Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:EU
  • Oras:EU

A sărit iute cu atacul... îi e teamă de răspuns! Mie mi-e milă...

Inca o data: cum vrei sa-l pedepsesc pe pipilica? Pune-ma la incercare.:)

E normal sa-ti fie mila de tine,viitorul tau e sumbru.

Mie, insa, nu mi-e mila de prezentul tau trist de cocalar analfabet singur pe lume care-si taraie viata insignifianta pe un forum oarecare. La fel cum nu o sa-mi fie mila sa-ti indes un pet de 2 litri - cu Pepsi, desigur - in cur.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Inca o data: cum vrei sa-l pedepsesc pe pipilica? Pune-ma la incercare. :)

Mie, insa, nu mi-e mila de prezentul tau trist de cocalar analfabet singur pe lume care-si taraie viata insignifianta pe un forum oarecare. La fel cum nu o sa-mi fie mila sa-ti indes un pet de 2 litri - cu Pepsi, desigur - in cur.

Pedepseste-l sugandui pula cu ura si dusmanie.

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cate pagini are cartile alea doua?Carti la 20 lei noi noute?Probabil e harta Ahahahaha

Iti dai seama ce intelectual rasat e Mikyputa.Omul citeste carti despre budism,probabil vrea sa invete cum sa se transforme intr-un limbric electronic si sa traiasca doar pe nimfomane.com ca in Matrix.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Iar a facut Pomohaci noapte  alba pe Nimfomane ? :)

PS: DMX-ule daca bag o poza cu cartile ,  ii cade lu' asta sticlele goale de pe biblioteca  :laugh2

• Like 21
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Bine bre,o sa vorbesc cu Miky77,asta e doctor in limba romana.

post-143417-0-59311200-1503322737_thumb.jpg

post-143417-0-17870700-1503322772_thumb.jpg

post-143417-0-28284200-1503323308_thumb.jpg

Ia vezi ce a scos telefonul meu zilele trecute când te comparai cu un profesionist in ale fotografiei...Fără setarea care il ajută să fie "inteligent" si fără lumini adevarate care aduc plusul unei fotografii.... Ori iti pui ochelarii si taci ca orice barbat de aici, care totusi...poate au avut sansa cativa să ma intalneasca si sa vada ca realitatea e mult mai placuta si atragatoare decat orice foto pusa aici cu mine sau in anunturile care au fost in Bucuresti puse. Sau iei fotografia din mijloc si o pui alaturi de fiecare cuvant "baba" adresat mie de-acum in colo. Fa si tu diferenta...dacă nu ai si tu nevoie de vreo setare la creieras, să realizezi cat esti de prost.

PS. Am vazut o fotografie a consuelei in care i se vedea chipul... D-astea faci tu măi...si mă acuzi pe mine că mă supără adevarul!?! E posibil să te supere pe tine minciuna in care te-afunzi... Mai e puțin si-ai să vezi ce e de făcut cu acei 300 de euro de care tot imi spui si habar nu am ce naiba vrei, poate esti proxenet...cine stie! Un kkt de bani pe care eu mă p******* si ti dau ție să-i lingi!!!

• Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu

attachicon.gif20170820_204428-1.jpg

attachicon.gif20170820_202441-1-1.jpg

attachicon.gif20170820_204408-1.jpg

Ia vezi ce a scos telefonul meu zilele trecute când te comparai cu un profesionist in ale fotografiei...Fără setarea care il ajută să fie "inteligent" si fără lumini adevarate care aduc plusul unei fotografii.... Ori iti pui ochelarii si taci ca orice barbat de aici, care totusi...poate au avut sansa cativa să ma intalneasca si sa vada ca realitatea e mult mai placuta si atragatoare decat orice foto pusa aici cu mine sau in anunturile care au fost in Bucuresti puse. Sau iei fotografia din mijloc si o pui alaturi de fiecare cuvant "baba" adresat mie de-acum in colo. Fa si tu diferenta...dacă nu ai si tu nevoie de vreo setare la creieras, să realizezi cat esti de prost.

PS. Am vazut o fotografie a consuelei in care i se vedea chipul... D-astea faci tu măi...si mă acuzi pe mine că mă supără adevarul!?! E posibil să te supere pe tine minciuna in care te-afunzi... Mai e puțin si-ai să vezi ce e de făcut cu acei 300 de euro de care tot imi spui si habar nu am ce naiba vrei, poate esti proxenet...cine stie! Un kkt de bani pe care eu mă p******* si ti dau ție să-i lingi!!!

Cucoana,de ce iti susti tatele cu bratele?

Lasa tatele sa se scurga natural.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cucoana,de ce iti susti tatele cu bratele?

Lasa tatele sa se scurga natural.

Iti curge tie pe la bot alcolul iar creieru-ți lichefiat, fierbe-n prostia proprie. Ti-am dat de ales, coinac prost!
  • Like 9
  • Minus 4
Link spre comentariu

Iti curge tie pe la bot alcolul iar creieru-ți luchefiat, fierbe-n prostia proprie. Ti-am dat de ales, coinac prost!

Mamaie ai inceput sa te balbai de nervi.

Pune o poza cu bratele departate,sa vedem diferenta.

Pe cine PLM pacalesti cu pozele alea cand toata lumea stie ca ai doua bube in loc de tate.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mamaie ai inceput sa te balbai de nervi.

Pune o poza cu bratele departate,sa vedem diferenta.

Pe cine PLM pacalesti cu pozele alea cand toata lumea stie ca ai doua bube in loc de tate.

Prost, prost, prost!
  • Like 10
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...