miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Bubutz, parca il vad pe Miskin, cand te citesc.Bun la suflet, naiv, ingenuu si purificat de orice urma de vanitate. Ai grija, mai ales la cei care iti sunt amici/prieteni.Iesi cu iei in oras, te duc baietii la curve, apoi, fara sa iti dai seama, iti cer bani imprumut sau vor sa-i ajuti in nu stiu ce afacere.Intri intr-o spirala a compromisurilor, necunoscutelor si suspiciunilor, pe care nu cred, sincer, ca o vei putea deslusi. Personal, daca as fi in locul tau, as sta deoparte de orice "henzo" de pe aici. 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Nu merci, du-te mai bine sa-ti iei o ciorbă la împinge tava, sa nu te ia cu amețeala de la caldura asta Hai, zi-o, nu te sfii.Sunt mai sarac, chiar si decat tine. Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2017 Bubutz, parca il vad pe Miskin, cand te citesc.Bun la suflet, naiv, ingenuu si purificat de orice urma de vanitate. Ai grija, mai ales la cei care iti sunt amici/prieteni.Iesi cu iei in oras, te duc baietii la curve, apoi, fara sa iti dai seama, iti cer bani imprumut sau vor sa-i ajuti in nu stiu ce afacere.Intri intr-o spirala a compromisurilor, necunoscutelor si suspicinilor, pe care nu cred, sincer, ca o vei putea deslusi. Personal, daca as fi in locul tau, as sta deoparte de orice "henzo" de pe aici. Nu stiu de Henzo, dar in general are dreptate V-Ships. Eu cu viata asta conexa lumii curvelor nu prea am multe in comun. Alea injura ca la usa cortului si mie mi se pare ca "du-te in pula mea" e mare injuratura. Stii care e partea cea mai proasta? Dupa mine este faptul ca incepe sa atraga si persoane cu nivel de pregatire ridicat. 2 1 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Nici portofelul meu rapanos , nu este atat de nefericit precum clona astuia Ba HENZO , imi pare rau ca m-am coborat la nivelul tau la vremea respectiva , nestiind ce hahalera de om esti dar acum ma duc sa editez/retractez cuvintele , ca nu le meriti http://nimfomane.com/forum/topic/89789-te-simti-fericit/?do=findComment&comment=2721468 Am sa postez aici doar amintirea acelui post , facut de mine pe care bineanteles ca l-am gresit . Sunt convins acum ca iti meriti soarta pe care ti-ai descris-o singurel in Clona aceea .Nefericitul.jpg Nefericitul1 .jpg PS: intra pe contul acela (daca ii mai cunosti parola) si editeza astfel incat sa dispara acea postare si de la Best Answer Ai de mea. Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 11, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 11, 2017 Bubutz, parca il vad pe Miskin, cand te citesc.Bun la suflet, naiv, ingenuu si purificat de orice urma de vanitate.Ai grija, mai ales la cei care iti sunt amici/prieteni.Iesi cu iei in oras, te duc baietii la curve, apoi, fara sa iti dai seama, iti cer bani imprumut sau vor sa-i ajuti in nu stiu ce afacere.Intri intr-o spirala a compromisurilor, necunoscutelor si suspiciunilor, pe care nu cred, sincer, ca o vei putea deslusi.Personal, daca as fi in locul tau, as sta deoparte de orice "henzo" de pe aici.Marș in sloboz sfatuitorule 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 Gata ba ...am facut si eu o fapta buna pe ziua de azi http://nimfomane.com/forum/topic/89789-te-simti-fericit/page-3 PS: te-am scutit de-o munca in plus , bai HENZO ...acum apare ce trebuie la Best Answer Sa-i dau si un UP ? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 11, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 11, 2017 Stii care e partea cea mai proasta? Dupa mine este faptul ca incepe sa atraga si persoane cu nivel de pregatire ridicat. Nu vad unde este problema! Dar te-nțeleg... Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Nu stiu de Henzo, dar in general are dreptate V-Ships. Eu cu viata asta conexa lumii curvelor nu prea am multe in comun. Alea injura ca la usa cortului si mie mi se pare ca "du-te in pula mea" e mare injuratura. Stii care e partea cea mai proasta? Dupa mine este faptul ca incepe sa atraga si persoane cu nivel de pregatire ridicat.Sa-ti amintesti, ce am scris, in clipa cand iti va/vor cere bani imprumut. Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 11, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 11, 2017 Nici portofelul meu rapanos , nu este atat de nefericit precum clona astuia Ba HENZO , imi pare rau ca m-am coborat la nivelul tau la vremea respectiva , nestiind ce hahalera de om esti dar acum ma duc sa editez/retractez cuvintele , ca nu le meriti http://nimfomane.com/forum/topic/89789-te-simti-fericit/?do=findComment&comment=2721468 Am sa postez aici doar amintirea acelui post , facut de mine pe care bineanteles ca l-am gresit . Sunt convins acum ca iti meriti soarta pe care ti-ai descris-o singurel in Clona aceea .Nefericitul.jpg Nefericitul1 .jpg PS: intra pe contul acela (daca ii mai cunosti parola) si editeza astfel incat sa dispara acea postare si de la Best Answer Pescarușii zoboara deasupra pescarilor sperand ca acestia sa arunce pestele in apaCine intelege ce am vrut sa zic e baiat deștept 2 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 11, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 11, 2017 Sa-ti amintesti, ce am scris, in clipa cand iti va/vor cere bani imprumut.Saracie de om, niciodată nu i-am cerut si nici nu o sa-i cer bani lui Bubutz Poate sa confirme 1 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Marș in sloboz sfatuitorule Ti-a platit consumatia, recunoaste. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 Bai Henzo eu zis sa vii si cu Pisilica sa te ajute ...cum dracu' te lasa tocmai astazi la greu ? Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 11, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 11, 2017 Nici portofelul meu rapanos , nu este atat de nefericit precum clona astuia Ba HENZO , imi pare rau ca m-am coborat la nivelul tau la vremea respectiva , nestiind ce hahalera de om esti dar acum ma duc sa editez/retractez cuvintele , ca nu le meriti http://nimfomane.com/forum/topic/89789-te-simti-fericit/?do=findComment&comment=2721468 Am sa postez aici doar amintirea acelui post , facut de mine pe care bineanteles ca l-am gresit . Sunt convins acum ca iti meriti soarta pe care ti-ai descris-o singurel in Clona aceea .Nefericitul.jpg Nefericitul1 .jpg PS: intra pe contul acela (daca ii mai cunosti parola) si editeza astfel incat sa dispara acea postare si de la Best Answer Atunci eram într-un moment mai dificil din viața mea, moment pe care l-am depasit, momente pe care le poate avea oricine, dar ce ai facut tu acum este de cea mai joasă speță 1 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Hai, fratilor Henzo, la un covrig si o zeama la cantina sociala. Pe cheltuiala mea.Stiu ca stati mai prost.Si cu banii. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 Să mori tu !? Cand Tina îi făcea copilul Nemțoaicei in toate felurile unde mortii mă-ti erai ?Corectul pulii Nici sa ma piș pe tine nu meriți, esti cel mai odios si libidions personaj de aici, îi tineai partea ăleia si acum te dai lovit că zic de mă-ta Bravo coaie ...ce le stii tu pe toate Numai in pielea lui Gelu sa nu fi cand se ruga de Nemtoaica s-o futa. Macar aia era singura analfabeta care il primea cu bratele deschise si se intelegea de minune cu ea , ca era prea fomista si lucreaza pana la 3-4 noaptea . Oare i-a facut si uro ...cu el in mod pasiv , ca ii plac astfel de fetisuri Asta ca tot a votat acel post , cand aduci injurii familiei si se intreaba pe aici de ce este luat in ciocul opincii Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 11, 2017 asa e coite ...hai fugi in cada aceea din curte si te balaceste pana nu se face nor afara Tu la o "cada" ca si a mea din curte nu ajungi decat sa o cureti sluga proasta ce esti! 13 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 ce dracu' sa fac ma cu ligheanul tau , unde se scalda si mormolocii Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Bai, hai ca deja sunteti de circus cu dezvaluirile astea de can-can. Tot zic de oly, ca e bichon, pentru ca e, dar si voi sunteti niste pekineze.Pekineza unei curve, latraul alteia. Sper sa nu-mi joace feste orgoliul si sa nu mai postez in urmatoarele 30 de secunde. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 11, 2017 Cand se termina meciurile de la matineu? 5 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 11, 2017 ce dracu' sa fac ma cu ligheanul tau , unde se scalda si mormolocii Patroane, ce faci mah, o dai pe fata ascunselea, te-ai saturat de muie? De ce nu raspunzi bulangiule direct la postare? Besi ma in pula mea, ghiortoi si infractori marunti ca tine refuz sa ii apar! Vezi ca il cunosc pe avocatul tau, ce zici, ii arat parerea ta despre el?PESEU: am glumit bai IQ77, nu o sa ai in viata ta bani sa angajezi un avocat bun, cu atat mai mult sa te scoata din cacatul care ti-a umplut gatul! 14 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat August 11, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat August 11, 2017 Bai Henzo eu zis sa vii si cu Pisilica sa te ajute ...cum dracu' te lasa tocmai astazi la greu ? Tu esti o prada usoara! Needucat, prost, mitoman, numai bun de distractie si futut in gura! IQ77Folosec cifra din nik-ul tau, iq-ul tau este inexitent 13 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 nu o sa ai in viata ta bani sa angajezi un avocat bun, cu atat mai mult sa te scoata din cacatul care ti-a umplut gatul!Bai , esti prost ? Credeam ca i te adresezi lui Henzo cu asemenea intrebare Pe tine te cumpar cu tot cu lighean , ca sa nu ti se incinga creierii cand incepi sa faci pe zgubiliticul Tu esti o prada usoara! Needucat, prost, mitoman, numai bun de distractie si futut in gura! IQ77Folosec cifra din nik-ul tau, iq-ul tau este inexitent A inceput sa-ti placa cifra asta mai mult decat cealalta pe care o foloseai la nick-ul aIexandru69 Si totusi ma intreb cum reuseai sa-ti faci de pe atunci 69 singur ? Garantez ca la vremea respectiva nu stateai ca incarligatul in copaia aceea de fonta din mijlocul curtii 13 11 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 11, 2017 Azi a venit rândul să demontăm Minciuna cu hotelul lui Mikyputa-iq77.Business-ul în domeniul hotelier este unul dintre cele mai grele de gestionat.Nu ai nici cea mai mică șansă să reușești dacă nu stai 24/24 calare pe angajați,de profesionalismul și corectitudinea lor depinde întreaga afacere, bineînțeles considerând că hotelul este unul cu camere spațioase,curate și cu toate dotările.Un recepționer jegos și sictirt,o cameristă care nu-și face treaba,sau ciordește.....te baga rapid in faliment.În concluzie, dacă nu stai călare pe angajați,nu socializezi cu turiști,nu le asculți părerile,nu ai nicio șansă în domeniul asta,mai ales în Bușteni,o stațiune de weekend.Când îl mai auziți pe mitomanul/grandomanul/idiotul de Mikyputa iq77 că are hotel, pisați-va pe el și trageți apa.Business-ul asta nu se conduce de la birou stand non-stop pe nimfomane.com. 7 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 11, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 11, 2017 Prost mai esti Pisarciosule , pe langa retardul mental caracteristic :laugh2 Cunosti Businessul hotelier cum stiu eu sa mulg vacile .Stai bai betivanule sarantoc in banca ta si bea Metaxa cu Cola la Busteni , nu te mai ambala atat cu ce fac altii , ca tot nu ai sa aflii niciodata decat daca raspunzi invitatiei pe care ti-am formulat-o de anul trecut .Este prostule ca nu ai avut somn de grija mea azi-noapte? Eu am dormit destul de bine PS1: ce sa stie prostul kkcios si basinos de camere de supraveghere si de personal de incredere , cand el este cel mai mare mincinos si imbarligator de pe platforma aceasta . PS2 : vezi prostule ca iti mai dau o tema de gandire pentru noaptea aceasta , cu un business pe care il am in Capitala si tot supravegheat de la distanta prin camere de supraveghere . Oare ce-o fi si cu asta DOVLECEL !? 13 11 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 11, 2017 Prost mai esti Pisarciosule , pe langa retardul mental caracteristic :laugh2 Cunosti Businessul hotelier cum stiu eu sa mulg vacile .Stai bai betivanule sarantoc in banca ta si bea Metaxa cu Cola la Busteni , nu te mai ambala atat cu ce fac altii , ca tot nu ai sa aflii niciodata decat daca raspunzi invitatiei pe care ti-am formulat-o de anul trecut A durut, este?? Link spre comentariu
Postări Recomandate