Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

=)))

eheeeee crezi ca pari mai inteliugent ?

citeste-ma fraiere...eu vorbeam la telefon in timp ce o sugeam nu o data . Pe mine are cine ma deranja, pe tine are? Pentru mine va exista intotdeauna cineva mai presus de ceilalti, pentru tine exista ? =)))

vezi cat esti de prost? ai impresia ca ma faci sa ma rusinez de actele mele =))) neputinciosule, sunt mai mandra ca niciodata =)) pentru ca eu pot, am putut si voi putea sa fac bani sugand pula si in acelasi timp sa stau cu capul sus alaturi de cei dragi mie... tu poti? nope, pentru ca esti un vierme neputincios , impotent si prost =)))

treanto mai mare decat hidosenia ta e foamea care te roade si infectia caracterului de dejectie sociala careai ajuns

Link spre comentariu
  • Oras:Sub palmier
  • Oras:Sub palmier

=)))

citeste-ma fraiere...eu vorbeam la telefon in timp ce o sugeam nu o data . Pe mine are cine ma deranja, pe tine are? Pentru mine va exista intotdeauna cineva mai presus de ceilalti, pentru tine exista ? =)))

vezi cat esti de prost? ai impresia ca ma faci sa ma rusinez de actele mele =))) neputinciosule, sunt mai mandra ca niciodata =)) pentru ca eu pot, am putut si voi putea sa fac bani sugand pula si in acelasi timp sa stau cu capul sus alaturi de cei dragi mie... tu poti? nope, pentru ca esti un vierme neputincios , impotent si prost =)))

inainte sa stai cu capu sus sa nu uiti sa te stergi de sloboz pā la gura
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

=)))

Fain!... La mine e și mai grav! ÃŽmi place să mă gândesc că ai mei, mă simt... și mă lasă să mă simt bine. 😅😈😈
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ce ai făcut mă nene mă,ai trecut la planul B?Dacă tot ai fost dovedit că eşti un prost,ai purces la crearea imaginii prostului cu bani mulţi,cocalarul suprem cu 3 case,un hotel şi afaceri în roate domeniile (Consultanţă financiară,telecomunicaţii,construcţii,IT.....)
Din păcate pentru matale,statutul de COCALAR SUPREM trebuie să-l susţii cu argumente şi să răspunzi la câteva întrebări.
Cum poate face un prost afaceri când tot timpul şi-l petrece pe Nimfomane?
Cum poate un prost să facă afaceri în domenii unde inteligenţă este obligatorie?
Cum poate acceptă un milionar să devină slugă unui bătrânel singur şi trist?
Mikyputa,treci la planul C,recunoaşte-ţi condiţia de prost leşinat de foame şi vei castiga compasiunea noastră.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Te ador! :hug1 

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Fain!... La mine e și mai grav! Îmi place să mă gândesc că ai mei, mă simt... și mă lasă să mă simt bine.

Acum ceva timp spuneai ca părintii tai știu ca ești prostituata.

Mincinoasa mica ce ești.

PS. De ce ti-e rusine sa le spui adevarul,nu spuneai tu ca ceea ce faci este un job ca oricare altul?

• Like 5
Link spre comentariu

treanto mai mare decat hidosenia ta e foamea care te roade si infectia caracterului de dejectie sociala careai ajuns

Pizdaplange, nu stii sa citesti?

Caracterul meu si mai ales conduita mea este ireprosabila acasa si in societate :). A ta nu prea pare ca exista....marsh la supt, sclavo! Ti-am permis sa vorbesti?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Acum ceva timp spuneai ca părintii tai știu ca ești prostituata.

Mincinoasa mica ce ești.

PS. De ce ti-e rusine sa le spui adevarul,nu spuneai tu ca ceea ce faci este un job ca oricare altul?

Ai înțeles greșit ceea ce am spus atunci... Am spus doar că mă port natural... și concluzia la care nu ai putut tu ajunge, era că, în acest fel, nimeni nu simte nevoia să se bage în viața mea.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

o fi decat aia adoptivi ca pailalti naturali poate nui cunoaste

Cățelul tău are părinți adoptivi?
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Spuneai ca faci show cu mamicuta ta.

Uraaa! Te iei de mână cu dmx... 😅😅😅😈
  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

E grav dacă ai cautat postări de acum 4 luni,înseamnă ca te-a lucrat frumos la psihic Miky

PS. Nu ma adora prea mult ca e posibil sa-ti blestemi ziua in care te-ai băgat in seama cu mine.

Stai cuminte ca a scormonit zile intregi prin postarile mele , doar ma face si pe mine cum  l-a facut pe Colorado si pe Cinestie , dar nu a gasit nimic si s-ar  agata acum de orice   :laugh2

PROXENETA asta e in stare sa le afiseze si pozele userilor , doar sa-i reduca la tacere  . Mie imi zici . :)

Penala rau femeia  :slap2   E un nou caz Lorenna care trebuie abordat cum se cuvine  , doar ca ea are rolul si de Pestoaica  

• Like 14
  • Minus 14
Link spre comentariu

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18010013_220610915090613_7849368004249671937_n.png?oh=f11e6efb68f8ae23d48a2eaaa4e08914&oe=59978868

Asta e cartea pe care a citit-o Paraschiv inainte sa se transforme in Ana  :laugh2

• Like 12
  • Minus 14
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...