sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 17, 2017 L-a banat sarmalagiul vostru.Plictisitor!Cu Mikyputa era mai distractiv. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Plictisitor!Cu Mikyputa era mai distractiv.S-a dus sa plângă. Cine dreq l-a pus sa se pună cu Dreq? )) Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Ultima remarca pe acest subiect. Sa spui cuiva, ca e prost, daca se crede dracu sau pentru ca are glume de cacat, e poate exagerat.Dar cand pui botu la fumigenele unui izmanar, cand eu nu am avut si nici nu voi avea nevoie de clone, atunci clar ca esti numitorul comun al prostiei. Dar, pentru linistea voastra sufleteasca, nu am sa infirm. Toate-s ale mele. Ai de mea si vai s-amar de existentele voastre. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Ne-ai liniștit.Mulțumim. Acum baga-te la nani.Zdau suzeta? ))) 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 S-a dus sa plângă. Cine dreq l-a pus sa se pună cu Dreq? ))Pe bune ? Unde a disparut brusc Miky , acest Banel al forumului ?I s-a incins creierul prea tare ? 4 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Pe bune ? Unde a disparut brusc Miky , acest Banel al forumului ?I s-a incins creierul prea tare ?Pe mine ma interesează Ismail asta )) Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Suzeta s-o pastrezi pentru fiintele, carora nu le-ai putut oferi mai mult de 10 zile de malai fiert si impinge tava. Cand dai log out, asta e realitatea.Adica ceva palpabil, nu labarelile tale. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Suzeta s-o pastrezi pentru fiintele, carora nu le-ai putut oferi mai mult de 10 zile de malai fiert si impinge tava.Cand dai log out, asta e realitatea.Adica ceva palpabil, nu labarelile tale.Normal,cum sa agăți tu măcar o amărâtă? ))Iar ai rămas fără vorbe,"dasteptule " )) 1 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 17, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 17, 2017 Ultima remarca pe acest subiect.Sa spui cuiva, ca e prost, daca se crede dracu sau pentru ca are glume de cacat, e poate exagerat.Dar cand pui botu la fumigenele unui izmanar, cand eu nu am avut si nici nu voi avea nevoie de clone, atunci clar ca esti numitorul comun al prostiei.Dar, pentru linistea voastra sufleteasca, nu am sa infirm.Toate-s ale mele.Ai de mea si vai s-amar de existentele voastre.Pentru liniștea ta sufletească îți dau o tema de meditație.Aduti aminte ce făceai pe secțiunea Iași cu contul @utilizator copou și cum te-ai dat de gol,apoi ai recunoscut că ești Mișkin, după care ai dispărut din secțiunea aia. 1 2 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Pentru liniștea ta sufletească îți dau o tema de meditație.Aduti aminte ce făceai pe secțiunea Iași cu contul @utilizator copou și cum te-ai dat de gol,apoi ai recunoscut că ești Mișkin, după care ai dispărut din secțiunea aia.Nu am intrat demult pe sectiunea Iasi.M-ai urmarit? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 18, 2017 Pe bune ? Unde a disparut brusc Miky , acest Banel al forumului ?I s-a incins creierul prea tare ? Nu avea cine sa-ti ofere un uro si brusc ti se facuse dor de mine ? "Saracii" se plimba , iar "bogatii" stau la birou si musca de cur pe altii Poze autentice , nici macar data nu este modificata . Intreaba-l pe Lopix daca nu ma crezi pe mine (ca doar lucreaza in domeniul artei fotografice) , sa-ti spuna cat de reale sunt aceste poze sau pe Pisatoare daca Hotel international de 4 stele (110 E /noapte) are AC in dotarea camerelor . Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 18, 2017 Bah da prooooossssstttttt esti! Mai schimba repertoriul saracule Asta a fost toata spuma replicilor tale pe ziua de ieri ?De fapt stiam ca-ti plac barbatii de intervii pe aici de fiecare data si stai agatat cu gura de pula lor .Hai ca ti-ai gasit si un aliat de nadejde , pe Gelus , care e la fel de searbad ca si tine , iar negatia face parte de fiecare data din repertoriul vostru PS: Nu toti saracii isi fac case in zona de est a Capitalei , cu cazi de fonta in fundul curtii si le denumesc piscine Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Nu am intrat demult pe sectiunea Iasi.M-ai urmarit?Esti prea marunt,sa meriti efortul.Enoriasii mei sunt imprastiati in toata lumea si imi trimit informatii prin PM. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Esti prea marunt,sa meriti efortul.Enoriasii mei sunt imprastiati in toata lumea si imi trimit informatii prin PM.De curiozitate, cum ai depistat celelalte clone ale mele? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 18, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 18, 2017 De curiozitate, cum ai depistat celelalte clone ale mele?Vrei să te joci cu mintea lui...sau mi se pare mie? Nu stiu, e ceva in felul cum ai formulat intrebarea...se simte ca si cum ai găsit o noua jucărie! Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 De curiozitate, cum ai depistat celelalte clone ale mele?Ai uitat ca vorbesti cu Sfantul Parinte vazator cu Duhul? Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Ai uitat ca vorbesti cu Sfantul Parinte vazator cu Duhul? Hai, spune, nu te ascunde. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 18, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 18, 2017 Viteazule....esti un adevarat clarvazator in peturile de bere Ma intreb acum , oare cand te uiti , cand se golesc sau cand sunt pline ....ca imaginea realitatii e la fel de deformata Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Nu avea cine sa-ti ofere un uro si brusc ti se facuse dor de mine ? "Saracii" se plimba , iar "bogatii" stau la birou si musca de cur pe altii 20170817_175332.jpg20170817_193101.jpg20170817_193122.jpg Poze autentice , nici macar data nu este modificata . Intreaba-l pe Lopix daca nu ma crezi pe mine (ca doar lucreaza in domeniul artei fotografice) , sa-ti spuna cat de reale sunt aceste poze sau pe Pisatoare daca Hotel international de 4 stele (110 E /noapte) are AC in dotarea camerelor . Uneori ma intreb daca sa rad sau sa-mi fie mila de tine,pentru ca rar am vazut atata prostie,grandomanie,mitomanie si imbecilitate adunate la un loc.Ii ceri cu disperare lui Lopix sa-ti autentifice ce??????Niste poze facute la intrare in Sinaia,care nu spun nimic,absolut nimic.Puteai sa mergi oriunde,la Busteni,Cuca Macaii.........Ba Mikyputa,faptul ca tu sugerezi ca hotelul ala este al tau dovedeste clar ca esti schizofrenic intr-un stadiu avansat.Nici macar ca simplu client nu au fost acolo,altmiteri aveai zeci de mii de poze postate aici cu interiorul hotelului (camera,centru SPA,restaurant)Mikyputa nu mai insista ca 99% dintre hotelurile de la munte nu au AC ca te faci mai rau de cacat.Este exact invers,99% au aer conditionat,ca si Internationalul care are sistem de AC integrat. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Hai, spune, nu te ascunde.Zice lumea rea ca esti bastinas dintr-un sat de langa Iasi. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Zice lumea rea ca esti bastinas dintr-un sat de langa Iasi.Dovezi?Cum ai/ati depistat faptul ca @nu mai spune/@vanatorul de prosti/@utilizator_copou sunt clonele mele? Nu ce spune "lumea rea". Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Mikyputa,posteaza cateva poze ca astea,din 3-4 hoteluri diferite si atunci putem spune despre tine ca ai o viata decenta si atat.Ca sa dovedesti ca esti milionar e nevoie de mult mai mult,Problema este ca ai dovedit deja ca esti un aurolac cu portofelul jerpelit,curtea casei plina de gunoaie si gard din sipci de lemn putrezit......... Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Dovezi?Cum ai/ati depistat faptul ca @nu mai spune/@vanatorul de prosti/@utilizator_copou sunt clonele mele? Nu ce spune "lumea rea".Am avut o viziune. Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Mikyputa,posteaza cateva poze ca astea,din 3-4 hoteluri diferite si atunci putem spune despre tine ca ai o viata decenta si atat.Ca sa dovedesti ca esti milionar e nevoie de mult mai mult,Problema este ca ai dovedit deja ca esti un aurolac cu portofelul jerpelit,curtea casei plina de gunoaie si gard din sipci de lemn putrezit......... Lux.Acolo au fineturi d-alea, pilaf cu franzela felii? Am avut o viziune.N-ai avut nimic.Doar izmenele de pe tine.Esti cam obraznic sa crezi ca as avea nevoie de clone, bai trafalete. Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Mikyputa,hai sa te fac de cacat definitiv.Citeste aici si vezi toate hotelurile din Sinaia,chiar si cele de 2 stele au AC.https://romania.directbooking.ro/hoteluri_cu-aer-conditionat_sinaia.aspx Cu dovada asta sper sa renunti la personajul virtual "Mikyputa milionarul" si sa infrunti cu barbatie realitatea crunta a taranusului aurolac.PUNCT. Link spre comentariu
Postări Recomandate