine marfa proaspata,fetite fara basini in cap si arfe de Diva.

Cam cat le ia si astora sa inceapa sa se dea in stamba? :D

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...