Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Parea dar l-a deconspirat limbajul destul de usor

Ti se pare ca are caracteristicile si personalitatea unei femei  ? :no2

Despre ce vorbesti? Caracteristici, personalitate, femeie? IQ subunitar, e greu cu astea, invata intai gramatica, citeste niste carti,  imbogateste vocabularul. Dupa aceea vorbesti depre femei, pana atunci...regrete eterne, nu se uita niciuna la tine. 

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

ba esti cam scurt in fraze

tefacsieuoscurtaastaincazcaestifemeiesiteplictisesticanudauclantalabarbati ?  :laugh2

Atat te duce capul. Nu ai sa afli niciodata asta, IQ subunitar si  putza mica. Nu uita ce esti, da? 

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Bah, inafara patului, fetele astea sunt praf. Carente de educatie, limbaj, jumate din ele au copii. Trebe sa fii tare disperat sa te iei cu o exscorta.

Ce kkt.

Ia' da tu dovada de "bun simt"'si spune  ceea ce gandesti cu adevarat! Ce cunosti, ce te framanta bulache?

• Like 13
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Despre ce vorbesti? Caracteristici, personalitate, femeie? IQ subunitar, e greu cu astea, invata intai gramatica, citeste niste carti,  imbogateste vocabularul. Dupa aceea vorbesti depre femei, pana atunci...regrete eterne, nu se uita niciuna la tine. 

Atat te duce capul. Nu ai sa afli niciodata asta, IQ subunitar si  putza mica. Nu uita ce esti, da? 

La cum te repeti tu ca un prostanac sigur ai un vocabular destul de dezvoltat  si ai citit numa' carti bune 

Ptr, unul care se joaca la fazan esti destul de bine pregatit sa-mi dai mie lectii  .

Du-te ba la bucatarie si invarte oalele ca lesinatul de foame . Ti-am spus sa nu mai iesi de acolo si sa ma bagi in seama . Vezi ca te evit , ca nu am ce discuta cu un prostanac cu dubla personalitate si te tot bagi cu nasul in curul meu . Daca erai cu IQ-ul mai dezvotat decat al meu nu-mi deschideai un topic sau ma evitai tu inainte.

Asa nu demonstrezi decat  opusul , ca ti-am dat ceva  teroare  cand te iau la misto ....COMPLEXATULE :laugh2

• Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu

Pipilica, ai futut-o pe annona? ca nu am rabdare sa citesc tot folietonul si pare interesant.

Eu m-a programa la ea doar sa vad cum arata si apoi as gasi o scuza si m-as cara.

Ce kkt, just 4 fun.

Pipiloi nu-si va permite sa-mi zareasca nici varful firului de par daramite sa se apropie de fofoloanca mea ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

La cum te repeti tu ca un prostanac sigur ai un vocabular destul de dezvoltat  si ai citit numa' carti bune 

Ptr, unul care se joaca la fazan esti destul de bine pregatit sa-mi dai mie lectii  .

Du-te ba la bucatarie si invarte oalele ca lesinatul de foame . Ti-am spus sa nu mai iesi de acolo si sa ma bagi in seama . Vezi ca te evit , ca nu am ce discuta cu un prostanac cu dubla personalitate si te tot bagi cu nasul in curul meu . Daca erai cu IQ-ul mai dezvotat decat al meu nu-mi deschideai un topic sau ma evitai tu inainte.

Asa nu demonstrezi decat  opusul , ca ti-am dat ceva  teroare  cand te iau la misto ....COMPLEXATULE :laugh2

So, ce mai zici, ce mai faci? Retine ce esti: un cocalar cu IQ subunitar, o putza mica, un labar trist. Nu uita, te rog! O sa iti aduc aminte de asta in fiecare zi in care voi intra pe minunatul site, cersesti asta si eu am un suflet bun si milos. Ti-am promis, o sa ma tin de cuvant! Pupici, stelute, artifice!
  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...