deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Pentru cine mai avea dubii, @pipilica_puta_mica si @dmx_dmx sunt aceeasi persoana!Se puncteaza de multa vreme reciproc, sunt MEREU de aceesi parte a "baricadei" cand se lupta cu "dusmanii", au acelasi stil agramat si agresiv de exprimare. Si plang de ti se rupe inima cand iau minusuri. Pipilica, baga-si-ar tiganii pula-n mata', pregateste, ba, sacosa de rafie, ca vreau sa verific ceva. ) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Sugi pula popo?E cald in dulap? Tu de unde ști cum este intr-un dulap ? Acolo te pedepsea ma-ta cand erai mic ? ) si acum te pedepsește 30 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Adica unii au voie si liber la clone , dau minusuri cu sutele pana la saturatie si altii nici gura nu pot sa o deschida ?Va ascundeti in spatele clonelor si pe urma dati in dreapta si in stanga.Sa va fie rusine ! 8 6 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Tu de unde ști cum este intr-un dulap ? Acolo te pedepsea ma-ta cand erai mic ? ) si acum te pedepsește L-a pedepsit pentru totdeauna cand l-a adus pe lume asa prost. Nu i-a dat nici o sansa pentru viata, in afara de a face "cariera" pe forumul asta. Dmx-ule, sper ca nu ai platit cu cardul bancar pentru contul asta. Ca la cati ti-au promis-o, ar fi o greseala FATALA din partea ta. 1 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 L-a pedepsit pentru totdeauna cand l-a adus pe lume asa prost. Nu i-a dat nici o sansa pentru viata, in afara de a face "cariera" pe forumul asta. Dmx-ule, sper ca nu ai platit cu cardul bancar pentru contul asta. Ca la cati ti-au promis-o, ar fi o greseala FATALA din partea ta. Cand la facut ma-sa consuma poșirca "metaxa" si uite ce a ieșit 31 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Cand la facut ma-sa consuma poșirca "metaxa" si uite ce a ieșit Asta n-are bani de metaxa, o fi gasit o sticla goala pe la gunoi, a umplut-o cu ceai de musetel si a pus poza pe net. Doar calicii sunt si laudarosi. Pipilicaaaaaaaaaaaa, baga-si-ar dusmanii pula-n mata', unde te-ai ascuns? Vreau sa-mi bag pula-n gatul tau pana te las fara suflare. 1 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Asta n-are bani de metaxa, o fi gasit o sticla goala pe la gunoi, a umplut-o cu ceai de musetel si a pus poza pe net. Doar calicii sunt si laudarosi. Pipilicaaaaaaaaaaaa, baga-si-ar dusmanii pula-n mata', unde te-ai ascuns? Vreau sa-mi bag pula-n gatul tau pana te las fara suflare. Își face socotelile din pensia de handicapat dacă își poate plăti contul Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Ca de obicei iti place sa mănânci Cacat cu lopata dar tu nu știi sa citești recenzii si nici ni faci așa ca nu mă mira Nu fac cim ca nu vrea Mușchii mei , imi permit sa stau la 100€ de mult timp înseamnă ca am destui clienți care mă vizitează , si tu te oftici ca de un an imi bat joc de tine .PS: mai bei poșirca mataxa ? MATAXA? Taranca venita din Balta Brailei,care bea tuica de pufoaica si electrozi. 3 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Pentru cine mai avea dubii, @pipilica_puta_mica si @dmx_dmx sunt aceeasi persoana!Se puncteaza de multa vreme reciproc, sunt MEREU de aceesi parte a "baricadei" cand se lupta cu "dusmanii", au acelasi stil agramat si agresiv de exprimare. Si plang de ti se rupe inima cand iau minusuri. Pipilica, baga-si-ar tiganii pula-n mata', pregateste, ba, sacosa de rafie, ca vreau sa verific ceva.Verific-o pe mata daca e gravida. 2 3 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Verific-o pe mata daca e gravida. Lasa, hodorogule, ca la cati ti-au facut-o posta pe taranca de mata', nici macar nu se stie cine e tactu' natural.Zi, muistule, cand te fut in gura putin? 1 1 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Își face socotelile din pensia de handicapat dacă își poate plăti contul Gluma-i gluma, dar cum poate exista oare asa un prostovan ca el pe lume? Natura a fost prea cruda cu el 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Citești si citești degeaba , dacă ți ai plătit contul nu mai poti fii Banat . Înțelegi ? Adica ...baga bani...baga bani :laugh2 13 12 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat August 8, 2017 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat August 8, 2017 Adica unii au voie si liber la clone , dau minusuri cu sutele pana la saturatie si altii nici gura nu pot sa o deschida ?Va ascundeti in spatele clonelor si pe urma dati in dreapta si in stanga.Sa va fie rusine ! Tu vobesti, ba muie ipocrita, de clone, baga-si-ar pipilica putulica-n tampita de mata'? Mai tii minte cate conturi ai: distrugator de panarame, soieilamuie, dead ghost, vanitty etc Baga minusuri in continuare, flausatule. Ca doar asa te dai si tu barbat. Sa vezi ce insomnii imi provoci. Iar eu, pentru fiecare minus de la tine, o sa-mi indes pula mai adanc in esofagul matii. 1 1 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Tu vobesti, ba muie ipocrita, de clone, baga-si-ar pipilica putulica-n tampita de mata'? Mai tii minte cate conturi ai: distrugator de panarame, soieilamuie, dead ghost, vanitty etc Baga minusuri in continuare, flausatule. Ca doar asa te dai si tu barbat. Sa vezi ce insomnii imi provoci. Iar eu, pentru fiecare minus de la tine, o sa-mi indes pula mai adanc in esofagul matii.De ce visezi la mamele altora cand ma-ta este langa tine si te mangaie pe crestet? 3 3 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 MATAXA? Taranca venita din Balta Brailei,care bea tuica de pufoaica si electrozi. Eu nu inteleg un lucru Daca @cel mai muissst este cum spui tu @deliapisii , atunci de ce are "boală" pe @alexquerty1234 ? Din ce stiu acest alex este unul dintre susținătorii ei nicidecum "dușman" 8 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Eu nu inteleg un lucru Daca @cel mai muissst este cum spui tu @deliapisii , atunci de ce are "boală" pe @alexquerty1234 ? Din ce stiu acest alex este unul dintre susținătorii ei nicidecum "dușman" Ai uitat sa menționezi , imi este si client 35 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 8, 2017 Scenarita bat-o vina 13 11 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat August 8, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat August 8, 2017 Paranoia, the silent killer ... 1 4 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 Ia sa vedem daca stiti care sunt clonili mele ? Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat August 8, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 8, 2017 Scenarita bat-o vina Eu cred ca-l iubeste si nu-l mai vrea pe forum sa caste ochii la toate pizdele 2 2 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Eu nu inteleg un lucru Daca @cel mai muissst este cum spui tu @deliapisii , atunci de ce are "boală" pe @alexquerty1234 ? Din ce stiu acest alex este unul dintre susținătorii ei nicidecum "dușman" Sunt lucruri pe care tu nu le stii,adica chestii pe care pestele Delieipisii nu prea le-a inghitit.Alex e un tip super OK dar cu toane.Chiar si pe mine ma injurat fara motiv crezand ca il minusez cu nu stiu ce clone, 3 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Eu cred ca-l iubeste si nu-l mai vrea pe forum sa caste ochii la toate pizdele Nu nene,pestalaului ii este frica ca ii sufla Alex marfa,Alex se cam implica atunci cand gaseste o otreapa care i se pare lui ca este mai basinoasa.Poate ati uitat povestea cu Delario,pe care o proteja cat putea. 4 3 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 8, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 8, 2017 Nu nene,pestalaului ii este frica ca ii sufla Alex marfa,Alex se cam implica atunci cand gaseste o otreapa care i se pare lui ca este mai basinoasa.Poate ati uitat povestea cu Delario,pe care o proteja cat putea.Da chiar, ce sa intamplat de a lasat-o pe Deliaro ? Stiu ca intr-un timp era trup si suflet pentru ea Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2017 Eu cand V-am spus ca pipilica este un boșorog senil libidinos bețiv nu ați vrut sa mă credeți , acum stați si suportați 31 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 8, 2017 Da chiar, ce sa intamplat de a lasat-o pe Deliaro ? Stiu ca intr-un timp era trup si suflet pentru eaAi vazut ca usor usor ai prins firul si intelegi ce se intampla.Sa povesteasca Delario,eu nu ma bag. 4 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate