sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Eu cand am zis ca esti prost nu ai vrut sa crezi Dovedește ca sunt eu .Zeci de membrii au banuit si apoi au dovedit ca pe contul Deliapisii scrie un peoxenet,dar unul prost rau de tot.Ia in pula mea dovada clara ca tot tu esti si pe contul @cel mai muissssst.Dupa ce ai terminat de dat minusuri cu contul @Deliapisii,imediat (30 sec.) ai continuat cu @cel mai muisssst. 5 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Asa era si la mine .Ambii unu dupa altuPoponarul PESTE SI A CUMPARAT 2 CONTURI VERZI CA ARE BOALA PE LUME BAI POPO MA TA IMI SUGE PULA SI ZICE CA MAI VREA 16 17 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Asa era si la mine .Ambii unu dupa altuPoponarul PESTE SI A CUMPARAT 2 CONTURI VERZI CA ARE BOALA PE LUME Nene,dovada e cat se poate de clara,Deliapisii mi-a dat minusuri si apoi a continuat imediat la 30 sec., cu contul @cel mai muisssst.Ce PLM dovada mai clara vrea prostimea? Acum de nervi ca i-am deconspirat clona ma minuseaza. 4 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Nene,dovada e cat se poate de clara,Deliapisii mi-a dat minusuri si apoi a continuat imediat la 30 sec., cu contul @cel mai muisssst.Ce PLM dovada mai clara vrea prostimea? Acum de nervi ca i-am deconspirat clona ma minuseaza. Lasa frate ca degeaba minuseaza poponarul burtos Ii dam la muie si noi la greu Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Nene,dovada e cat se poate de clara,Deliapisii mi-a dat minusuri si apoi a continuat imediat la 30 sec., cu contul @cel mai muisssst.Ce PLM dovada mai clara vrea prostimea? Acum de nervi ca i-am deconspirat clona ma minuseaza. Eu chiar nu inteleg goana asta dupa plusuri si minusuri. Incepe sa devina o joaca de copii totul. 2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Nene,dovada e cat se poate de clara,Deliapisii mi-a dat minusuri si apoi a continuat imediat la 30 sec., cu contul @cel mai muisssst.Ce PLM dovada mai clara vrea prostimea? Acum de nervi ca i-am deconspirat clona ma minuseaza. Logic iti dădeam am2 in același timp 31 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Eu chiar nu inteleg goana asta dupa plusuri si minusuri. Incepe sa devina o joaca de copii totul. Hai ca ti explic eu.Nu e vorba de plusuri si minusuri.E vorba ca din pacate la 400 minusuri devii banat Acum ai inteles? 14 16 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Hai ca ti explic eu.Nu e vorba de plusuri si minusuri.E vorba ca din pacate la 400 minusuri devii banat Acum ai inteles? Asta e regula noua? Habar nu aveam. 1 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Logic iti dădeam am2 in același timp Tradu in PLM in limba romana.Atat de analfabet est incat nici nu se poate intui ce vrei sa spui. 4 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Hai ca ti explic eu.Nu e vorba de plusuri si minusuri.E vorba ca din pacate la 400 minusuri devii banatAcum ai inteles? Citești si citești degeaba , dacă ți ai plătit contul nu mai poti fii Banat . Înțelegi ? 33 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Citești si citești degeaba , dacă ți ai plătit contul nu mai poti fii Banat . Înțelegi ?Bai poponar ordinar nu induce lumea in eroare Vorbim de cine NU SI A PLATIT CONTUL DE UTILIZATORII NORMALI(nu la tine m am referit) Daca un utilizator nu are cont de asta devine banat curistu pulii ce esti. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Proxenetel , o sa ramaneti voi doi- trei pe aici si sa ii faceti trafic pisicului asa cum vor stapanii din SUA.....trista soarta...pe voi.... 7 6 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Adica tu pestele banezi pe cine nu ti convine cu alte cuvinte.Sa ti iau mortii la pula de jegos Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Lasa frate ca degeaba minuseaza poponarul burtos Ii dam la muie si noi la greuE si prost rau flausatul,daca ne punem 4-5 cu conturi SP,se duce in pula mea cu tot cu sclava in Zimbabwe unde a prestat pana acum 2 ani. 4 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Bai poponar ordinar nu induce lumea in eroare Vorbim de cine NU SI A PLATIT CONTUL DE UTILIZATORII NORMALI(nu la tine m am referit) Daca un utilizator nu are cont de asta devine banat curistu pulii ce esti.Nu-ti bate capul,asta este un taran basit cu 2 clase,oricum nu intelege nimic. 4 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Bai poponar ordinar nu induce lumea in eroareVorbim de cine NU SI A PLATIT CONTUL DE UTILIZATORII NORMALI(nu la tine m am referit)Daca un utilizator nu are cont de asta devine banat curistu pulii ce esti. Asta ți am zis si eu prostule , cine nu are cont plătit este Banat la -400 de puncte prostule 31 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 E si prost rau flausatul,daca ne punem 4-5 cu conturi SP,se duce in pula mea cu tot cu sclava in Zimbabwe unde a prestat pana acum 2 ani. Eu cand ți am zis ca esti prost de puți nu ai vrut sa crezi Pe un topic spui ca nu știi care sunt facilitățile contului plătit , aici zici ca iti faci câteva conturii Pai câteva conturii inseama 2-3 luni din pensia ta de handicapat 30 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Hooo , ce faci femeie , te iei la tranta cu multi de pe aici ?Fa ce stii mai bine , adica sa faci secs , oh , yeah ! 9 6 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Hooo , ce faci femeie , te iei la tranta cu multi de pe aici ?Fa ce stii mai bine , adica sa faci secs , oh , yeah ! Nu ma iau la trântă cu nimeni , dar jegul asta de pipilica trebuie futut rău 32 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Hooo , ce faci femeie , te iei la tranta cu multi de pe aici ?Fa ce stii mai bine , adica sa faci secs , oh , yeah !Aici gresesti grav,nici macar sex nu stie sa faca.Citeste recenziile sa te convingi.Proasta nu stie sa faca DEEP,nu CIM,iar la normal tipa in pula si plange ca o dor cauciucurile. 3 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Nu ma iau la trântă cu nimeni , dar jegul asta de pipilica trebuie futut rău Pipilica ti-a scos toate basinile de DIVA din cap,te-a adus acolo unde iti este locul,adica prostituata de duzina,iar asta te doare rau,dar rau de tot 4 3 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Aici gresesti grav,nici macar sex nu stie sa faca.Citeste recenziile sa te convingi.Proasta nu stie sa faca DEEP,nu CIM,iar la normal tipa in pula si plange ca o dor cauciucurile. Ca de obicei iti place sa mănânci Cacat cu lopata dar tu nu știi sa citești recenzii si nici ni faci așa ca nu mă mira Nu fac cim ca nu vrea Mușchii mei , imi permit sa stau la 100€ de mult timp înseamnă ca am destui clienți care mă vizitează , si tu te oftici ca de un an imi bat joc de tine .PS: mai bei poșirca mataxa ? 31 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Pipilica ti-a scos toate basinile de DIVA din cap,te-a adus acolo unde iti este locul,adica prostituata de duzina,iar asta te doare rau,dar rau de tot Pipilica mănâncă Cacat de mult timp pe forum crezând ca dacă agresează fetele verbal il primește gratis , eee cu mine nu iti merge 32 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Pipilica mănâncă Cacat de mult timp pe forum crezând ca dacă agresează fetele verbal il primește gratis , eee cu mine nu iti merge Sugi pula popo?E cald in dulap? 15 16 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Pentru cine mai avea dubii, @pipilica_puta_mica si @dmx_dmx sunt aceeasi persoana!Se puncteaza de multa vreme reciproc, sunt MEREU de aceesi parte a "baricadei" cand se lupta cu "dusmanii", au acelasi stil agramat si agresiv de exprimare. Si plang de ti se rupe inima cand iau minusuri. Pipilica, baga-si-ar tiganii pula-n mata', pregateste, ba, sacosa de rafie, ca vreau sa verific ceva. 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate