Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:EU

Deci mergem la notar sa dam declaratii pe propie raspundere,apoi sa-ti faci asigurare full Casco pentru daune totale,apoi cautam o sala cu ring,apoi angajam un arbritu................Ai de PLM peste tot numai zmardoi elecronici. :laugh2

Mosule,oferta mea ramane valabila,ti-am dat mura in gura cum sa procedezi daca eu nu ma prezint.Restul este abureala de 2 lei prin care incerci cu disperare s-o dai cotita.

De ce esti disperat sa discutam pe PM,simti ca incepi sa te faci de cacat?

Exact dupa cum ma asteptam! Smecher doar cu femeile si numai de dupa monitor. Sau cand e, eventual, cu satra de amici bautori de Pepsi cu Metaxa.

Cand iti mai cresc coaiele, oferta mea ramane valabila, mucosule!

Pana atunci, sa nu mai deschizi gura in fata mea!

Link spre comentariu

Cu asta sunt 5 care m-au invitat pe interval.Bineinteles niciunul nu s-a prezentat. :laugh2

Ti-am spus sa nu mai deschizi gura in prezenta mea.

Eu iti promit ca o sa ma prezint, imediat ce accepti niste conditii minime.

L.E. Daca nu ai bani de sala si pentru autentificare, platesc eu.

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Asa le suna probabil vitejilor de dupa tastatura. Sau celor care nu au cariere, familii si care nu au nimic de pierdut dintr-o plangere penala sau chiar un proces.

Asa cum am anticipat,bati in retragere,ai gasit scuze cu plangerile penale :laugh2

Data viitoare cand mai vrei sa ameninti pe cineva gandestete bine ca sar putea s-o sugi si sa nu mai stii cum sa te ascunzi.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ti-am spus sa nu mai deschizi gura in prezenta mea.

Eu iti promit ca o sa ma prezint, imediat ce accepti niste conditii minime.

L.E. Daca nu ai bani de sala si pentru autentificare, platesc eu.

Asa te vreau ma cocosel,puternic,agresiv,si sigur de tine......................in spatele monitorului. :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Asa cum am anticipat,bati in retragere,ai gasit scuze cu plangerile penale :laugh2

Data viitoare cand mai vrei sa ameninti pe cineva gandestete bine ca sar putea s-o sugi si sa nu mai stii cum sa te ascunzi.

Mie mi s-a părut ca ti-a dat de ales... Dar, in fine...cine-s eu sa zic! Nu cunosc prea bine justiția, am prieteni care s-ar parea ca o stiu prea bine, ca dacă îndrăznesc sa-i intreb ceva...stau cu orele sa-mi despice firu-n o mie. Ultima oară am intrebat pe unu' despre căsătorii si averi...iar spre finalul discuției ne cam excitaseram amândoi. Dar suntem prea caposi amândoi...
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mie mi s-a părut ca ti-a dat de ales... Dar, in fine...cine-s eu sa zic! Nu cunosc prea bine justiția, am prieteni care s-ar parea ca o stiu prea bine, ca dacă îndrăznesc sa-i intreb ceva...stau cu orele sa-mi despice firu-n o mie. Ultima oară am intrebat pe unu' despre căsătorii si averi...iar spre finalul discuției ne cam excitaseram amândoi. Dar suntem prea caposi amândoi...

Și? Ați încheiat "contractul"? :)))

Link spre comentariu

Razboiul este continuarea politicii, a spus Becali, insa asta nu inseamna, ca bataia si agresiunea fizica ar trebui sa fie continuarea unor dispute pe un forum.

Sunt total impotriva acestui comportament retrograd.

Dar, aici, mi se pare, ca Pipilica a adoptat tactica lui Picon.Odata vazut in fata unui scenariu nedorit, a venit cu mistificari si a strigat mai tare.Doar pentru a masca frica.Si morcovul.

In alta ordine de idei, pe cat punem pariu ca, daca o curva sau proxenet i-ar sterge o recenzie sau l-ar bana pe pusteleu, fraEru' model al izmanarilor, asta ar plange 3 saptamani?

:laugh2

Link spre comentariu

Asa te vreau ma cocosel,puternic,agresiv,si sigur de tine......................in spatele monitorului. :laugh2

Izmanarul "erase and rewind"! Nu conteaza cum ii argumentezi si explici, el pune placa lui.

Bai bautorule de Metaxa cu Pepsi, eu am sugerat o solutie simpla si usor de pus in practica. Daca tu ai fi intr-adevar atat de sigur pe vitejia ta, ai accepta si nu ai umbla cu diversiuni. In rest, o putem tine asa pana de Craciun. Stii ce ai de facut cand nu te mai incap muschii.

Pana atunci, ciocul mic si ochii in patru la plecare. Ca sunt o multime pe care i-ai suparat pe forum, iar daca ai fost suficient de prost sa spui adevarul si nu era doar o bravada, vor sti acum si unde sa te gaseasca.

Edit: Nota pentru machucambo: aici am pus ghilimele, nu se pune ca proba.:))

Link spre comentariu

Razboiul este continuarea politicii, a spus Becali, insa asta nu inseamna, ca bataia si agresiunea fizica ar trebui sa fie continuarea unor dispute pe un forum.

Sunt total impotriva acestui comportament retrograd.

Dar, aici, mi se pare, ca Pipilica a adoptat tactica lui Picon.Odata vazut in fata unui scenariu nedorit, a venit cu mistificari si a strigat mai tare.Doar pentru a masca frica.Si morcovul.

In alta ordine de idei, pe cat punem pariu ca, daca o curva sau proxenet i-ar sterge o recenzie sau l-ar bana pe pusteleu, fraEru' model al izmanarilor, asta ar plange 3 saptamani?

:laugh2

Intra pe toate conturile si spala-ti rusinea.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Izmanarul "erase and rewind"! Nu conteaza cum ii argumentezi si explici, el pune placa lui.

Bai bautorule de Metaxa cu Pepsi, eu am sugerat o solutie simpla si usor de pus in practica. Daca tu ai fi intr-adevar atat de sigur pe vitejia ta, ai accepta si nu ai umbla cu diversiuni. In rest, o putem tine asa pana de Craciun. Stii ce ai de facut cand nu te mai incap muschii.

Pana atunci, ciocul mic si ochii in patru la plecare. Ca sunt o multime pe care i-ai suparat pe forum, iar daca ai fost suficient de prost sa spui adevarul si nu era doar o bravada, vor sti acum si unde sa te gaseasca.

Edit: Nota pentru machucambo: aici am pus ghilimele, nu se pune ca proba. :))

Ce ai facut Bobita,acum speri sa ma gaseasca altii? :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...