Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:EU

Eu nu văd că ține de intelect faptul că doi oameni îsi zic in mod repetitiv unul altuia...că sunt proști. I-am zis si eu ieri lui pipilica că e prost...si pot să garantez că nu este aceeasi senzație sau impresie care se formează in fenomenul unor capacități intelectuale. Eu am simțit că vorbesc în gol, iar lui pipilica i-am vazut niste simple automatisme din gândire... Dacă as raporta această observatie la un act sexual...ar fi, clar, un act sexual de proastă calitate.

Inteleg ca dmx si pipilica o au mica si sunt jalnici la sex. Ceea ce ar explica si atitudinea lor ostila, chiar violenta, fata de femei.

Adica furt intelectual? :laugh2

Esti si mandru ca esti hot. La fel cum esti mandru ca esti prost.

Vezi ca "exorcizarea" aia nu se pune. Trebuie sa-ti folosesti propriile cuvinte si idei. Greu de tot pentru tine, stiu.

Cu tine intotdeauna un act sexual va fi de proasta calitate.

Tu nu ai un termen de comparatie. Papusile gonflabile pe care le siluiesti tu nu se pun.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Tu nu ai un termen de comparatie. Papusile gonflabile pe care le siluiesti tu nu se pun.

Adică pipilica...si-a tradat duhul? De aceea el crede că face furt...cand linge niste zoburi aruncate-n milă? Off...sunt multe intrebari! Dar prostutul se supără prea ușor...posibil sa aibă antecedente.
Link spre comentariu

Fa o plangere la politie pentru furt intelectual.

Ba muist cocalar, nu te mai tot fofila. Vezi ca ai treaba, trebuie sa o iei de la zero cu "exorcizarea".

Adică pipilica...si-a tradat duhul? De aceea el crede că face furt...cand linge niste zoburi aruncate-n milă? Off...sunt multe intrebari! Dar prostutul se supără prea ușor...posibil sa aibă antecedente.

Clari, spune-mi, cum vrei sa-l pedepsesc pe Pipilica?

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Clari? :laugh2  :laugh2

Ai linge si tu o pizda scofalcita de baba ramolita.

Pipilica-puta-mica, mai da-mi tu vreo doua replici din astea si o sa-ti dau sansa sa te convingi ca nu sunt nici Miskin si nici Utilizator Copou. Atunci va vedea tot forumul ce barbat vajnic e Pipilica, hartuitorul de femei de pe nimfomane.com.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Iti inteleg perfect disperarea.Se apropie pensionarea si nu ai nicio perspectiva.

Singura ta solutie este sa te internezi la un azil de nebuni. :pope

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Pipilica-puta-mica, mai da-mi tu vreo doua replici din astea si o sa-ti dau sansa sa te convingi ca nu sunt nici Miskin si nici Utilizator Copou. Atunci va vedea tot forumul ce barbat vajnic e Pipilica, hartuitorul de femei de pe nimfomane.com.

Daca nu esti MissKin,atunci esti chinezoiul.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iti inteleg perfect disperarea.Se apropie pensionarea si nu ai nicio perspectiva.

Singura ta solutie este sa te internezi la un azil de nebuni. :pope

Clari? :laugh2  :laugh2

Ai linge si tu o pizda scofalcita de baba ramolita.

Moară stricată, esti!... Ți s-au lipit pleoapele in somnul rațiunii?
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ba muist cocalar, nu te mai tot fofila. Vezi ca ai treaba, trebuie sa o iei de la zero cu "exorcizarea".

Clari, spune-mi, cum vrei sa-l pedepsesc pe Pipilica?

A sărit iute cu atacul... îi e teamă de răspuns! Mie mi-e milă...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

De ce te supara asa tare adevarul?

Sau minciuna! De ce nu, prostule!?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

E normal sa-ti fie mila de tine,viitorul tau e sumbru.

Mai mi-ai zis asta... Mă lasi cu vrajelile tale!? Mă kk in viitorul imaginat de tine, e un gunoi...la fel ca mintea ta plina de prostie si mucegaita! Mai du-te la munte acolo si respira, uită de mine scarbosule!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Spune ce e minciuna.

Adevarul tău este o frustrare...si vrei sa faci o minciună, dar nu-ti iese. Momentan sunt doar jigniri care îți arată limita...Nu ai reusit sa concepi minciuna si nici nu cred ca poți.

Link spre comentariu

Mai mi-ai zis asta... Mă lasi cu vrajelile tale!? Mă kk in viitorul imaginat de tine, e un gunoi...la fel ca mintea ta plina de prostie si mucegaita! Mai du-te la munte acolo si respira, uită de mine scarbosule!

Nu ceda psihic,ai sansa sa ma contrazici cu argumente.

Spune ca nu esti prostituata.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...