Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Deci alea sunt clonele lui Miky ? Adica hotul striga hotii ?

Iar ai aparut BUCATARIE? Vrei sa-ti arat mesajul cum cerea prostul asta de HENZO detalii sau poze cu tine ?

Ia si citeste pe aici cum cerseste informatii si despre mine hahalera asta de cioroi de Berceni dupa care tot el  deschide Topice sa se planga de ce o sa poarte o mica proteza la dintii din fata :)

http://nimfomane.com/forum/topic/53548-poezii/page-7

Stai in banca ta printre vase ...ti-am mai spus , ca ai suficiente bube in cap pe aici cu diverse conturi inclusiv cu acela de fata ptr. care ai si fost banat

Hai ...executarea :)

• Like 18
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Bai HENZO stii ca nu tine cu mine faze d'astea  , cu oricare din Clonele cu  care ai intervenii aplicand aceleasi diversiuni ieftine ca si PISARCIOSUL. Parca promisesei sa nu mai intri pe aici   :)

Este ca nu ai mai rezistat sa te legi si de familie cand te-ai uitat in oglinda sa vezi cum arati ? Macar daca scriai corect  gramatical

*ma-sa

*taica-sau

In rest aceeasi Marie cu alta palarie , adica un Zdrentaros , da ? :laugh2

A invatat idiotul sa puna cratima!? Besi ma idiotule de aici ca iti ia foc cabana, pardon hotelul. Idiotule, chiar si la munte se monteaza aer conditionat. Se pare insa ca tu nu detii decat o stana in varful muntelui, o iei la laba permanent din plictiseala si incerci sa faci pe desteptul pe aici doar ca nu iti iese, nu ai cu ce handicapatule!

• Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

IQ77, ia o pauza ai gura plina de cacat, tu chiar nu te saturi!?

mars la cada aceea din curte (asa zisa piscina) si te scalda , kkt-ule sifilitic  :)

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

A invatat idiotul sa puna cratima!? Besi ma idiotule de aici ca iti ia foc cabana, pardon hotelul. Idiotule, chiar si la munte se monteaza aer conditionat. Se pare insa ca tu nu detii decat o stana in varful muntelui, o iei la laba permanent din plictiseala si incerci sa faci pe desteptul pe aici doar ca nu iti iese, nu ai cu ce handicapatule!

Aspectul asta a fost clarificat.Toate hotelurile de minim 3 stele au AC.Majoritatea au sisteme de climatizare integrate,dar nu stie ciobanul ala ces' alea. :laugh2

Cu asta a dovedit cat se pricepe la hoteluri si unde sta cand merge In Busteni,singura Statiune vizitata de el/

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

@Sfinte Parinte Pipilica , ca persoana in tema , cum pedepseste tartorul sef dracusorii de teren cand nu il asculta ?

Eu am auzit ca intr-un mod simplu si eficace :

Trei zile de coada innodata !

Ca este unul pe aici care are un comportament anapoda...

Se agita , nu ii place nimic...

Cine a mai vazut asa ceva..

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Merge rimmingul boschetare de ai incept sa te perii cu Alexandru ? Vezi ca asta nu stie multe si sare cu pula pe tine...treaba ta :)

Te-ai lega de orice popou la ora actuala , numai sa-ti mai dea cineva credibilitate

in rest las-o balta cu Hotelurile , ca tu te cazezi doar la cort pe Valea Cerbului cand mergi in vacanta la munte

PS: Ba Gelule ce dracu se intampla aici ? Stiam ca iti place uro , dar sa aplici asa pe fata cu Pisarciosul , parca prea e de tot 

Link spre comentariu

@Sfinte Parinte Pipilica , ca persoana in tema , cum pedepseste tartorul sef dracusorii de teren cand nu il asculta ?

Eu am auzit ca intr-un mod simplu si eficace :

Trei zile de coada innodata !

Ca este unul pe aici care are un comportament anapoda...

Se agita , nu ii place nimic...

Cine a mai vazut asa ceva..

Simplu,sunt exorcizati. :pope

Pentru asta exista topicul asta si Sfantul Parinte Pipilica.

Ai rabdare,Miky o sa-si usureze sufletul de povara minciunilor si pacatelor sale.

Link spre comentariu

Merge rimmingul boschetare de ai incept sa te perii cu Alexandru ? Vezi ca asta nu stie multe si sare cu pula pe tine...treaba ta :)

Te-ar lega de orice popou la ora actuala numai sa-ti mai dea cineva credibilitate

in rest las-o balta cu Hotelurile , ca tu te cazezi doar la cort pe Valea Cerbului cand mergi in vacanta la munte

PS: Ba Gelule ce dracu se intampla aici ? Stiam ca iti place uro , dar sa aplici asa pe fata cu Pisarciosul , parca prea e de tot 

Tocmai te-ai facut de cacat cu AC-ul din hoteluri.Ramane sa mai raspunzi la intrebarea,daca sunt scumpe lemnele de foc gata taiate?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Desigur avand in vedere ca nu  te-ai cazat niciodata la Hotel la munte

Intreaba-l  pe Henzo  daca  si-a cumparat pana la urma o masca sau nu .....si iti raspund

Sa spuna sincer , ca nu ne suparam . El  o porta :)

Link spre comentariu

Nu stiu,probabil Mikyputa este un milionar mai excentric. :laugh2

Nu stiu,probabil Mikyputa este un milionar mai excentric. :laugh2

La cat de vechi is lemnele alea zici ca le mai poate folosi la ceva?Dar la ce erau alea?Cu ele incalzea apa de la cazan din baie?

Link spre comentariu

Insist sa ma joc Popa Prostul cu un tatarat ca tine , analfabet , betiv si purtator de 10 cuvinte in intregul sau vocabular 

Iti dau voie sa-mi faci si un rimming in schimbul sustinerii ideilor tale jerpelite . Ce zici ? Te bagi ? :)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ba, vorbesc eu cu Simona (Gherghe) sa va faca o fereastra in emisiunea ei "Acces Direct" ? Nu de alta, dar asa va stie "tătă" Romania, nu doar o mana de "cititori" de pe un site (cvasi)-anonim...

:slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

• Like 5
Link spre comentariu

Si uite-asa un topic promitator a sfarsit prin a deveni spovedaniile cocalarului Metaxa cu Pepsi si a 'enoriasilor' lui: henzo/colorado si clonele.

MissKinuitule,daca ramaneai la tine acasa pe sectiunea Iasi,erai imparat.

La Bucale e greu s-o dai in smecherie

ca o iei direct la muie

ca prostanacul Mikyduta

cu farama lui de puta

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...