Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Pentru cine mai avea dubii, @pipilica_puta_mica si @dmx_dmx sunt aceeasi persoana!

Se puncteaza de multa vreme reciproc, sunt MEREU de aceesi parte a "baricadei" cand se lupta cu "dusmanii", au acelasi stil agramat si agresiv de exprimare. Si plang de ti se rupe inima cand iau minusuri.

Pipilica, baga-si-ar tiganii pula-n mata', pregateste, ba, sacosa de rafie, ca vreau sa verific ceva.

=)))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Adica unii au voie si liber la clone , dau minusuri cu sutele pana la saturatie si altii nici gura nu pot sa o deschida ?

Va ascundeti in spatele clonelor si pe urma dati in dreapta si in stanga.

Sa va fie rusine !

• Like 8
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Locatie

Tu de unde ști cum este intr-un dulap ? Acolo te pedepsea ma-ta cand erai mic ? =))) si acum te pedepsește =))

L-a pedepsit pentru totdeauna cand l-a adus pe lume asa prost. Nu i-a dat nici o sansa pentru viata, in afara de a face "cariera" pe forumul asta.

Dmx-ule, sper ca nu ai platit cu cardul bancar pentru contul asta. Ca la cati ti-au promis-o, ar fi o greseala FATALA din partea ta.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

L-a pedepsit pentru totdeauna cand l-a adus pe lume asa prost. Nu i-a dat nici o sansa pentru viata, in afara de a face "cariera" pe forumul asta.

Dmx-ule, sper ca nu ai platit cu cardul bancar pentru contul asta. Ca la cati ti-au promis-o, ar fi o greseala FATALA din partea ta.

Cand la facut ma-sa consuma poșirca "metaxa" si uite ce a ieșit =))

• Like 31
Link spre comentariu

Cand la facut ma-sa consuma poșirca "metaxa" si uite ce a ieșit =))

Asta n-are bani de metaxa, o fi gasit o sticla goala pe la gunoi, a umplut-o cu ceai de musetel si a pus poza pe net. Doar calicii sunt si laudarosi.

Pipilicaaaaaaaaaaaa, baga-si-ar dusmanii pula-n mata', unde te-ai ascuns? Vreau sa-mi bag pula-n gatul tau pana te las fara suflare.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Asta n-are bani de metaxa, o fi gasit o sticla goala pe la gunoi, a umplut-o cu ceai de musetel si a pus poza pe net. Doar calicii sunt si laudarosi.

Pipilicaaaaaaaaaaaa, baga-si-ar dusmanii pula-n mata', unde te-ai ascuns? Vreau sa-mi bag pula-n gatul tau pana te las fara suflare.

Își face socotelile din pensia de handicapat dacă își poate plăti contul =))

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Ca de obicei iti place sa mănânci Cacat cu lopata ;) dar tu nu știi sa citești recenzii si nici ni faci așa ca nu mă mira ;)

Nu fac cim ca nu vrea Mușchii mei , imi permit sa stau la 100€ de mult timp înseamnă ca am destui clienți care mă vizitează , si tu te oftici ca de un an imi bat joc de tine .

PS: mai bei poșirca mataxa ? =))

:slap2 MATAXA? :laugh2 Taranca venita din Balta Brailei,care bea tuica de pufoaica si electrozi. :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Pentru cine mai avea dubii, @pipilica_puta_mica si @dmx_dmx sunt aceeasi persoana!

Se puncteaza de multa vreme reciproc, sunt MEREU de aceesi parte a "baricadei" cand se lupta cu "dusmanii", au acelasi stil agramat si agresiv de exprimare. Si plang de ti se rupe inima cand iau minusuri.

Pipilica, baga-si-ar tiganii pula-n mata', pregateste, ba, sacosa de rafie, ca vreau sa verific ceva.

Verific-o pe mata daca e gravida.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Citești si citești degeaba , dacă ți ai plătit contul nu mai poti fii Banat . Înțelegi ?

Adica ...baga bani...baga bani  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 13
  • Minus 12
Link spre comentariu

Adica unii au voie si liber la clone , dau minusuri cu sutele pana la saturatie si altii nici gura nu pot sa o deschida ?

Va ascundeti in spatele clonelor si pe urma dati in dreapta si in stanga.

Sa va fie rusine !

Tu vobesti, ba muie ipocrita, de clone, baga-si-ar pipilica putulica-n tampita de mata'? Mai tii minte cate conturi ai: distrugator de panarame, soieilamuie, dead ghost, vanitty etc

Baga minusuri in continuare, flausatule. Ca doar asa te dai si tu barbat. Sa vezi ce insomnii imi provoci. Iar eu, pentru fiecare minus de la tine, o sa-mi indes pula mai adanc in esofagul matii.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tu vobesti, ba muie ipocrita, de clone, baga-si-ar pipilica putulica-n tampita de mata'? Mai tii minte cate conturi ai: distrugator de panarame, soieilamuie, dead ghost, vanitty etc

Baga minusuri in continuare, flausatule. Ca doar asa te dai si tu barbat. Sa vezi ce insomnii imi provoci. Iar eu, pentru fiecare minus de la tine, o sa-mi indes pula mai adanc in esofagul matii.

De ce visezi la mamele altora cand ma-ta este langa tine si te mangaie pe crestet?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia

:slap2 MATAXA? :laugh2 Taranca venita din Balta Brailei,care bea tuica de pufoaica si electrozi. :laugh2

Eu nu inteleg un lucru :hmmm

Daca @cel mai muissst este cum spui tu @deliapisii , atunci de ce are "boală" pe @alexquerty1234 ? Din ce stiu acest alex este unul dintre susținătorii ei nicidecum "dușman" :hmmm

• Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu

Daca @cel mai muissst este cum spui tu @deliapisii , atunci de ce are "boală" pe @alexquerty1234 ? Din ce stiu acest alex este unul dintre susținătorii ei nicidecum "dușman" :hmmm

Ai uitat sa menționezi , imi este si client =))

• Like 35
Link spre comentariu

Sunt lucruri pe care tu nu le stii,adica chestii pe care pestele Delieipisii nu prea le-a inghitit.Alex e un tip super OK dar cu toane.Chiar si pe mine ma injurat fara motiv crezand ca il minusez cu nu stiu ce clone,

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Eu cred ca-l iubeste si nu-l mai vrea pe forum sa caste ochii la toate pizdele :laugh2

Nu nene,pestalaului ii este frica ca ii sufla Alex marfa,

Alex se cam implica atunci cand gaseste o otreapa care i se pare lui ca este mai basinoasa.Poate ati uitat povestea cu Delario,pe care o proteja cat putea.

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Nu nene,pestalaului ii este frica ca ii sufla Alex marfa,

Alex se cam implica atunci cand gaseste o otreapa care i se pare lui ca este mai basinoasa.Poate ati uitat povestea cu Delario,pe care o proteja cat putea.

Da chiar, ce sa intamplat de a lasat-o pe Deliaro ? :hmmm

Stiu ca intr-un timp era trup si suflet pentru ea

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...