Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Visgroaznic,de ce minti ca ai refuzat o intalnire cu Gelutu?

Adică...asta este toată smecheria voastră!? S-o scoateți p-aia ca eu am arfe.... Vai de voi!

Pipilica, daca o femeie se folosește de tine pentru sa obțină anumite avantaje in societate si te mai si calcă in picioare...ai mai avea poftă să te f*ti cu ea?

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Adică...asta este toată smecheria voastră!? S-o scoateți p-aia ca eu am arfe.... Vai de voi!

Pipilica, daca o femeie se folosește de tine pentru sa obțină anumite avantaje in societate si te mai si calcă in picioare...ai mai avea poftă să te f*ti cu ea?

Vorbeste clar sa inteleaga toata pulimea.

Gelutu a vrut sa te scoata in oras,sa se afiseze cu tine ca arati tu intr-un mare stil?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vorbeste clar sa inteleaga toata pulimea.

Gelutu a vrut sa te scoata in oras,sa se afiseze cu tine ca arati tu intr-un mare stil?

Eu nu imi aduc aminte de vreo discutie intre noi despre o intalnire între noi. Doar schimb de informații...si-atât, a existat.
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Solutia e foarte simpla.

Te convertesti,te spovedesti si apoi propovaduiesti invataturile mele ateilor. :pope

Hopa...

Nu e mai bine sa imi dai mie ateii toți si să nu te mai grijesti de treaba asta?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Atunci devino Discipolul meu si vei catiga respetul tuturor enoriasilor mei :pope

Eu zâc să ai tu atenție și Domnul să te ajute...că eu nu-mi pierd vremea cu intenția unui câștig care mă duce spre nicăieri. Hai să o luăm ca în comerț, pe-un prim punct, în care eu revendic o garanție, care să-mi certifice ca acel obiect pe care tu îl numești respect...chiar este ceea ce vreau eu. Nu-i așa că te găsești în imposibilitate și incepi cu ponegrirea statului meu si aduci injurii la adresa intentiei mele? Din start...tu discalifici importanța acelor discipoli ai tăi, dacă vrei să o spui pe față. Și gândește-te că ți se trage doar de la un simplu gest de-al meu, dar să o fac in mod constant...!? Eu nu vreau să vă sâcâi, dar voi îmi expuneti exemplul pe tavă și... tot voi vă agitati.

Ce fain, am concert...direct de la balcon. Ce o să mai dorm! Si maine merg la piscină de dimineață... Fain! O să merg sa-mi cumpăr cafea...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ce pe faza esti tu ca imi tii cont de ceea ce a fost.

In cazul Ana eu am avut 100% dreptate.

A cui clona esti ?

Corinuta, Andreea Rebeca, Clarisa ... poate mai sunt si alte fete care te-au refuzat. Poate ca ar trebui sa te preocupe mai mult motivele pentru care au facut-o, decat cine a avut 100% dreptate. Sau poate ca preferi sa ramai nefutut, dar sa-ti imaginezi ca ai 100% dreptate.:)

Sunt clona lui Mos Craciun, si te-am remarcat pe topicul Anei pentru ca am postat si eu acolo de 2-3 ori.

Weekend placut!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

cum pot sa vad pozele de la concurs, intreb ca voi sunteti mai colorati

Am impresia ca nu le pot vedea decat membrii colorati  , ceea ce la tine este imposibil  de accesat aceasta sectiune

• Like 11
  • Minus 11
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...