Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Il flatezi. Individul chiar e prost rau, are, evident, niste tulburari psihice, dar incearca sa compenseze prin tupeu si prin agresivitate. Cu unii ii merge, din pacate.

Probabil...ce curios fapt!? Am sa studiez in continuare toată treaba cu el... Hm.
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Voinice, ne intalnim intr-un loc si in conditiile unde sunt sigur ca nu vor exista consecinte legale. Eu nu vreau sa beau Metaxa cu Pepsi cu tine. Fii barbat si lasa tergiversarile.

Pizdoiu' a reținut (probabil s-a și scăpat oleacă în AZP-uri) că i se pot întâmpla chestii, dacă amenință, chiar dacă numa' virtual.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hiiiiiiiii!

ma plagiezi! :))))))

La tine m-am gandit cand mi-a iesit... Te rog, din bun simt...sa nu înțelegi altceva!
Link spre comentariu
  • Oras:EU

Pizdoiu' a reținut (probabil s-a și scăpat oleacă în AZP-uri) că i se pot întâmpla chestii, dacă amenință, chiar dacă numa' virtual.

Cand aduci dovezile ca as plagia 9 din 10 postari? Nu te mai bag in seama pana nu-ti asumi putina responsabilitate pentru afirmatiile tale.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

da cotopiNgheri,maiapiNgheri,genunchin burti,capeten guri :))))

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

are tastatura cu taste-n taste :)))

Dar nu ceva "multi" ca Rozie, ci ceva big...dar nici bigminie ca Siana, nu stau să explic!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/6wlj7aT.gif

Dar mai ierea cineva înaintea ta care era si mai sweet... Tu esti încă in proiect de studiu, ti-am zis deja!

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Voinice, ne intalnim intr-un loc si in conditiile unde sunt sigur ca nu vor exista consecinte legale. Eu nu vreau sa beau Metaxa cu Pepsi cu tine. Fii barbat si lasa tergiversarile.

Acum n-o mai da in mangleala,fi barbat puternic si mergi pana la cap.

Am sa te invat tot eu cum sa procedezi daca crezi ca fac misto de tine.

Bagi telefonul in buzunarul camasii de firma,sa fie pe inregistrare video,daca ospatarii iti spun ca nu ma cunosc si nu dai de mine,bagi inregistrarea aici si ma faci de ras.In situatia asta,clar n-o sa mai am justificare.

Curaj Bobita!

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Dar mai ierea cineva înaintea ta care era si mai sweet... Tu esti încă in proiect de studiu, ti-am zis deja!

da cin' m-a bagat pe mine in proiectul tau da studiu?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

sa caut si eu taste-n taste-n tastatura :))

Dacă nu pui poza daia care miscă, dar una specială pe care-o stiu eu...nici gestul din degete nu il vei putea face! Sa vezi cum e cateva clipe fara...tu alegi!

Link spre comentariu
Vizitator

Dacă nu pui poza daia care miscă, dar una specială pe care-o stiu eu...nici gestul din degete nu il vei putea face! Sa vezi cum e cateva clipe fara...tu alegi!

http://i.imgur.com/J8omAdo.gif

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

da cin' m-a bagat pe mine in proiectul tau da studiu?

Eeeeh...te-ai obraznicit! Dar noi cand ne mai întâlnim, nu ca vreau eu ca nu esti genul meu, dar dacă vrei poți sa imi spui fara sa te rosesti...ca tata al tau a plecat un pic pe munte. Stii tu unde...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

http://i.imgur.com/J8omAdo.gif

Doamne! Ce dragalash esti... Ma abțin, sunt fata serioasa, ce psm...

Link spre comentariu

Acum n-o mai da in mangleala,fi barbat puternic si mergi pana la cap.

Am sa te invat tot eu cum sa procedezi daca crezi ca fac misto de tine.

Bagi telefonul in buzunarul camasii de firma,sa fie pe inregistrare video,daca ospatarii iti spun ca nu ma cunosc si nu dai de mine,bagi inregistrarea aici si ma faci de ras.In situatia asta,clar n-o sa mai am justificare.

Curaj Bobita!

O tii pe-a ta si atat! Hai sa pun altfel problema: un personaj oarecare, fictiv, daca ar vrea sa-l invete o lectie si sa-i rupa coloana altui personaj, tot fictiv, evident, ar dori sa se intalneasca doar intr-un loc amenajat pentru activitati sportive, DUPA CE ambele personaje fictive vor fi renuntat printr-un document autentificat la eventualele actiuni legale pentru ceea ce se va fi intamplat in locul respectiv.

Tu chiar crezi ca cineva-i prost sa-ti accepte "invitatia", care poate fi orice de la o farsa pana la o capcana?

Inca o data, trimite un PM, sa discutam detaliile. Nu te mai fofila, smardoiule de femei.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eeeeh...te-ai obraznicit! Dar noi cand ne mai întâlnim, nu ca vreau eu ca nu esti genul meu, dar dacă vrei poți sa imi spui fara sa te rosesti...ca tata al tau a plecat un pic pe munte. Stii tu unde...

Genul lui vistantric:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7f/33/60/7f3360b683c1c3b0a907385c348954c2--its-funny-funny-memes.jpg

• Like 13
  • Minus 9
Link spre comentariu

Cand aduci dovezile ca as plagia 9 din 10 postari? Nu te mai bag in seama pana nu-ti asumi putina responsabilitate pentru afirmatiile tale.

Aia cu izmenele/izmănarii e evidentă și nici nu merită pomenită. E normal să dai din coadă și să repeți ca un papagal ce căcat îti servește atotbanatul și omniprezentul Muișkin, idolu' pizdoilor.

Pentru restul, nu am atât talent și abnegație ca ceilalți doi pizdoi, winehouse și vânătoru'.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

O tii pe-a ta si atat! Hai sa pun altfel problema: un personaj oarecare, fictiv, daca ar vrea sa-l invete o lectie si sa-i rupa coloana altui personaj, tot fictiv, evident, ar dori sa se intalneasca doar intr-un loc amenajat pentru activitati sportive, DUPA CE ambele personaje fictive vor fi renuntat printr-un document autentificat la eventualele actiuni legale pentru ceea ce se va fi intamplat in locul respectiv.

Tu chiar crezi ca cineva-i prost sa-ti accepte "invitatia", care poate fi orice de la o farsa pana la o capcana?

Inca o data, trimite un PM, sa discutam detaliile. Nu te mai fofila, smardoiule de femei.

Deci mergem la notar sa dam declaratii pe propie raspundere,apoi sa-ti faci asigurare full Casco pentru daune totale,apoi cautam o sala cu ring,apoi angajam un arbritu................Ai de PLM peste tot numai zmardoi elecronici. :laugh2

Mosule,oferta mea ramane valabila,ti-am dat mura in gura cum sa procedezi daca eu nu ma prezint.Restul este abureala de 2 lei prin care incerci cu disperare s-o dai cotita.

De ce esti disperat sa discutam pe PM,simti ca incepi sa te faci de cacat?

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Aia cu izmenele/izmănarii e evidentă și nici nu merită pomenită. E normal să dai din coadă și să repeți ca un papagal ce căcat îti servește atotbanatul și omniprezentul Muișkin, idolu' pizdoilor.

Pentru restul, nu am atât talent și abnegație ca ceilalți doi pizdoi, winehouse și vânătoru'.

... daca astepti o replica de la mine, ai de asteptat.

Ai adus doar 1 din cele 9 dovezi.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...